Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαρία Λεκάκη

Η Μαρία Λεκάκη μιλάει για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μέσα από την νέα της εκπομπή και τις δυσκολίες που περνάει αυτό το διάστημα ο χώρος της υποκριτικής…
 Η ηθοποιός παρουσιάζει κάθε Σάββατο στις 21:00 στην ΕΤ3 την εκπομπή «Τα τραγούδια της οθόνης» και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» μιλάει με ενθουσιασμό για.....

 τη συνεργασία αυτή: «Η εκπομπή είναι ψυχαγωγική με ένα θέμα, όμως, που μας θυμίζει πόσο σημαντικός ήταν ο ελληνικός κινηματογράφος και τα τραγούδια του.
Δεν είναι τυχαίο που μέχρι σήμερα μας αγγίζουν.
Και η εκπομπή «Τα τραγούδια της οθόνης», μας δίνει τη χαρά να τα ακούσουμε ξανά από σημαντικούς καλλιτέχνες» είπε και πρόσθεσε: «Τα τραγούδια της οθόνης είναι διαχρονικά λόγω του ταλέντου, της αθωότητας, της χαράς και της αγνότητας που διέκριναν εκείνη την εποχή.
 Έχω μεγαλώσει με τις ελληνικές ταινίες και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.
 Κάθε φορά που ακούω κάποιο από αυτά, γεμίζω με γλυκά συναισθήματα.»
Η Μαρία Λεκάκη αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν την βλέπουμε σε κάποια σειρά αυτή την τηλεοπτική σεζόν: «Λόγω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, είναι δύσκολο πια τα κανάλια να στηρίξουν ελληνικής σειρές.
Οι δουλειές είναι ελάχιστες και οι ηθοποιοί είμαστε πολλοί!» είπε χαρακτηριστικά. Στο δίλημμα κωμωδία ή δράμα, η ηθοποιός, ήταν ξεκάθαρη: «Έχω αδυναμία στον ρυθμό και στην ακρίβεια της κωμωδίας» δήλωσε.
 Η Μαρία Λεκάκη είναι ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης
. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές και έχει παίξει και σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις.
Ακόμη πρωταγωνίστησε και σε κινηματογραφικές ταινίες.
Για ένα διάστημα παρουσίαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1970 .
Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής και πριν ξεκινήσει την καριέρα της είχε ασχοληθεί με το χορό.
Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει μια κόρη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια