Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H νέα μούσα του Woody Allen

Την τελευταία του «μούσα» αποκάλυψε ο ξεχωριστός Woody Allen, δίνοντας μοναδική ευκαιρία στην Sally Hawkins, να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του.
Η βρετανίδα ηθοποιός, που έχει αποσπάσει ήδη βραβεία για το υποκριτικό της ταλέντο μεταξύ των οποίων και εκείνο της Ασημένιας Άρκτου το 2008, για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία στην ταινία του Mike Leigh «Happy-Go-Lucky», θα είναι....

 τελικά εκείνη που θα υποδυθεί την «αστεία αλλά και σχεδόν νευρωτική» περσόνα του μοναδικού αμερικανού σκηνοθέτη.

Η Hawkins είχε υποδυθεί και στο παρελθόν ρόλο για τον Allen, σε μία μικρή εμφάνιση που είχε κάνει στο «Cassandra’s Dream» αλλά φυσικά αυτό ήταν πριν από τον ρόλο της Poppy, στην ταινία του Mike Leigh, που την ανέδειξε καλλιτεχνικά.

Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός θα υποδυθεί «τη νευρωτική, η οποία είναι και….αστεία και οριακή στις αντιδράσεις της» πρωταγωνίστρια της ταινίας που θα γυριστεί κατά ένα μεγάλο μέρος στο Σαν Φραντσίσκο. Δίπλα της, ο Allen ευελπιστεί να πείσει την Cate Blanchett να εμφανιστεί, ως η συμπρωταγωνίστρια της Hawkins, σε ένα ρόλο πιο «σοφιστικέ, κλασάτης γυναίκας, που έχει βάλει τη ζωή της σε μία τάξη».
Όπως είναι σύνηθες όμως στις ταινίες του Woody Allen, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά το σχέδιο λέει ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης, την ίδια εποχή έχει παράλληλα τα γυρίσματα για τον ρόλο που υποδύεται στην ταινία του John Turturro, «Fading Gigolo», αλλά και το θεατρικό του σόου «Bullets Over Broadway».
Μαζί με τις γυναικείες παρουσίες του, ο πολυπράγμων Woody Allen «περιτριγυρίζει» και τον μάστερ των «Hangover», Bradley Cooper, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Μετρό

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια