Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιστορίες ζωής στο βιβλίο της Λόλας Νταϊφά

Η Λόλα Νταϊφά θυμάται και αφιερώνει ένα ολόκληρο βιβλίο «σε εκείνους που χάρισαν ποίηση και μουσική στα όνειρά μας», όπως αναφέρει η ίδια.
 Η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων παρουσιάζει τριάντα εμβληματικές συνεντεύξεις μέσα στο βιβλίο της που ήδη κυκλοφορεί με τίτλο «Μουσικοί διάλογοι» από τις εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες.
Τριάντα διαλόγους με....

 συνθέτες και δημιουργούς που έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο στίγμα όχι μόνο στο ελληνικό πεντάγραμμο αλλά και στην Ιστορία αυτού του τόπου.
Η Λόλα Νταϊφά, από φοιτήτρια ακόμη, συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο της ΕΡΤ και για δύο δεκαετίες παρουσίαζε εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου.
Στις σελίδες του βιβλίου μεταφέρει από τον ραδιοφωνικό αέρα της EΡΤ συνεντεύξεις με τους Θεόδωρο Αντωνίου, Κώστα Γεωργουσόπουλο, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Κακουλίδη, Απόστολο Καλδάρα, Κώστα Κινδύνη, Λίνο Κόκκοτο, Χρήστο Λεοντή, Γιάννη Μαρκόπουλο, Θανάση Πολυκανδριώτη, Σωτηρία Μπέλλου, Μανώλη Ρασούλη, Γιάννη Σπανό, Σταμάτη Σπανουδάκη και από άλλες σημαντικές προσωπικότητες που άφησαν εποχή και έγραψαν ιστορία.
Κάθε ραδιοφωνική συνάντηση που μεταφέρεται στο βιβλίο είναι και μια διαφορετική ιστορία ζωής, όπως τη διηγείται ο πρωταγωνιστής της, ο ίδιος ο καλλιτέχνης.
Οι συνεντεύξεις εξελίσσονται σε εξομολογήσεις με αλήθειες που ξαφνιάζουν και καμιά φορά πονάνε.
Μάλιστα κάποιες από αυτές ξεπέρασαν τα ραδιοφωνικά όρια και έφτασαν να γίνουν επερωτήσεις στη Βουλή.
Ο αναγνώστης γίνεται ακροατής των προσωπικών αφηγήσεων και μπορεί να ταξιδέψει για λίγο μαζί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.
ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια