Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διεκδικεί την κηδεμονία του γιου του Michael Jackson

Πρώην σωματοφύλακας του αείμνηστου βασιλιά της pop, ο Matt Fiddes, ισχυρίζεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του μικρού γιου του, Blanket, κι επειδή η μητέρα του σταρ δεν του επιτρέπει να τον επισκέπτεται, είναι έτοιμος να αρχίσει δικαστική μάχη.
Όπως δήλωσε ο32χρονος άνδρας σκοπεύει να κάνει τεστ DNA ώστε....

 να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του και να κερδίσει λίγες ώρες με τον γιο του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν επιθυμεί κάτι περισσότερο απλώς το δικαίωμα να επισκέπτεται τον δεκάχρονο Prince Michael II. «Ο Michael είναι ο πατέρας του και δεν θέλω να το αλλάξω αυτό, αλλά θέλω ξανά τα παιδιά στη ζωή μου. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχω αυτό είναι μέσω της δικαστικής οδού. Πιστεύω ότι ο Blanket είναι δικός μου αλλά θέλω οριστική απόδειξη!» επέμεινε ο άνδρας.

Όπως ισχυρίζεται ο Fiddes, έδωσε σπέρμα το 2001 όταν του είπε ο Jackson ότι ήθελε ένα παιδί με αθλητικό στιλ.
 Όντας ο ίδιος δάσκαλος πολεμικών τεχνών και σωματοφύλακας του σταρ στη Μ. Βρετανία, είχε τα προσόντα για δωρητής.
Ο Blanket γεννήθηκε έναν χρόνο μετά.
 Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Fiddes, ο αείμνηστος βασιλιάς της pop παραδέχθηκε ότι ο σωματοφύλακα ήταν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.
Όπως δήλωσε στην Daily Star είχε ταξιδέψει μέχρι το Βερολίνο για να παρηγορήσει τον Jackon τον Νοέμβριο του 2002 όταν δέχθηκε πυρά επειδή «κρέμασε» τον εννιά μηνών Blanket από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου.
«Κάθισα εκεί και τον ρώτησα: Ο Blanket είναι παιδί μου; Και μου απάντησε, είναι δικό μου παιδί Matt, αλλά χρησιμοποίησα το σπέρμα σου για να τον κάνω». 
Στο παρελθόν ο άνδρας είχε ισχυριστεί ότι ο Jackson του είχε προσφέρει 500.000 λίρες για το σπέρμα του, αλλά εκείνος απλώς το δώρισε.
Τώρα, η μητέρα του σταρ, η 81χρονη Κatherine, όπως ο ίδιος λέει, τον έχει αποκόψει από το παιδί μετά τον θάνατο του γιου της γιατί πιστεύει ότι επιδιώκει να κερδίσει χρήματα.

«Η Katherine ανησυχεί ότι θα διεκδικήσουμε την περιουσία και θα πούμε αλήθεια στα παιδιά. Αλλά για εμένα η αλήθεια είναι μεγάλο θέμα και γι’ αυτό θέλω να το πάω ακόμη πιο μακριά. Είμαι αυτοδημιούργητος και δεν θέλω ούτε χρειάζομαι λεφτά. Το μόνο που θέλω είναι πρόσβαση στον γιο μου, να τον πάω μια βόλτα, να περάσω λίγο χρόνο μαζί του. Η μητέρα μου πεθαίνει από καρκίνο. Θέλω όσο τίποτα άλλο να δει τον Blanket», τόνισε ο πρώην σωματοφύλακας, που κατάγεται από το Ντέβον της Μ. Βρετανίας.
DAILY MAIL

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια