Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι Μάγια είχαν επαφές με εξωγήινους

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο "Revelations of the Mayans 2012 and Beyond" και σκοπός του παραγωγού είναι να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέχρι το τέλος του 2012.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Μεξικού, αρχαιολόγοι και κινηματογραφιστές υποστηρίζουν ότι οι Μάγια είχαν επαφές με εξωγήινους. Δεν λείπουν όμως και οι  αντίθετες απόψεις διαφόρων ανθρώπων της τέχνης, οι οποίοι λένε ότι ίσως όλα αυτά να γίνονται για την προώθηση του ντοκιμαντέρ.

"Το Μεξικό θα αποκαλύψει κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι Μάγια είχαν επαφή με εξωγήινους. Οι πληροφορίες αυτές θα υποστηριχτούν και από αρχαιολόγους", ανέφερε ο Ρ. Λεβί.

Ο υπουργός Τουρισμού της μεξικανικής πολιτείας Καμπέτσε, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, δήλωσε πρόσφατα ότι υπάρχουν νέα στοιχεία για τις στενές επαφές τρίτου τύπου των Μάγια. Τα στοιχεία αυτά ανέκυψαν όταν μεταφράστηκαν ορισμένοι κώδικες, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες εδώ και καιρό.

"Η κυβέρνηση του Μεξικού δεν επινοεί τίποτα από αυτά που λέει. Οτιδήποτε αναφέρεται στο φιλμ θα το στηρίξουμε", τονίζει ο Ρ. Λεβί και διευκρινίζει ότι περιμένει από τον κόσμο να πάρει το ντοκιμαντέρ στα σοβαρά γιατί, όπως υποστηρίζει, τα μηνύματα που σχεδιάζει να μεταδώσει είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των ανθρώπων.

Κινηματογραφικά γυρίσματα και στη Γουατεμάλα
Το Μεξικό έχει δώσει άδεια στον Ρ. Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη άγνωστα, που δεν έχει αντικρίσει ποτέ κανείς, όπως 'δωμάτια' της πυραμίδας στο Καλακμούλ τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ.

Δεν είναι όμως η μόνη χώρα που βοηθάει τους κινηματογραφιστές του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, η Γουατέμαλα μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, ωστόσο είναι έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό. Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα, θα το κάνει για το "καλό της ανθρωπότητας".

Ο Ρ. Λεβί διατείνεται ότι η εντολή για τη συνεργασία της Γουατεμάλας ήρθε κατευθείαν από τον πρόεδρο Αλβάρο Κολόμ, την ύπαρξη των απόρρητων κωδίκων του Μεξικού πληροφορήθηκε από τον πρώην πρόεδρο και οικογενειακό του φίλο, Βισέντε Φοξ, ενώ του πήρε τέσσερα χρόνια για να πάρει την τελική συγκατάθεση από τον σημερινό πρόεδρο Φελίπε Καλντερόν.

Το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012, δίνοντας αφορμή για ένα σωρό θεωρίες περί καταστροφής του κόσμου.
http://www.youtube.com/watch?v=65RMcU1JNWI

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια