Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

♦ Μέθοδος χαρτομαντείας: Ο Τροχός της Τύχης இ

Σ΄αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούνται μόνο 32 χαρτιά.
Οι θέσεις αντιστοιχούν στους 12 αστρολογικούς Οίκους και έχουν τις ίδιες σημασίες .....
(1=Χαρακτήρας,
2=Οικονομικά,
3=Μικρά Ταξίδια, Αδέρφια, Νους,
4=Περιβάλλον, Οικογένεια, Απολογισμός στο τέλος της ζωής,
5=Επιχειρήσεις, Έρωτας, Παιδιά,
6=Υγεία, Μόχθος για την Εργασία, Κατώτερα επαγγέλματα,
7=Γάμος, Σχέσεις, Συνεταίροι,
8=Κληροδοτήματα, Σεξ,
9=Φιλοσοφία, Στάση ζωής, Μακρινά Ταξίδια,
10=Επάγγελμα,
11=Φίλοι,
12=Αποκρυφισμός).

♦Τα χαρτιά ρίχνονται με τη σειρά που δείχνουν οι αριθμοί του ανωτέρω σχήματος και τα ζεύγη ερμηνεύονται σύμφωνα με τη θέση τους.
Το 13°, 14°, 15°, και 16° χαρτί ονομάζονται κεντρικά χαρτιά. Το 17° είναι το χαρτί-κλειδί. Τα τρία χαρτιά που αφήνονται απ΄έξω δείχνουν αυτό που φεύγει από τη ζωή.
Τα Καρό ανήκουν στον πρώτο Οίκο, τα Σπαθιά στο δέκατο Οίκο, οι Κούπες στον έβδομο Οίκο και τα Μπαστούνια στον τέταρτο Οίκο.
Ο Άσος κάθε χρώματος είναι στην ισχυρότερη θέση του όταν καταλαμβάνει τον δικό του Οίκο. Οι Ρηγάδες είναι στην καλύτερη θέση τους όταν είναι τα κεντρικά χαρτιά των δικών τους γωνιών, δηλαδή ό Ρήγας Καρό στη 13η θέση, ό Ρήγας Σπαθί στη 14η θέση, ο Ρήγας Κούπα στη 15η θέση και ο Ρήγας Μπαστούνι στη 16η θέση.
Κάθε Οίκος μπορεί να καταλαμβάνεται από 2 χαρτιά σε θέση Ισχύος και οι γωνίες μπορούν να έχουν 3 χαρτιά τοποθετημένα σε θέσεις δύναμης.

Έτσι:

  • Ο πρώτος Οίκος ισχυροποιείται με τον Άσο Καρό, το 7 Κούπα ή το 10 Μπαστούνι.

  • Ο δεύτερος Οίκος ισχυροποιείται με το 8 Κούπα και το Βαλέ Μπαστούνι.

  • Ο τρίτος Οίκος ισχυροποιείται με το 9 Κούπα και τη Ντάμα Μπαστούνι.

  • Ο τέταρτος Οίκος ισχυροποιείται με τον Άσο Μπαστούνι, το 10 Κούπα και το 7 Σπαθί.

  • Ο πέμπτος Οίκος ισχυροποιείται με το Βαλέ Κούπα και το 8 Σπαθί.

  • Ο έκτος Οίκος ισχυροποιείται με τη Ντάμα Κούπα και το 9 Σπαθί.

  • Ο έβδομος Οίκος ισχυροποιείται με το 7 Καρό, τον Άσο Κούπα και το 10 Σπαθί.

  • Ο όγδοος Οίκος ισχυροποιείται με το Βαλέ Σπαθί και το 8 Καρό.

  • Ο ένατος Οίκος ισχυροποιείται με τη Ντάμα Σπαθί και το 9 Καρό.

  • Ο δέκατος Οίκος ισχυροποιείται με τον Άσο Σπαθί, το 10 Καρό και το 7 Μπαστούνι.

  • Ο ενδέκατος Οίκος ισχυροποιείται με το Βαλέ Καρό και το 8 Μπαστούνι.

  • Ο δωδέκατος Οίκος ισχυροποιείται με τη Ντάμα Καρό και το 9 Μπαστούνι.

Στην αρχή τα χαρτιά ανακατεύονται και κόβονται και στη συνέχεια ρίχνονται όπως στην εικόνα. Έπειτα ό Χαρτομάντης αρχίζει την ερμηνεία δίνοντας το συνδυασμένο νόημα των χαρτιών 30, 31, και 32, τα οποία και απομακρύνει, γιατί δε χρειάζονται πια.
Η πρόρρηση του μέλλοντος αρχίζει με τα χαρτιά 18, 1 και 13. Το ζευγάρι 18, 1 διαβάζονται μαζί σε σχέση με το 13 που ελέγχει αυτό το συνδυασμό. Το ζευγάρι 18, 1 έχει σχέση με το άτομο που ζητά τη μαντεία.
Το επόμενο ζευγάρι 19, 2 διαβάζεται σε σχέση με τις οικονομικές υποθέσεις.
Έπειτα έρχεται το ζευγάρι 20, 3 πού αναφέρεται στις σχέσεις και την αλληλογραφία.
Μ΄ αυτό τον τρόπο διαβάζονται και τα δώδεκα ζευγάρια. Το χαρτί – κλειδί είναι αυτό που στη δεδομένη στιγμή εξουσιάζει τη ζωή και την τύχη του ατόμου και τα μέσα με τα όποια θα έρθει ή επιτυχία ή η αποτυχία. Επίσης φανερώνει αν μια Φιγούρα, δηλαδή ένα πρόσωπο αντίστοιχου χρώματος, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα θέματα που αφορούν το άτομο. Το πρόσωπο αυτό (γυναίκα ή άνδρας) θα πει το ναι ή το όχι, διασφαλίζοντας ή παρεμποδίζοντας την έκβαση.
Αν τα χαρτιά διαβαστούν καλά κατά ζεύγη και φαίνονται να υπόσχονται καλή τύχη, τότε το χαρτί – κλειδί θα δείξει τα μέσα με τα οποία θα έρθει αυτό το καλό.
Όταν οι γωνίες ή τα σημεία της ουράνιας σφαίρας, δηλαδή Ανατολή, Δύση, Ζενίθ και Ναδίρ (1°, 10°, 7° και 4° χαρτί) είναι καλά, τότε η καλή τύχη ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό. Όμως όταν αυτές τις θέσεις τις καταλαμβάνουν άσχημα χαρτιά, τότε
ή καλοτυχία δεν είναι σίγουρη ή μόνιμη.
Τα γωνιακά χαρτιά, 1, 10, 7, και 4 πρέπει να συσχετίζονται αντίστοιχα με τα κεντρικά χαρτιά 13, 14, 15 και 16 και στη συνέχεια με το χαρτί – κλειδί.
Ο Τροχός μπορεί να ριχτεί τρεις φορές στην κάθε περίπτωση. Ειδικές ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν στο δεύτερο ρίξιμο, αφού έχουν δοθεί πρώτα τα γενικά προγνωστικά. Απαντώντας σε ένα ειδικό ζήτημα, ο Χαρτομάντης πρέπει να συμβουλευτεί εκείνα τα μέρη του Τροχού που σχετίζονται με το ζήτημα. Πρέπει να αποφεύγεται οποιοδήποτε ζήτημα που απαιτεί ένα δεύτερο γενικό διάβασμα. Η αληθινή πρόγνωση πρέπει να βασίζεται μόνο στο πρώτο ρίξιμο.

δείτε ακόμα:
Απλή τράπουλα & μαντική τέχνη
♦Μέθοδος χαρτομαντείας: Το αστέρι ✰

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια