Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Vivienne Westwood στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου

Το show, το οικολογικό μήνυμα της διάσημης σχεδιάστριας και το σεξουαλικό σκάνδαλο
Η βετεράνος της μόδας, Vivienne Westwood, έδωσε το show της στην επίδειξή της που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Εξωτερικών του Λονδίνου.
Η σχεδιάστρια που έχει τιμηθεί αρκετές φορές ως πρέσβειρα της μόδας για τη χώρα της δημιούργησε σάλο στο ...
χτεσινό της show.
H ίδια μετά τη λήξη της επίδειξης εμφανίστηκε με αντρικό εσώρουχο, καλσόν και γκροτέσκο μακιγιάζ ενώ φορούσε T-shirt με μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, θέλοντας να τονίσει την καταστριοφική επίδραση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.
Η σχεδιάστρια είναι γνωστή για της οικολογικές της πεποιθήσεις και τις ανατρεπτικές εμφανίσεις της, οπότε σε τελική ανάλυση αυτό το look δεν σοκάρει κανέναν όσο τα μπλουζάκια που μοίρασε στους καλέσμένους της πρώτης σειράς.
Η ίδια παρέδωσε T-shirts με τη φωτογραφία της και το slogan "I'm Julian Assange" σε top- models και celebrities στην front row, εκφράζοντας την υποστήριξή της στο πρόσωπο του ιδρυτή του WikiLeaks και την αντίθεσή της στην έκδοσή του.
Το γνωστό μοντέλο Jade Parfitt μάλιστα, φωτογραφήθηκε φορώντας το pro-Assange μπλουζάκι ενώ η Lorraine Candy, editor-in-chief του Elle UK , πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία παντού τονίζοντας πως αυτό το show θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Καθόλου άδικα.
Η Westwood, απροκάλυπτα έβγαλε τη γλώσσα στο Υπ. Εξωτερικών μέσα στο ίδιο του το γήπεδο! Και ναι ίσως η αποκάλυψη του σκανδάλου με το WikiLeaks και η προάσπιση τοπυ περιβάλλοντος αξίζουν αυτό και ακόμη περισσότερα, όμως ο Assange, σαν πρόσωπο δεν εχει και το πιο καθαρό ποινικό μητρώο.
Μπορεί να αποκάλυψε σωρεία σκανδάλων για διεθνή ζητήματα όμως η Σουηδία ζητά την έκδοσή του για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες.
Οι κατηγορίες φαίνονται να ευσταθούν και ο Αυστραλός, παλεύει για άσυλο στο Ecuador, μιας και αν εκδοθεί κινδυνεύει με θανατική ποινή τόσο για τις κατηγορίες επίθεσης όσο και για τις παράνομες δραστηριότητές του σε σχέση με το σκάνδαλο WikiLeaks.
Εκπρόσωπος της Βρετανικής πρεσβείας απάντησε πως «Δεν υπάρχει τίποτα που θα χαλάσει το υπέροχο Red Label show της Vivienne Westwood, και την σημαντική της καμπάνια για την προστασία του περιβάλλοντος.
Όσο για τον κύριο Julian Assange, η κυβέρνησή μας έχει υποχρέωση προς τη Σουηδία να τον εκδόσει, καθώς ένα σεξουαλικό έγκλημα είναι σοβαρό και χρήζει τιμωρίας- όποιος και αν είναι ο θύτης!»
Όσο για το show, παρότι η σχεδιάστρια και τα μπλουζάκια έκλεψαν την παράσταση, ήταν εμπνευσμένο από την Mad Men εποχή και την Andy Warhol-ish διάσημη εικόνα της Marilyn Monroe. Χρώμα και vamp αισθητική στα πρόσωπα, pin-up μαλλιά, μυτερά bustier, μήκη μέχρι το γόνατο, αέρας αποπλάνισης και φλοράλ παστέλ είχαν την τιμητική τους. Μία ματιά στις φωτογραφίες θα σας κατατοπίσει για.... όλα!
queen

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια