Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συμβουλές για ξεκούραστα μάτια...

Από την ψυχική διάθεση ως την κούραση της ημέρας και από τα συναισθήματα ως την ηλικία, τα μάτια αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για όλους μας, άνδρες και γυναίκες.
Υπάρχει, ωστόσο, μια διαφορά: οι γυναίκες έχουμε σύμμαχο την κοσμετολογία για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια, όσων μας παρατηρούν, και να κόβουμε χρόνια και κούραση από....

την ευαίσθητη περιοχή των ματιών μας, αρκεί να επιλέξουμε την κατάλληλη βοήθεια.  

* Λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας:
- Για ρυτίδες - χαλάρωση:
Επιλέξτε ένα αντιρυτιδικό ή και συσφιγκτικό προϊόν, κατά προτίμηση σε μορφή κρέμας. Η πλούσια υφή του θα
συμβάλλει και στην καταπολέμηση της ενδεχόμενης αφυδάτωσης της περιοχής, που δείχνει τις ρυτίδες εντονότερες.
- Για σακούλες - μαύρους κύκλους:
Ζελ ή ρολ-ον με αποσυμφορητική δράση είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς. Επίσης, συστήνεται να προμηθευτείτε και μια μάσκα ματιών για εφαρμογή μια ή δύο φορές την εβδομάδα, για έξτρα βοήθεια και ξεκούραση.
- Για αφυδάτωση:
Συχνά, οι μικρές γραμμές στην περιοχή των ματιών οφείλονται σε έλλειψη υγρασίας και το δέρμα σας στέλνει σήματα πως χρειάζεται ενυδάτωση. Κρέμα, ζελ ή οποιοδήποτε προϊόν με έντονη ενυδατική δράση είναι κατάλληλο για εσάς.  

* Η ηλικία δεν είναι πάντα ασφαλές κριτήριο:
Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις κρέμες προσώπου, η επιλογή του ιδανικού προϊόντος δεν έχει πάντα σχέση με την ηλικία, αλλά οι ανάγκες του δέρματος θα πρέπει να είναι αυτές, που καθορίζουν τον τύπο του προϊόντος, που θα επιλέξετε. Με άλλα λόγια, δεν είναι απολύτως σίγουρο πως χρειάζεστε αντιρυτιδική κρέμα ματιών, μόνο και μόνο επειδή μπήκατε στα σαράντα (40). Αντίθετα, μπορεί μια έντονη αφυδάτωση να έχει δημιουργήσει μικρές ρυτίδες, οι οποίες θα μειωθούν αισθητά, όταν το δέρμα ενυδατωθεί επαρκώς.
"Αττική περιφέρεια"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια