Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!!!

ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;
Παιδικοί και άλλοι εμβολιασμοί, παρενέργειες (ντοκιμ.)
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Πριν ενάμισυ χρόνο....

περίπου, τα attikanea, ανέβασαν ένα συγκλονιστικό άρθρο, που αφορά στον παιδικό καρκίνο, με τίτλο "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ"
Η επισκεψιμότητα του άρθρου στα attikanea ξεπέρασε μέχρι στιγμής τα 6.500κτυπήματα, αριθμός ρεκόρ, που αποδεικνύει το ενδιαφέρον των γονέων για τονεμβολιασμό των παιδιών τους.
Στη συνέχεια, διαπιστώσαμε πως το συγκεκριμένο άρθρο, φιλοξενήθηε σε πάρα πολά blogs.
Κρίνοντας από τα σχόλια της δικής μας ανάρτησης, αλλά και πολλών συναδέλφων bloggers που το ανέβασαν, διαπιστώσαμε ότι τα αρνητικά σχόλια, ήταν ελάχιστα, ασήμαντα σε αριθμό σε σχέση με τα θετικά σχόλια.
Μια πολύ σημαντική διαπίστωση, ήταν ότι τα αρνητικά σχόλια, δεν είχαν ούτε ίχνος ιατρικής τεκμηρίωσης, κι αυτό, μας προβλημάτισε πολύ.
ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;
ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ;
Οι σχολιαστές, ήταν γονείς που εξέφραζαν την ανησυχία τους στην περίπτωση που τα παιδιά τους ασθενησουν και κυρίως για τις παρενέργειες των εμβολίων.
Ξεκινήσαμε να ερευνούμε το θέμα και η έρευνά μας, μας παρέπεμψε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, που δείχνει τι θα συμβεί στα παιδιά που νοσήσουν, εμβολιαστούν και έχουν την ατυχία να ανήκουν στο ποσοστό των παρενεργειών που προκαλούν τα εμβόλια, για τα οποία τηρείται μια ένοχη σιωπή από τον ιατρικό κόσμο.

Το σοκαριστικό βίντεο, αποδεικνύει τις επιδράσεις των εμβολίων στον νευράξονα και στο νευρικό σύστημα και αυτές, δεν είναι οι μοναδικές παρενέργειες.

Η δημιουργία όγκου, αποτελεί το 0,05% ενώ στο ίδιο ποσοστό, προκαλείται και αυτισμός.
Η παράλληση, τα εγκεφαλικά και πολλά άλλα σοβαρότατα συμπτώματα, αποτελεούν το αθροισμα των παρενεργειών που μεσοπρόθεσμα, ξεπερνά το 5%!!!
Τρομακτικό ποσοστό, αν το σκεφθεί κανείς.
.Μακροπρόθεσμα, στις παρενέργειες εμφανίζεται η σκλήρυνση κατά πλάκας, το πάρκινσον και άλλες σοβαρές ασθένειες.
Κανείς δεν θα αρνηθεί τον εμβολιασμό. Ειναι χρέος της πολιτείας όμως και του ιατρικού κόσμου, να να ενημερώσουν την ελληνική κοινωνία,για τις παρενέργειες.
Το γεγονός, ότι τέσσερεις μέρες μετα την δημοσίευση του συγκλονιστικού άρθρου για τον παιδικό καρκίνο, ο ιατρικός κόσμος σιωπά, μας πονήρεψε και μας θορυβεί...
Τα συμπεράσματα δικά σας......
Οι επικίνδυνες νευροτοξικές ουσίες που εμπεριέχονται στο εμβόλιο της γρίπης των χοίρων αλλά και στα συνηθισμένα παιδικά εμβόλια είναι το αντικείμενο του παρόντος ντοκιμαντέρ. Στην πραγματικότητα, αποτελεί σύνολο αποσπασμάτων από τηλεοπτικές ειδήσεις και από ντοκιμαντέρ, τα οποία συνέθεσα για να φτιάξω αυτό το βίντεο. Χρησιμοποιήθηκαν ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το Fox News, ένα από το Inside Edition (CBS) κι ένα από το Russia Today, καθώς κι ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ από το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης για τους Εμβολιασμούς.
Σημείωση: Αν και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του βίντεο αφορά τη γρίπη των χοίρων, στους χρόνους 0429-0627 παρελαύνει μια σειρά από γιατρούς που δηλώνει ότι οι παιδικοί εμβολιασμοί γενικά (αυτοί τους οποίους θεωρούμε απαραίτητους) κάνουν μεγάλο κακό άμεσα ή μακροπρόθεσμα στην υγεία των παιδιών.
Υπάρχουν πολλές σχετικές αγγλικές ιστοσελίδες.
Από ελληνικές ιστοσελίδες θα μπορούσα να συστήσω αυτήν:www.homeopathy.gr
Πόπη Σουφλή
thesecretrealtruth.blogspot.com