Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι πρέπει να τρώει ένας άντρας όταν βλέπει αγώνα

Ιδέες για όλες τις τσέπες και αναμφίβολα μέσα στα λιπαρά και στις θερμίδες...
Πίτσα
Κλασική επιλογή... Είναι μάλλον απίθανο να τη φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι, όμως εξαιρετικά απλό αν έχετε κέφια. Πάρτε ζύμη έτοιμη από το σούπερ μάρκετ και πετάξτε πάνω της ό,τι σας έρθει στο κεφάλι, εξ' άλλου κάπως έτσι εφευρέθηκε από την αρχή.
Γύρος χοιρινός
Στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα είναι σουβλάκια ή πίτσα; Αγαπημένος γύρος χοιρινό ή κοτόπουλο, αν βρείτε δοκιμάστε και μοσχάρι ντονέρ. Προφανώς εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι σας οπότε να προσέχετε σε γενικές γραμμές από πού παραγγέλνετε. Εκτός αν το στομάχι σας αντέχει...
Διπλό μπέργκερ διπλό τυρί διπλό μπέικον
Αν είναι να την κάνουμε την αμαρτία, να την κάνουμε καλά.
Hot dog
Έχουμε συνηθίσει να το τρώμε στο δρόμο αλλά μπορείτε να το απογειώσετε πολύ απλά στο σπίτι. Απαραίτητα συστατικά: ψωμάκι-λουκάνικα φρανκφούρτης (αλλά και με χωριάτικα ψητά είναι άλλο πράμα) κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα
Μπύρες
Έχετε προσέξει ότι υπάρχουν πολλές ελληνικές μπύρες και μάλιστα σε ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία; Να τις τιμήσετε!
Σάντουιτς - μπέργκερ
Ας πούμε ότι δεν έχετε λεφτά να παραγγείλετε μπέργκερ, ούτε κιμά για μπιφτέκια.
Έχετε όμως ψωμί του τοστ, τυρί, ζαμπόν (ή παριζάκι ή γαλοπούλα), ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι, μαγιονέζα, κέτσαπ ή μουστάρδα.
Βάλτε τα όλα το ένα πάνω στο άλλο με διπλές στρώσεις στα αγαπημένα σας υλικά και απολαύστε ένα σάντουιτς - μπέργκερ.
Λουκάνικα
Το χειμώνα τα λουκάνικα έχουν την τιμητική τους. Πηγαίντε στο σούπερ μάρκετ και αγοράστε διάφορα λουκάνικα: φρανκφούρτης, χωριάτικα, με πράσο, με πορτοκάλι, χοιρινά, μοσχαρίσια, κοτόπουλου, ό,τι βρείτε.
Πετάξτε τα σε ένα ταψί και βάλτε τα στο γκριλ για 10 λεπτά, γυρίστε τα και μια φορά και είστε έτοιμοι.
Πατατοσαλάτα
Αν και πάλι δεν έχετε λεφτά να παραγγείλετε φαγητό αλλά έχετε μπύρες, πατάτες και μαγιονέζα μπορείτε πολύ απλά να τις βράσετε, να τις κόψετε κυβάκια και να προσθέσετε μεγάλες 3-4 κουταλιές μαγιονέζα με λίγη μουστάρδα. Αν έχετε κρεμμυδάκι ξερό ή πίκλες μπορείτε επίσης να προσθέσετε και να έχετε τελικά μια αξιπρεπέστατη γερμανική πατατοσαλάτα να συνοδεύσετε τη μπύρα σας.
Νάτσος
Πεταχτείτε μέχρι το σούπερ μάρκετ και πάρτε 2-3 σακουλάκια νάτσος. Θα βρείτε τα απλά, με τυρί ή καυτερά και ψάξτε κάπου εκεί δίπλα μπορεί να βρείτε και βαζάκια με έτοιμες σάλτσες λιωμένο τυρί και κόκκινη πικάντικη. Μπορείτε αντί για σάλτσες να προτιμήσετε γιαούρτι, τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα, πάστα ελιάς ακόμα και τζατζίκι.
Onion rings
Δύσκολο να τα φτιάξετε στο σπίτι μόνοι σας, εύκολο να τα παραγγείλετε. Εξαιρετικό συνοδευτικό για μπύρα, μπορείτε να το δοκιμάσετε μια φορά αντί για πίτσα σε συνδυασμό με πιπεριές χαλαπένιος και σκορδόψωμα.
Πλήρες 'πρωινό'
Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε φάει όλη μέρα και περιμένετε να έρθει το βράδυ για να δείτε τον αγώνα και να φάτε το καταπέτασμα. Το παραπάνω γεύμα είναι ακραίο αλλά δεδομένης της ολοήμερης πείνας είναι πολύ πιθανό να φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό προς το τέλος της ημέρας. Βάφλα, κοτομπουκιές, ομελέτα και σιρόπι.
Μπανάνα σπλιτ
Για τους μερακλήδες...
Πάρτε βάφλα ή μπισκότα και στρώστε σε μια πιατέλα. Κόψτε 2-3 μπανάνες, προσθέστε 2-3 μπάλες παγωτό και περιχύστε από πάνω με σιρόπι καραμέλα ή σοκολάτα ή φράουλα ή όλα μαζί.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια