Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χριστίνα Κολέτσα

Με ένα προκλητικό λεοπαρ κορμάκι και ψηλοτάκουνες μπότες, η σέξι Χριστίνα Κολέτσα ανάβει φωτιά στην πίστα και… αναστατώνει τα πλήθη.
Θα τραγουδάει την "6η αίσθηση" και το "Πιο καλά θα περνώ" με πολύ άγριες διαθέσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται....
Γεννήθηκε το 1980 στη Βέροια και μέχρι και τα 24 της χρόνια ασχολιόταν μόνο ερασιτεχνικά με το τραγούδι το οποίο είχε σαν χόμπι.
Παράλληλα φοίτησε σε σχολή δημοσιογραφίας και κατά καιρούς εμφανιζόταν και σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.
Με το τραγούδι αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά για πρώτη φορά σε ηλικία 25 ετών όταν και ξεκίνησε να τραγούδάει σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης,έτσι την κέρδισε μόνιμα το επάγγελμα της τραγουδίστριας.
Το 2006 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι του καναλιού ΑΝΤ1 fame story, η αίτησή της έγινε δεκτή και παρ'ότι δεν κέρδισε την πρώτη θέση ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες στο show,έτσι έγινε και πιο γνωστή στο ευρή κοινό.
Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ο Κώδικάς μου" που ήταν ένα cd-single με πέντε τραγούδια.
Επίσης την επόμενη χρονιά εμφανιζόταν και σαν ηθοποιός στο σίριαλ του καναλιού ΑΝΤ1 "οι βαρβάτοι".
"Το 2008 ακολούθησε και δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "6η αίσθηση" και το ομώνυμο τραγούδι έγινε η μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία της Χριστίνας Κολέτσα μέχρι σήμερα.
Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μάλιστα από τις σημαντικές επιτυχίες της συγκεκριμένης χρονιάς στο Ελληνικό λαϊκό πεντάγραμμο.
Στα τέλη του 2009 κυκλοφόρησε ένα ακόμα cd-single με τέσσερα τραγούδια με τίτλο "μοναδική",ενώ συμμετέχει και στην επιτυχία του συγκροτήματος master tempo "πιο καλά θα περνώ".
H Χριστίνα Κολέτσα ανήκει στη δισκογραφική εταιρεία heaven.
Ήταν ζευγάρι με τον Λευτέρη Πανταζή παλαιότερα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια