Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έλενα Ράπτη: Να καούν όλες οι φωτογραφίες με μαγιό

Αρκετά ενοχλημένη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, όταν η κουβέντα πήγε στις φωτογραφίες της με μαγιό.
Από τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το θέμα ενοχλήθηκε και η Φαίη Σκορδά.
Ποιες φωτογραφίες με μαγιό, αυτές;.....

H Έλενα Ράπτη δήλωσε στην εκπομπή του TV Μακεδονία "Κορίτσια για σπίτι" πως θέλει να κάψει όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα περιοδικά και την απεικονίζουν με μαγιό στην παραλία, αφού θεωρεί πως είναι προκλητικές σε μια εποχή κρίσης.
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προβλήθηκαν στο "Πρωινό Mou" και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά διαφώνησαν μεταξύ τους για το θέμα.
Μετά το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων, προβλήθηκαν κάποιες φωτογραφίες της βουλευτή με μαγιό, πράγμα που ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά: "Ας τις πάρουμε αυτές τις φωτογραφίες τώρα και ας δείξουμε πλάνα από τη συνέντευξη καλύτερα. Γιατί, όταν δείχνουμε ένα τέτοιο θέμα και λέει ότι δεν θέλει να δείχνουμε αυτές τις φωτογραφίες, δεν είναι κομψό εμείς να τις δείχνουμε".
Τότε, ο 42χρονος παρουσιαστής της εκπομπής είπε: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αισθάνεται τύψεις μια πολιτικός νέα (σε ηλικία), η οποία είναι όμορφη και έχει πολύ ωραίο σώμα" με τη σύζυγό του να απαντά και πάλι λέγοντας: "Γιατί ό, τι και να κάνει, από το πρωί ως το βράδυ να δουλεύει, κάποιοι θα μείνουν στον χαρακτηρισμό “σεξοβόμβα”.
"Παιδιά, ένας άνθρωπος που είναι ωραίος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι βουλευτής. Γιατί στο μυαλό μας οι βουλευτές θα πρέπει να είναι χοντροί και γέροι;" είπε ξανά ο Γιώργος Λιάγκας.
"Δεν είναι αυτό. Απλώς είναι τόσο δυνατή η εικόνα της, δεν είναι απλώς μια ωραία γυναίκα, είναι μια πολύ ωραία γυναίκα κι έχει πολύ ωραίο σώμα. Θα μπορούσε να ήταν και ηθοποιός ή μοντέλο ή τραγουδίστρια. Η δουλειά της να έχει να κάνει με την εικόνα. Οπότε όλοι πρωταρχικά μένουν σε αυτό και είναι άδικο για το υπόλοιπο" τόνισε η 31χρονη παρουσιάστρια.
Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει πως η Έλενα Ράπτη εκλέχτηκε βουλευτής αρχικά λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της: "Νομίζω ότι η εικόνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας" είπε χαρακτηριστικά, ενώ η σύζυγός του πρόσθεσε πως οι δημοσιογράφοι ασχολούνται περισσότερο με την προσωπική ζωή της εκείνης σε σχέση με άλλες γυναίκες που ασχολούνται με την πολιτική, εξαιτίας και μόνο της όμορφης εξωτερικής της εμφάνισης και όχι με το φιλανθρωπικό της έργο: "Φαίη, διαφωνώ μαζί σου. Επειδή προέρχομαι από το χώρο του πολιτικού ρεπορτάζ έχουν φερθεί πολύ καλά οι δημοσιογράφοι στην Έλενα Ράπτη κι έχουν προβάλλει πολύ και το φιλανθρωπικό της έργο για το οποίο είναι αξιέπαινη. Όμως ένας άνθρωπος έχει μάτια και βλέπει ότι είναι μια όμορφη κοπέλα. Δεν είναι κακό αυτό".
Παλιότερα η Έλενα Ράπτη είχε εξομολογηθεί τα προσωπικά τους στο "Πρωινό Μου"
cosmo

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια