Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ηθοποιός παραδέχεται αποτυχημένη πλαστική

Ποια πολύ γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξη της ότι έκανε αποτυχημένη πλαστική που την παραμόρφωσε;
Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό....

 Emmanuelle Béart που έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο πλευρό του Tom Cruise και την ταινία Mission Impossible και ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις στα 27 της χρόνια.
Τώρα η Emmanuelle Béart βλέπει το πρόσωπό της να έχει παραμορφωθεί και οργανώνει εκστρατεία κατά των πλαστικών επεμβάσεων.
Παρόλο που η Emmanuelle Béart είχε πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη “Le Monde” ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. “Στα 27 έκανα την πρώτη πλαστική επέμβαση στα χείλη και δεν πήγε καλά”, αποκάλυψε και συνέχισε: “Όπως καταλαβαίνεται ακολούθησε κι άλλη επέμβαση γιατί αν μου άρεσε πραγματικά το στόμα μου δεν θα το είχα πειράξει”.
Η ίδια είναι σήμερα 47 χρόνων, έχει κάνει διάφορες πλαστικές επεμβάσεις και εξομολογείται πως έχει μετανιώσει γι’ αυτό. Αν ήξερε ότι θα παραμορφωνόταν το πρόσωπό της θα είχα προσέξει περισσότερο ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Emmanuelle Béart έχει ξεκινήσει εκστρατεία κατά των πλαστικών επεμβάσεων και δηλώνει πως δεν κατακρίνει τις γυναίκες που πηγαίνουν στον πλαστικό χειρουργό, γιατί αυτό είναι ένδειξη έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.
fimes

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια