Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι άνδρες προτιμούν τις καστανές!

Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές λέει το ρητό. Ωστόσο, νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Westminister που δημοσιεύθηκε στη Daily Mail, οι ερευνητές έστειλαν σε τρία clubs του Λονδίνου την ίδια γυναίκα, τρεις φορές:
την πρώτη με καστανά μαλλιά, την δεύτερη με ξανθά και την τρίτη κοκκινομάλλα και παρακολούθησαν πόσοι άντρες τις πρόσεξαν.
Έπειτα, οι ερευνητές επέστρεψαν στα clubs αυτά και ζήτησαν από 130 άντρες να σχολιάσουν φωτογραφίες που έδειχναν την γυναίκα αυτή καστανή, ξανθιά και κοκκινομάλλα.
Η γυναίκα συζητήθηκε περισσότερο ούσα ξανθιά, αλλά παρόλα αυτά όταν οι άντρες κλήθηκαν να επιλέξουν πότε έγινε η γυναίκα πιο ελκυστική και έξυπνη, εκείνοι επέλεξαν την καστανή εκδοχή της!
Ο επικεφαλής της έρευνας Viren Swami σχολιάζει ότι η επιλογή αυτή μπορεί να αντικατοπτρίζει την τάση της εποχής που θέλει το καστανό να επιστρέφει δυναμικά.
Συγκεκριμένα είπε: "Στα 60's και στις αρχές των 70's, όταν η Jackie Kennedy ήταν fashion icon, το καστανό χρώμα ήταν το ιδανικό για όλες τις γυναίκες! Αργότερα, στα 70's και 80's οι ξανθιές ήταν οι ιδανικές γυναίκες!".
Εσείς τι πιστεύετε; Περιμένουμε τις απόψεις σας...
Έλενα Ναθαναήλ
Αλίκη Βουγιουκλάκη
Marilyn Monroe
Rome Film Festival 2008: 'L'Uomo Che Ama' - Premiere
Monica Bellucci
Charlize Theron

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια