Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανέκδοτο: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Ο Γιάννης πολύ ερωτευμένος, τα είχε εδώ και τρία χρόνια με μια πολύ όμορφη κοπέλα που τη λέγαν Αλεξάνδρα, και δεν είχε επιδιώξει ποτέ να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.
Μια μέρα αρχίζει να τη χαιδεύει με πάθος, της βγάζει όλα τα ρούχα, άλλα λίγο πρίν έρθει σε επαφή μαζί της, αυτή ....
ζητάει συγνώμη λέγοντάς του οτι θα το έκανε μόνο μετά το γάμο, αλλά απο τη στιγμή που ήταν παντρεμένοι θα έκανε τα πάντα μαζί του, ακόμα και το"μικρό πράσινο κύκλο".

Σε πλήρη σύγχυση ο Γιάννης, τηλεφωνεί στη Τζοάννα (με την οποία είχε κάποιες περιπετειούλες). Πηγαίνει στο διαμερισμά της και της ζητάει να κάνει "το μικρό πράσινο κύκλο". Η Τζοάννα κατατρομαγμένη, αρχίζει να ουρλιάζει ότι είναι ΚΎΡΙΑ και οτι δε θα της περνούσε ποτέ απ'το μυαλό να κάνει κάτι τόσο ποταπό και τον διατάζει να φύγει αμέσως απ'το σπίτι της και να την ξεχάσει μια για πάντα.

Ακόμα πιο μπερδεμένος, ο Γιάννης αποφασίζει να πάει σε ένα *********. Διαλέγει μια όμορφη κοπέλα, πηγαίνει στο δωμάτιο μαζί της και την ρωτάει αν κάνει τα πάντα. Εκείνη απαντά οτι τα κάνει όλα για το χρήμα.

Ο Γιάννης λοιπον της ζητάει να κάνει το "μικρό πράσινο κύκλο". Η κοπέλα, επαγγελματίας *****, του απαντά οτι το επάγγελμα της μπορεί να είναι χυδαίο, ωστόσο αυτή είναι μια γυναίκα αξιοσέβαστη και αρχίζει να τον χτυπάει. Ο υπεύθυνος, ακούγοντας τον πανικό που γινόταν στο δωμάτιο, ανοίγει με μια κλωτσιά την πόρτα και ρωτάει τι συμβαίνει.

Ο Γιάννης, πιο μπερδεμένος από ποτέ, του εξηγεί οτι το μόνο που είχε ζητήσει απ'την κοπέλα ήταν να κάνει το ¨μικρό πράσινο κύκλο/¨ μαζί του. Με το που το ακούει αυτό ο υπεύθυνος, τον πετάει έξω απ'το ********* με τις κλωτσιές και του λέει να μην τολμήσει να ξαναπατήσει το πόδι του στη γειτονιά.

Κοντεύοντας να τρελαθεί εντελώς, ο Γιάννης πάει και βρίσκει το Φίλιππα (έναν ομοφυλόφιλο) μπας και τον διαφωτίσει. Τον συναντάει λοιπόν στο κομμωτήριο του, χαιρετιούνται εγκάρδια, και ο Φίλιππας του λέει οτι είναι έτοιμος να περάσει τη νύχτα μαζί του.

Πηγαίνουν σ' ένα ξενοδοχείο και ο Γιάννης του προτείνει να κάνουν το ¨μικρό πράσινο κύκλο¨. Ο Φίλιππας ακούγοντας την πρόταση αυτή παίρνει ένα ψαλίδι και ορμάει στο Γιάννη φωναζοντάς του οτι είναι ανώμαλος, ότι δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ στη ζωή του και τον πετάει έξω.

Ο Γιάννης νευρικός και στα όρια της τρέλας πάει να βρεί την Αλεξάνδρα (την μνηστή του) και της ζητάει να παντρευτούν αμέσως και να κάνουν αμέσως το "μικρό πράσινο κύκλο". Η Αλεξάνδρα δέχεται και τρισευτυχισμένη του υπόσχεται ότι θα έκαναν το "μικρό πράσινο κύκλο" όσες φορές ήθελε.

Παντρεύονται...και φεύγουν για μήνα του μέλιτος. Ο Γιάννης κάθεται σε αναμένα καρφιά και θέλει να διακόψει το ταξίδι για να κάνει αυτό το "μικρό πράσινο κύκλο"... χαμένος όπως ήταν λοιπόν μες στις σκέψεις του,αποσπάται η προσοχή του απ' το δρόμο και ρίχνει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο. Η Αλεξάνδρα πεθαίνει ακαριαία.

Ο Γιάννης ακόμα ψάχνει να καταλάβει τι είναι "ο μικρός πράσινος κύκλος"... κι εγώ επίσης...έχασα το χρόνο μου διαβάζοντας αυτό το mail που μου έστειλαν και στο τέλος δεν έμαθα τι στο καλό είναι αυτός
"ο μικρός πράσινος κύκλος"
Αρνούμαι λοιπόν να είμαι το μόνο άτομο που έμεινα με την απορία, αλλά κυρίως, αρνούμαι να είμαι το μόνο άτομο
που του "την έφεραν", οπότε σας το ανάρτησα ..
Στο κάτω κάτω γι'αυτό είναι οι φίλοι.
ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια