Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

25% των στριπτιζέζ στη Βρετανία διαθέτουν πτυχίο

25% των αισθησιακών χορευτριών (ελληνικά... στριπτιζέζ) είναι κάτοχοι πανεπιστημιακού πτυχίου σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Μύθο αποτελεί τελικά η στερεότυπη αντίληψη ότι οι στριπτιζέζ που εκθέτουν τα κάλλη τους προς τέρψη των αρσενικών στα νυχτερινά κλαμπ είναι θύματα εκμετάλλευσης από κυκλώματα ή εξαναγκασμού από τη φτώχεια- τουλάχιστον στη Βρετανία. Πρόσφατη έρευνα, η πρώτη με

αντικείμενο τις χορεύτριες των νυχτερινών κλαμπ, αποδεικνύει ότι οι γυναίκες αυτές δεν εξαναγκάζονται να κάνουν τη δουλειά αυτή λόγω ανέχειας.
Αντιθέτως, επιλέγουν απολύτως συνειδητοποιημένα να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους στους θαμώνες των μαγαζιών αυτών, με στόχο την επαγγελματική τους ανέλιξη στον χώρο.
Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 76,4% των Βρετανίδων που εργάζονται ως χορεύτριες σε νυχτερινά μαγαζιά αντλούν μεγάλα αποθέματα ικανοποίησης από την εργασία τους αυτή. οινώς, καμία από αυτές δεν εξαναγκάζεται να καταφύγει σε αυτή την «υποβαθμισμένη» δουλειά, αλλά απεναντίας το... ευχαριστιούνται κιόλας!
Και πώς να μην είναι έτσι, όταν η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών αυτών γυρνάνε κάθε ξημέρωμα σπίτι τους με «νυχτοκάματο» που, σύμφωνα με την έρευνα, μπορεί να φθάνει ως και τα 350 ευρώ!
Πολλές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ετήσιο εισόδημα που κυμαινόταν από 30.000-60.000 ευρώ, ένα χρηματικό ποσό διόλου αμελητέο στους οικονομικά χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.
Επιπλέον, από τις 300 συμμετέχουσες το 87% εξ αυτών είχαν ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση, ενώ 1 στις 4, δηλαδή το 25% εξ αυτών, δήλωσαν κάτοχοι πανεπιστημιακού πτυχίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια