Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Haplfork: το έξυπνο πιρούνι μετρά τις μπουκιές μας!

Έναν απροσδόκητο σύμμαχο στη μάχη κατά της βουλιμίας και της υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού θα έχουν σύντομα στα χέρια τους όσοι προσπαθούν να χάσουν κιλά, αλλά δυσκολεύονται να περιοριστούν σε μία μόνο μερίδα!
Πρόκειται για το «έξυπνο» πιρούνι που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να καταγράφει την κάθε μπουκιά του χρήστη, καθώς.....

και την ταχύτητα με την οποία καταναλώνει το γεύμα του!

Το επαναστατικό gadget Haplfork, που αναμένεται να βάλει φρένο στην υπερβολική… μάσα και να βοηθήσει τους παχύσαρκους να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, διαθέτει λειτουργία ειδοποιήσεων δόνησης που ενημερώνει με επιμονή τον χρήστη κάθε φορά που αντιλαμβάνεται ότι τρώει πιο γρήγορα αυξάνοντας τις πιρουνιές του.
Το «έξυπνο» πιρούνι που μετράει τις μπουκιές παρουσιάστηκε στην έκθεση CES 2013 και σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας παραγωγής, κατασκευάστηκε προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες του να τρώνε πιο αργά και χάσουν πιο εύκολα τα περιττά κιλά τους.
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του πρωτότυπου gadget είναι πως αμέσως μετά το γεύμα μπορεί να συνδεθεί με ηλεκτρονικό υπολογιστή, ώστε να καταγράψει τα αποτελέσματα, ενώ η Bluetooth έκδοση βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης.
Επιπλέον το πρωτοποριακό πιρούνι έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με iOS και Android συσκευές, ενώ διαθέτει προεγκατεστημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 21 ημερών, που έχει στόχο να διδάξει τον χρήστη αναφορικά με τον σωστό ρυθμό που θα πρέπει να διατηρεί κατά τη διάρκεια των γευμάτων του.
Όσο για την τιμή του, το «έξυπνο» πιρούνι αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 75 ευρώ, ενώ η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2013.
Espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια