Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: 02 Νοέμβριος 1970
ΖΩΔΙΟ: Σκορπιός
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: Θεσσαλονίκη
Η Τζένη Μπαλατσινού ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, κατακτώντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 το 1990, ενώ ένα χρόνο μετά διακρίθηκε ως Μις Παγκόσμιος Τουρισμός και Look Model of the Year από το Elite Models.
Αυτό ήταν το εφαλτήριο για μια σημαντική πορεία στο χώρο της μόδας, όπου συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και διεθνείς οίκους μόδας.
Στη συνέχεια ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο της τηλεόρασης όπου μέσα από πρωτοποριακές εκπομπές μύησε το τηλεοπτικό κοινό στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.
Μετά το γάμο της με τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο το 1996, η Τζένη αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και παράλληλα, το 2000, δημιούργησε τη δική της επιχείρηση, τα καταστήματα Beautyworks, που πρωτοπορούν στον χώρο των πολυτελών και φιλοσοφημένων καλλυντικών στην Ελλάδα.
To 2009 η εταιρεία της εξαγοράστηκε, ωστόσο η Τζένη Μπαλατσινού συνέχισε να ηγείται ως Senior Director.
To ίδιο έτος, η Τζένη επέστρεψε στην τηλεόραση αποτελώντας για δύο τηλεοπτικές σεζόν μέλος της κριτικής επιτροπής του Next Top Model. Στο show μετέφερε την εμπειρία της υποστηρίζοντας με το δημιουργικό της ταλέντο και τις γνώσεις της, τις νέες κοπέλες να αναδειχθούν στον απαιτητικό χώρο της μόδας.
Τον περασμένο Μάιο αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τις ιδέες της με όλους, μέσα από το προσωπικό της blog www.jenny.gr. Στόχος της είναι να αναδεικνύει πάντα σκοπούς και δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς η ίδια υποστηρίζει διαχρονικά φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως η Unicef και η Action Aid αλλά και μέσα από τα Beautyworks και το 'Μήνα Αγάπης' που καθιέρωσαν, συνέβαλλε έμπρακτα στο έργο του Σωματείου 'Η Χαρά' και του Συλλόγου 'Ελπίδα'.
http://www.i-diadromi.gr/
Σήμερα, μητέρα τριών παιδιών, κοινωνικά ευαίσθητη, ορκισμένη blogger και επικεφαλής των Beautyworks ετοιμάζεται για ένα νέο μεγάλο βήμα κάνοντας σλάλομ στον πάγο!
=

ΣΧΟΛΙΑ

7 Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/12, 10:57 μ.μ.

    XESTIKAME,TI MAS NOIAZEI DILADI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/12, 7:30 π.μ.

    νεοπλουτισμός,μπότοξ,κοσμική κενότητα,Μύκονος,glam φούσκα και απλήρωτοι χιλιάδες εργαζόμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/12, 10:08 π.μ.

    τω ρα που αδειασε το πορτοφολι ντου κυριου σταματησει να σηκωνει και χερι πανω σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/2/12, 2:20 μ.μ.

    Μετά από τόσο ξύλο που σου είχε ρίξει ο ...αγαπημένος αντρούλης σου πώς αισθάνεσαι τώρα και καταχρεωμένη? Για γιαούρτια και μούντζες είστε παλιονεόπλουτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/2/12, 2:01 π.μ.

    Ρε παιδια πειτε λιγο,παντου διαβαζω πως τη χτηπουσε..ειναι αληθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή