Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κινέζικα ζώδια / Chinese zodiac

Ο Αρουραίος
Ταιριάζει πολύ με: Αρουραίο, Βόδι, Δράκο, Πίθηκο, Κάπρο Δεν ταιριάζει καθόλου με: Λαγό, Αλογο

Το Βόδι
Ταιριάζει πολύ με: Αρουραίο, Φίδι, Κόκορα Δεν ταιριάζει καθόλου με: Τίγρη, Δράκο, Αλογο

Η Τίγρης
Ταιριάζει πολύ με: Άλογο, Πίθηκο, Σκύλο Δεν ταιριάζει καθόλου με: Βόδι, Λαγό, Τράγο

Ο Λαγός
Ταιριάζει πολύ με: Δράκο, Τράγο, Κάπρο .Δεν ταιριάζει καθόλου με: Αρουραίο, Τίγρη

Ο Δράκος
Ταιριάζει πολύ με: Αρουραίο, Λαγό, Πίθηκο, Κάπρο. Δεν ταιριάζει καθόλου με: Δράκο

Το Φίδι
Ταιριάζει πολύ με: Βόδι, Κόκορα .Δεν ταιριάζει καθόλου με: Κάπρο

Το Άλογο
Ταιριάζει πολύ με: Τίγρη, Τράγο, Σκύλο. Δεν ταιριάζει καθόλου με: Αρουραίο, Βόδι, Πίθηκο

Το πρόβατο
Ταιριάζει πολύ με: Λαγό, Αλογο, Κάπρο. Δεν ταιριάζει καθόλου με: Τίγρη, Κόκορα

Ο Πίθηκος
Ταιριάζει πολύ με: Αρουραίο, Τίγρη, Δράκο, Πίθηκο, Κάπρο. Δεν ταιριάζει καθόλου με: Αλογο

Ο Κόκορας
Ταιριάζει πολύ με: Βόδι, Φίδι, Κάπρο. Δεν ταιριάζει καθόλου με: Τράγο, Κόκορα

Ο Σκύλος
Ταιριάζει πολύ με: Τίγρη, Αλογο, Κάπρο. Δεν ταιριάζει καθόλου με: -

Ο Κάπρος
Ταιριάζει πολύ με: Αρουραίο, Λαγό, Δράκο, Τράγο, Πίθηκο, Σκύλο, Κάπρο. Δεν ταιριάζει καθόλου με: Φίδι
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Όσοι ανήκουν στο πρώτο ζώδιο του κινέζικου ωροσκοπίου είναι γεννημένοι αρχηγοί καθώς το μεγάλο τους προτέρημα είναι να μπορούν να δίνουν εντολές και να καθοδηγούν τους ανθρώπους εκεί που αυτοί θέλουν. Αρκετά διαχειριστικοί τύποι είναι αυτοί που θα τους βρούμε σε υψηλά ιστάμενες θέσεις και σε θέσεις κλειδιά. Με ό,τι καταπιάνονται το φέρνουν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία κι αυτό γιατί τους διακρίνει η οργάνωση κι η πειθαρχία. Για να πετύχουν το σκοπό τους είναι ικανοί να μην υπολογίσουν κανένα κόστος και καμία συνέπεια γιαυτό άλλωστε είναι τόσο σκληροί. Αρκετά φιλόδοξα άτομα νιώθουν ότι μπορούν να έχουν τα πάντα τη στιγμή που τα θέλουν. Αρέσκονται στο να κάνουν αυτό που θέλουν οι ίδιοι και σπάνια επιδέχονται συμβουλών ή παραινέσεων. Πολύ υπερκινητικά άτομα τους τρομάζει η αδράνει και τους γοητεύει η διαρκής κίνηση. Στις σχέσεις τους δεν είναι καθόλου δοτικοί και μπορούμε να πούμε ότι τους αρέσει πολύ να γοητεύουν και να νιώθουν ότι ηγούνται μιας σχέσης.

ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ
ΤΑ Βουβάλια είναι πολύ εσωστρεφή και δύσκολα θα μπορέσει κανείς να καταφέρει να του ανοιχτούν. Τους διακρίνει η εργατικότητα και θεωρούν ότι με τη σκληρή δουλειά μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά αλλά με την αξία τους και με τον προσωπικό τους μόχθο. Τους διακρίνει η σταθερότητα στις αποφάσεις αλλά και στις επιλογές τους γιαυτό το λόγο δύσκολα αλλάζουν γνώμη σε αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό για τους ίδιους. Στον έρωτα θέλουν να νιώθουν ασφάλεια γιαυτό κι επιλέγουν το σύντροφό τους σύμφωνα με αυτή τους την ανάγκη. Δεν τους αρέσει να παίζουν με τους άλλους κι όποιος τους δημιουργεί ανασφάλεια είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε σε φιλικό επίπεδο απευθείας τον απομακρύνουν από κοντά τους. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα τους θα πρέπει να έχουν υπομονή γιατί το πείσμα τους πολλές φορές δημιουργεί συγκρούσεις.

Ο ΤΙΓΡΗΣ
Τους τίγρεις τους αρέσει πολύ η μοναχικότητα κι είναι πολύ δημιουργικοί όταν καταπιάνονται με κάτι και το φέρνουν εις πέρας μόνοι τους. Το γεγονός ότι βαριούνται εύκολα τους κάνει να αναζητούν συνέχεια νέες ιδέες νέα ενδιαφέροντα και νέους ανθρώπους. Βλέπουν τη θετική πλευρά της ζωής και όσοι συναναστρέφονται μαζί τους γεμίζουν με χαρά κι όμορφα συναισθήματα. Όποιον γνωρίζουν αμέσως τον κερδίζουν με τον τρόπο τους και με το χαρακτήρα τους αλλά αν δουν ότι ο άλλος δεν κάνει προσπάθειες για τη φιλία τους ή για τη σχέση τους τον παρατάνε. Σε πολλές περιπτώσεις δε μπορούν να ελέγξουν τα νεύρα τους με αποτέλεσμα να μην αντέχονται από τους γύρω τους. Έχουν την τάση να δημιουργούν ρομαντικές καταστάσεις και καταστάσεις πάθους και κάνουν τη σχέση τους να νιώθει μοναδικά.

ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ
Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του κουνελιού τους χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία, μπορούν να αλλάξουν διάθεση για ασήμαντους λόγους. Είναι πολύ τυχερά άτομα και γενικά σκορπίζουν και στους γύρω τους μεγάλες δόσεις καλοτυχίας. Θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε κι ως την ψυχή της παρέας καθώς διαθέτουν το μοναδικό χάρισμα να κλέβουν την παράσταση ακόμα και μέσα σε μεγάλες παρέες κι ομάδες ανθρώπων με τον ευχάριστο χαρακτήρα τους. Σκορπίζουν τρυφερότητα κι αγάπη με έναν τρόπο που κάνει τους γύρω τους να δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης μαζί τους. Δεν τους διακρίνει η φιλοδοξία γιατί επιθυμούν να έχουν μια ήσυχη ζωή χωρίς πολλά άγχη.

Ο ΔΡΑΚΟΣ
Αρκετά οξύθυμα άτομα όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Δράκου, γιαυτό αν θέλετε να τα πάτε καλά με αυτά τα άτομα δε θα πρέπει να τους πολυπηγαίνετε κόντρα αν δε θέλετε να δείτε τον κακό εαυτό τους. Δύσκολα άτομα στις συναναστροφές τους δεν τους βρίσκεις πουθενά και για να τα πάει κάποιος καλά μαζί τους πρέπει να υποχωρεί πρώτος. Έχουν πολύ αυξημένη αυτοπεποίθηση και θεωρούν τους εαυτό τους αλάνθαστους. Θέλουν να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων και συχνά βαριούνται και νιώθουν ότι χρειάζονται διαρκώς την αλλαγή. Έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη την εκτίμηση των γύρω τους και νιώθουν ότι πρέπει οι άλλοι να τους αποδέχονται γιαυτό που είναι γιατί δεν έχουν καμία διάθεση να αλλάξουν για κανέναν και για τίποτα.

ΤΟ ΦΙΔΙ
Η επικοινωνία για τα φίδια είναι και το πιο δυνατό τους σημείο, έχουν τη μοναδική ικανότητα να πείθουν τους γύρω τους γιαυτό που οι ίδιοι θεωρούν σωστό. Είναι εξαιρετικά συζητήσιμα άτομα και νιώθουν ότι μέσα από το διάλογο μπορούν να οδηγηθούν στα μονοπάτια της πνευματικής καλλιέργειας. Τους αρέσει να είναι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους σε ο,τι κι αν κάνουν κι αυτό τους καθιστά ιδιαίτερα ευρηματικούς και ενδιαφέροντες. Οι ιδέες τους συχνά είναι καινοτόμες κι έτσι η επιτυχία στα επαγγελματικά τους είναι πάντα δεδομένη. Στις σχέσεις τους είναι πάρα πολύ στοργικοί και τα δίνουν όλα αρκεί να έχουν την ανταπόκριση που αυτοί θέλουν κι έχουν ανάγκη.

ΤΟ ΑΛΟΓΟ
Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ περήφανα άτομα και τους γοητεύει πολύ η ανεξαρτησία κι η ελευθερία τους. Τους αρέσει πολύ να πορεύονται σύμφωνα με τους στόχους που βάζουν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Χωρίς πλάνο και προγραμματισμό για τη ζωή τους νιώθουν πολύ μεγάλη ανασφάλεια και δε θέλουν να παρεκκλίνουν της πορείας τους. Έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένο το ένστικτο κι αυτό σημαίνει ότι κανείς δε μπορεί να τους ξεγελάσει ή να τους εξαπατήσει. Σε γενικές γραμμές στις σχέσεις τους είναι λίγο περίεργοι από την άποψη ότι όποιος δεν τους στερήσει την ανάγκη να νιώθουν ελεύθεροι ακόμα και μέσα σε μία σχέση αυτούς είναι που θα εκτιμήσουν και περισσότερο.

ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ
Ιδιαίτερα εσωστρεφή άτομα δεν ανοίγονται εύκολα και στον οποιονδήποτε αλλά αν κάποιος καταφέρει να ξεκλειδώσει το είναι τους τότε θα δει ότι μέσα τους κρύβουν απέραντη καλοσύνη. Πορεύονται στις σχέσεις τους με τη λογική της αλήθειας μισούν το ψέμα και νιώθουν ιδιαίτερα ασφαλείς όταν το άτομο που έχουν δίπλα τους τους συμπεριφέρεται με ειλικρίνεια. Τον διακρίνει η αισιοδοξία και νιώθει ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις τις οποίες βιώνει ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτήν την αισιοδοξία έχουν ένα μοναδικό τρόπο να την διοχετεύουν και στους γύρω τους. Αγαπούν με πάθος και νιώθουν ότι μέσα από μία σχέση μπορούν να νιώσουν ολοκληρωμένοι.

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ
Ιδιαίτερα δύσκολο άτομο στο να μπορεί κάποιος να σταθεί κοντά του και να νιώσει ασφάλεια. Δεν τον φοβίζει η σκληρή δουλειά και μπορεί να δουλέψει με μεθοδικότητα κι όρεξη προκειμένου να φέρει ένα σωστό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα αποφασιστικά άτομα μπορούν να πάρουν τις πιο σωστές αποφάσεις στον πιο απόλυτα σύντομο χρόνο. Το ιδιαίτερο χιούμορ που έχουν τους καθιστά την ψυχή της παρέας και κανείς και ποτέ δεν πλήττει μαζί τους. Στα αισθηματικά τους τα περιμένουν όλα από τους άλλους με αποτέλεσμα να νιώθουν πολλές φορές μόνοι μέσα σε μία σχέση.

Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ
Η ανεξαρτησία τους είναι το δυνατό τους σημείο, ελεύθερα πνεύματα με αυξημένη κοινωνικότητα κλέβουν αμέσως την παράσταση όπου κι αν βρεθούν με τον ιδιαίτερο ενδιαφέρον χαρακτήρα τους. Νιώθουν ιδιαίτερα χρήσιμοι όταν προσφέρουν τις συμβουλές τους και τη βοήθεια τους σε όσους γύρω τους το έχουν ανάγκη. Μέσα από αυτή τη διαδικασία παίρνουν δύναμη και αισθάνονται δημοφιλείς. Αρκετά διπλωμάτες και πολύ χρηστικά άτομα μπορούν να δείχνουν άλλα και να νιώθουν μέσα τους άλλα. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ κανείς δε ξέρει τι πραγματικά σκέφτονται κι έχουν στο μυαλό τους.

Ο ΣΚΥΛΟΣ
Οι καλές και ποιοτικές φιλίες τους είναι το δυνατό τους σημείο τη στιγμή που η πίστη κι η αφοσίωση σε όσους αγαπούν πραγματικά είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους. Μπορεί άνετα κάποιος να στηριχτεί πάνω τους και να νιώσει ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί. Δίνουν τα πάντα για τους φίλους τους και πάντα δηλώνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν όποιον τους το ζητήσει. Έχουν τη μοναδική ικανότητα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις στα πιο δύσκολα ζητήματα. Εξωστρεφή άτομα και στις σχέσεις τους καθώς δηλώνουν χωρίς αναστολές όσα νιώθουν και θέλουν να δημιουργούν ασφάλεια στο σύντροφό τους.

ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ υπομονετικά και μεθοδικά άτομα με αποτέλεσμα να μπορούν να πετυχαίνουν με μεγάλη ευκολία τους στόχους που θέτουν σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους. Στην αρχή η συναναστροφή μαζί τους μπορεί να φαντάζει λίγο δύσκολη καθώς δεν ανοίγονται εύκολα αλλά μετά θα ανακαλύψετε ότι πρόκειται για πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Λατρεύουν να έρχονται σε επαφή με τη φύση και τα ταξίδια. Στις σχέσεις τους δεν είναι δοτικοί γιατί νιώθουν φόβο στην αρχή ότι θα χαρακτηριστούν δεδομένοι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια