Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Mr. Facebook: ποια η τυχερή νύφη

Ποια είναι η νύφη που παντρεύτηκε τον Mr. facebook, Mark Zuckerberg;
Πώς γνωρίστηκαν και πώς έγινε η τελετή του γάμου τους;
410.000 like κατέγραψε η σελίδα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook, όταν o ίδιος άλλαξε την οικογενειακή κατάσταση στο προφίλ του από single σε married.
Όσο περίεργο κι αν φαίνεται.....

 ο 28χρονος δισεκατομμυριούχος Μαρκ Ζούκερμπεργκ αιφνιδίασε φίλους και γνωστούς μέσα από την επιλογή του να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την τελετή του γάμου, όπως και να επιλέξει να το διαδώσει μέσω του διαδικτυακού τόπου, του οποίου είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη Δευτέρα στο Palo Alto και επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα γιατί η επί εννέα χρόνια αγαπημένη του Μαρκ Ζούκεμπερκ, Priscilla Chan εκείνη την ημέρα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική.

Ο γάμος τους έγινε στην Καλιφόρνια, ενώπιον 100 προσκεκλημένων, οι οποίοι νόμιζαν ότι θα πήγαιναν στο πάρτι για την αποφοίτηση της Πρισίλα από την ιατρική.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια όταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φοιτούσε στο Χάρβαρντ και η Τσαν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο.
Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα το δαχτυλίδι του γάμου, που κοσμεί το χέρι της αγαπημένης του φέρει στην κορυφή του ένα τεράστιο υπέρλαμπρο ρουμπίνι.

Ο γάμος – πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί, με τους οικοδεσπότες να έχουν προσφέρει στους καλεσμένους, οι οποίοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, σπιτικό φαγητό αλλά και σούσι από το αγαπημένο τους ιαπωνικό εστιατόριο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια