Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παντρεύεται η Αγγελική Ηλιάδη

Ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της! Η Αγγελική Ηλιάδη ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα προς την εκκλησία έπειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης, αφού είναι πλέον σίγουρη ότι βρήκε τον άνδρα της ζωής της στο πρόσωπο του Κώστα Μηλιωτάκη.
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πήρε τη μεγάλη απόφαση και...

το καλοκαίρι ντύνεται νυφούλα, κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του 6χρονου σήμερα γιου της, τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Αγγελική Ηλιάδη, Κώστας Μηλιωτάκης... η πρώτη τους κοινή εμφάνιση..
Η Αγγελική είναι έτοιμη να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Παρ’ ότι μέχρι πρότινος δεν μας είχε συνηθίσει να απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που αφορούν την προσωπική της ζωή, αφού από τη φύση της είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, ωστόσο τελευταία κάτι έχει αλλάξει και πλέον δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της.

Η 35χρονη τραγουδίστρια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» έτοιμη να ενώσει τη ζωή της με αυτήν του συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη. «Με γοήτευσε η ηρεμία που έχει σαν άνθρωπος. (…) Οταν είσαι ευτυχισμένος και γεμάτος στην προσωπική σου ζωή, λειτουργείς καλύτερα στη ζωή σου» είπε και κατέληξε: «Ερχεται και ο γάμος... Δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι ακόμα αλλά είναι κοντά!». Αναφέρθηκε επίσης στον 6χρονο γιο της Μπαμπίνο και αποκάλυψε ότι θέλει να του χαρίσει ένα αδερφάκι: «Θέλω δεύτερο παιδί. Μέσα στα επόμενα χρόνια, αν θέλει ο Θεός, θα κάνω ένα παιδάκι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οσο για τον σύντροφό της, τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη, της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Πριν από μερικές ημέρες, είχε δηλώσει στην «Πρωινή Μελέτη» μεταξύ άλλων ότι «η Αγγελική είναι η σύντροφος της ζωής μου». Πριν από λίγο καιρό, της έκανε και μια μεγάλη έκπληξη, που τη συγκίνησε ιδιαίτερα. Εκτός από την καρδιά του, πλέον το όνομα της αγαπημένης του είναι χαραγμένο και επάνω του, αφού πρόσφατα «χτύπησε» τατουάζ στον λαιμό [Μετά τον τελικό του «Dancing with the stars», η Αγγελική και ο Κώστας διασκέδασαν με τον Πάνο Κιάμο. Σε αυτήν την εμφάνισή τους είχαν αποφασίσει να μην κρύβονται πια από τους δημοσιογράφους.] του το αρχικό του ονόματός της και δίπλα το δικό του.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, όταν το λαμπερό ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη, έκλεψε την παράσταση, αφού είναι από τις λίγες φορές που πήγαν κάπου μαζί. Αν και ο Κώστας είναι χαμηλών τόνων, αυτή τη φορά τα φλας έπεσαν πάνω του όχι μόνο για να τον απαθανατίσουν μαζί με τη σύντροφό του αλλά γιατί στον λαιμό του ξεχώρισαν δύο γράμματα, το Α και το Κ, που δεν είναι άλλα από το δικό του και της τραγουδίστριας.

ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΟΙ, ΜΕΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ
Η Αγγελική με τον αγαπημένο της υπήρξαν πρώτα πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες: «Αυτό που συμβαίνει, όταν ερωτεύονται δύο φίλοι, είναι ότι ξέρει πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Είναι πιο εύκολο να ταιριάξεις» είχε εκμυστηρευτεί η τραγουδίστρια στο «Down Town». «Ο έρωτας έρχεται ξαφνικά. Οταν είσαι πραγματικά φίλη με κάποιον, δεν τον βλέπεις διαφορετικά εξαρχής. Ερχεται όμως μια στιγμή που αυτό αλλάζει απρόσμενα. Δεν το περιμένεις. Και ειλικρινά, εγώ δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα ερωτευτώ!».

Πότε το κατάλαβε; «Οταν έπρεπε να φύγει ένα ταξίδι μακριά και τις ημέρες που έλειπε μου έλειπε… πολύ!». Και επειδή τα αισθήματα ήταν αμοιβαία, «του το είπα. Βασικά, το είπε ο ένας στον άλλον. Βοήθησε και εκείνος. Οταν δημιουργήθηκε αυτή η απόσταση, μας δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουμε ο ένας στον άλλον αυτό που είχαμε μέσα μας».

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο φιλανθρωπικό talent show «Dancing with the stars», όλοι είχαν καταλάβει ότι κάτι είχε αλλάξει στη ζωή της, αφού δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό της. Φαινόταν καθαρά πως διανύει μια πολύ καλή φάση. Στην αρχή, δήλωνε πως είναι πολύ καλά και ευτυχισμένη. Στη συνέχεια όμως, οι φήμες φούντωσαν και έλεγαν πως ο συνθέτης Κώστας [«Α» και «Κ» στον λαιμό του Κώστα Μηλιωτάκη.] Μηλιωτάκης, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και πολλά δικά της τραγούδια, και η σέξι τραγουδίστρια είναι μαζί.

Οι ίδιοι στην αρχή προσπάθησαν να το κρύψουν αλλά, ως γνωστόν, ο έρωτας δεν κρύβεται... Κάμερες και παπαράτσι είχαν συλλάβει το λαμπερό ζευγάρι να διασκεδάζει μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, κάτι το οποίο επαναλήφτηκε μετά τον τελικό του «Dancing with the stars», όταν η Αγγελική Ηλιάδη και ο συνθέτης πήγαν μαζί στο κέντρο όπου τραγουδούσαν ο Πάνος Κιάμος και ο Κώστας Μαρτάκης. Σε αυτήν την εμφάνισή τους είχαν αποφασίσει από κοινού ότι πλέον δεν υπάρχει κάποιος λόγος να κρύβονται από τους δημοσιογράφους.
Οσο για τον γάμο; Οπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αγγελική Ηλιάδη, «γάμος είναι όρκος στον Θεό. Αν νιώσω πως θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο for ever and ever, τότε θα τον κάνω. Ο γάμος απλώς ως θεσμός δεν με ενδιαφέρει». Τα συμπεράσματα, δικά σας...
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια