Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα γοβάκια της Σταχτοπούτας δια χειρός Marc Jacobs

Αυτή η είδηση μυρίζει παραμυθένια.
Ο αγαπημένος μας Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs) αποφάσισε να δημιουργήσει μια μοντέρνα εκδοχή από τα λατρεμένα γυάλινα γοβάκια της Σταχτοπούτας.
Η πρόσφατη δημιουργία του σχεδιαστή ακούει στο όνομα:....

'' Transparent Pump'' (το διάφανο γοβάκι), το οποίο είναι φτιαγμένο από PVC για να είναι άνετο και ασφαλές στο περπάτημα.

Πάντως, το συνθετικό αυτό υλικό, ο λουσίτης (ανάλογα υλικά είναι και ο βακελίτης ή ο εβονίτης) έχουν την τιμητική τους φέτος αφού πολλές διάσημες φίρμες, όπως ο Οίκος Channel, Zara, Prada, Asos παρουσίασαν πολλά γοβάκια με τακούνι από αυτό το διάφανο αλλά συμπαγές υλικό.
Αν σκεφτείς πως αυτά τα τύπου πλέξιγκλας τακούνια τα προτιμούσαν μόνο οι στρίπερ ή οι χορεύτριες πάνω σε στύλο, μιλάμε για πραγματική επανάσταση.
Ένα παλιότερο γοβάκι Σταχτοπούτας
από τον Οίκο Channel
Φυσικά, τα blog γάμου έχουν ήδη λατρέψει τα γοβάκια αυτά που δίνουν σε κάθε υποψήφια νύφη όψη αληθινής πριγκίπισσας,
Προσοχή, προσοχή: προτού τολμήσεις να αγοράσεις το γυάλινο γοβάκι, θυμήσου πόσο άσχημα θα δείχνουν τα ιδρωμένα σου πόδια και πόσο καλό πεντικιούρ χρειάζεσαι.

Μαζί με τα παραπάνω, αξίζει να σημειώσουμε πως τα γοβάκια του Marc αναμένεται να αγοράσουν μόνο πριγκίπισσες και στην τσέπη, με κάθε ζευγάρι να κοστολογείται στα 595 δολάρια!
Αν τα θέλεις σον και καλά, επισκέψου την ιστοσελίδα La Garconne.
Κα. Π

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια