Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H Samantha Fox στην Καλλιθέα Χαλκιδικής

Στα πλαίσια της φετινής της περιοδείας στην Ευρώπη με πάνω από 40 εμφανίσεις στην Γαλλία, μετά την φιλική της συμμετοχή στις 14 Μαΐου στο Λονδίνο στο WE WILL ROCK YOU (το μεγάλο show αφιέρωμα στους QUEEN και τον FREDDIE MERCURY, όπου εμφανίστηκε συνοδευόμενη από το ROBERT DE NIRO) και πολλές επερχόμενες.....

 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη (Δανία, Φινλανδία, Λευκορωσία, κα.) και την Ασία, η SAMANTHA FOX έρχεται στην Ελλάδα, προσκεκλημένη του THE LOVE | BOAT (ex Island Club) στη Καλλιθέα Χαλκιδικής για 2 μόνο ΖΩΝΤΑΝΕΣ -για πρώτη φορά- συναυλίες !
Ποτέ άλλοτε δεν έχει φιλοξενηθεί με όλη τη εξαμελή μπάντα της (που απαρτίζεται από μουσικούς διεθνούς φήμης) και παρόλα αυτά πάντα οι λιγοστές επισκέψεις της στην χώρα μας δημιούργησαν ενθουσιασμό.
Το μεγαλύτερο POP είδωλο των 80΄s, το απόλυτο σύμβολο του sex της χρυσής δεκαετίας, με παγκόσμιες επιτυχίες στα CHARTS, με κορυφαίο αυτών το «TOUCH ME», το οποίο συνόδευσε μία γενιά ολόκληρη σε όλη την υφήλιο στις discotheque της εποχής, θα εμφανιστεί στις 2 και 3 Ιουνίου στην χώρα μας ολοζώντανα on stage !
Σήμερα που όλοι καταλαβαίνουμε την σημαντικότητα και το στίγμα εκείνης της μουσικής περιόδου, οι συναυλίες της ανά τον κόσμο κόβουν χιλιάδες εισιτήρια, αγκαλιάζοντας την σημερινή νεολαία και όλους αυτούς που αναπολούν την εποχή των 80’s.
Ένα show μιάμισης ώρας, παγκόσμιας εμβέλειας, με την εκρηκτική και πάντα sexy SAMANTHA FOX, συνοδευόμενη με την μπάντα της κατευθείαν από το Λονδίνο.....!
Στις αποσκευές τους όλες οι μεγάλες της επιτυχίες και πολλές μεγάλες επιτυχίες των 80’s -και όχι μόνο- που όλοι αγαπάμε.......!
Η πιο όμορφη, γλυκιά και sexy μουσική παρουσία θα τραγουδήσει και θα χορέψει μαζί μας.
Η επιστροφή των 80’s είναι παγκόσμιο δεδομένο !!!
SAMANTHA FOX LIVE BAND: Samantha Fox, Jamie Fisher (drums), Jonathan Davies (κιθάρα), Ivan Hussey (μπάσο), Charlie Round Turner (πλήκτρα), Julie Harrington και Samantha Sprackling (φωνητικά)
LINE-UP:ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥD.ECHO (live)SAMANTHA FOX (live)VASILIS KANAKIS (Dj Set)Mr ADO (Dj Set) ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥNASA FUNK (live)SAMANTHA FOX (live)GALAKOS – S. SOTIRAKIS (Dj Set)Mr ADO (Dj Set) LOVE BUS (μετακίνηση από και προς Θεσσαλονίκη):ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥΘεσσαλονίκη – Καλλιθέα Χαλκιδικής, Αναχώρηση από Λευκό Πύργο στις 21:30 και επιστροφή από Καλλιθέα την Κυριακή 3 Ιουνίου πρωί στις 06:00.
Συνολική τιμή εισιτηρίου: €8 ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥΘεσσαλονίκη – Καλλιθέα Χαλκιδικής,
Αναχώρηση από Λευκό Πύργο στις 21:30, και επιστροφή από Καλλιθέα την Δευτέρα 4 Ιουνίου πρωί στις 06:00.
Συνολική τιμή εισιτηρίου: €8
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις για το λεωφορείο: 2310365425
Προπώληση: €7
Την ίδια μέρα στα ταμεία: €12
Προπώληση εισιτηρίων : Love Casual Living, Εθνικής Αντιστάσεως 16, ΘεσσαλονίκηMetropolis, Τσιμισκή 33, ΘεσσαλονίκηPublic, Τσιμισκή 24 - Μητροπόλεως 33, ΘεσσαλονίκηPublic, Εμπορικό Κέντρο Cosmos, ΠυλαίαΡάδιο Χαλκιδική, Εμπορικό κέντρο ΜουδανιώνGrill Niki, Καλλιθέα ΧαλκιδικήςΔισκοπωλείο Γκέκας, Νέα Μουδανιά
Doors open: 23:00 pmTHE LOVE | BOAT (ex Island Club)
Διεύθυνση: Καλλιθέα Χαλκιδικής
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310441601 και 6986010000
Χορηγός επικοινωνίας news-piper

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια