Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έτοιμη για βασίλισσα πλέον η Κέιτ

Πριν συμπληρώσει καν τον πρώτο χρόνο του γάμου της, η νεαρή δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει ένα άκρως βεβαρημένο πρόγραμμα, αλλά και το πιο "βαρύ" όνομα του βασιλείου ως σύμμαχο και συμβουλάτορα!
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) έχει ήδη φύγει για τα νησιά Φόκλαντ όπου θα παραμείνει λίγους μήνες για εκπαίδευση, οπότε η Κέιτ (Kate) θα χρειαστεί να....

ανταποκριθεί και σε μια σειρά κοινωνικών εκδηλώσεων χωρίς τον σύζυγό της.
Κι όμως, το σοβαρό αυτό "καθήκον" δεν θα βρει απροετοίμαστη την 30χρονη πριγκίπισσα, η οποία δέχεται την βοήθεια από την "πρώτη διδάξασα". Την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elisabeth) με την ασύγκριτη εμπειρία της των 60 χρόνων στον βρετανικό θρόνο.
Η γιαγιά του Γουίλιαμ ανέλαβε να μεταφέρει στην σύζυγο του εγγονού της όλα όσα γνωρίζει για να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη στις δημόσιες εκδηλώσεις. Την προσκάλεσε μάλιστα στο παλάτι του Μπάκινχαμ για… ιδιαίτερα!
"Η βασίλισσα έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την Κέιτ και θέλει να της δώσει όσο περισσότερη υποστήριξη μπορεί, ιδιαίτερα γιατί γνωρίζει καλά όσο βαρύ είναι το φορτίο που πρέπει να κουβαλήσει τώρα", μεταφέρουν πηγές του παλατιού τονίζοντας ότι η Ελισάβετ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της νεαρής δούκισσας.
Εξάλλου, η Κέιτ είναι η γυναίκα που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει βασίλισσα της Βρετανίας κάποια μέρα. Και η Ελισάβετ θέλει να την προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται…
Ζωή Κίττα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια