Υλικά:
1 μεγάλο γριβάδι ( Ψ'ΑΡΙ )
150 γρ. καρύδια
100 γρ. σταφίδες
1 φλυτζάνι ψίχα ψωμιού ξερή
100 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα λίγη κανέλλα
1 ποτήρι άσπρο κρασί
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το γριβάδι από εντόσθια και λέπια και το αλατίζουμε.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι και το κρασί.
Γεμίζουμε με αυτά την κοιλιά του ψαριού.
Προσθέτουμε το λάδι και το κρασί.
Τοποθετούμε το ψάρι σε ταψί αφού το τυλίξουμε σε λαδόκολλα.
Αν θέλουμε βάζουμε δίπλα στο ψάρι πατάτες κυδωνάτες με λάδι λεμόνι αλάτι και πιπέρι.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
- _ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
0 Σχόλια