Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όλη η αλήθεια για το θάνατο του μπασίστα

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του 31χρονου, Πλάτωνα Καπρίδη, μπασίστα του γνωστού νεαρού τραγουδιστή, Μύρωνα Στρατή.
Ο νεαρός μουσικός, χθες στις 12 και μισή το μεσημέρι μετέβη με έναν φίλο του στην Ελευσίνα, στο εγκαταλελειμένο εργοστάσιο "Αρμονία", στην οδό Κανελλοπούλου, προκειμένου να .....

φωτογραφίσει το χώρο, καθώς το συγκρότημα έψαχνε μέρος για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ.

Ο άτυχος 31χρονος κάποια στιγμή, ανέβηκε στην οροφή ώστε να τραβήξει μερικές πανοραμικές φωτογραφίες, όμως έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, καθώς υποχώρησε το δοκάρι.

Ο θάνατος του νεαρού μπασίστα ήταν ακαριαίος, ενώ ο φίλος του, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία, ειδοποίησε -μάταια- το ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον άτυχο μουσικό.

Τραγική ειρωνεία; Σήμερα ήταν η γιορτή του...

Όπως είναι φυσικό ο Μύρωνας Στρατής, στο άκουσμα της είδησης, έπαθε σοκ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη Μαίρη Συνατσάκη -που γνώριζε τον 31χρονο λόγω της σχέσης της με τον Μύρωνα Στρατή- η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στα γυρίσματα τηλεοπτικής παραγωγής.

Όλα τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονται σε επαφές με την αστυνομία και τους γιατρούς για περαιτέρω πληροφορίες, ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις.
briefingnews 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια