Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ψώνια χωρίς… καροτσάκι!

Μόνο τα απολύτως απαραίτητα
Το φαινόμενο να μην χρησιμοποιείται πλέον, στον βαθμό...που συνηθιζόταν, το καροτσάκι κατά τη διάρκεια της αγοράς ειδών πρώτης ανάγκης στα σούπερ μάρκετ της Ξάνθης παρατηρείται...
εντόνως το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τους καταναλωτές να αγοράζουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα αποφεύγοντας σπατάλες προηγούμενων χρόνων.
«Στο παρελθόν υπήρχε τρομερή υπερκατανάλωση. Βλέπαμε στα σούπερ μάρκετ τα καροτσάκια να ξεχειλίζουν προϊόντα, τα οποία στο σύνολό τους δεν ήταν απαραίτητα» σημειώνει στο ThrakiToday.com η πρόεδρος του ΙΝΚΑ Ξάνθης κα Μαρία Μπούκουρα, εξηγώντας πως οι εικόνες αυτές ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
«Οι καταναλωτές πηγαίνουν πλέον για ψώνια και δεν παίρνουν καν καροτσάκια, αλλά κουβαλούν τσάντες ή κάποιο καλαθάκι στα οποία βάζουν τα απολύτως απαραίτητα».
Ακόμη και η ζήτηση σε είδη πρώτης ανάγκης καταγράφει πτώση στην Ξάνθη, με το ψωμί και το γάλα να αγοράζονται με σύνεση, ενώ σε πολλές των περιπτώσεων επιλέγεται η λύση του σπιτικού άρτου, φαινόμενο που δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής μεγάλες εκτάσεις.
24wro.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια