Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

♦Μέθοδος χαρτομαντείας: Το αστέρι ✰

Παίρνουμε πρώτα από την τράπουλα ένα χαρτί που αντιπροσωπεύει το άτομο και το βάζουμε στο κέντρο ενός στρογγυλού τραπεζιού. Αυτό το χαρτί θα πρέπει να ανταποκρίνεται στο φύλο και στα χαρακτηριστικά του ατόμου που ζητά τη μαντεία.
Έπειτα το ενδιαφερόμενο άτομο παίρνει τα υπόλοιπα 31 χαρτιά της τράπουλας, τα ανακατεύει κανονικά με την επιθυμία να μάθει τη φύση αυτών που το περιβάλλουν και στη συνέχεια τα κόβει.
Ο Χαρτομάντης στη συνέχεια παίρνει τα χαρτιά και τα ρίχνει όπως στο ανωτέρω σχήμα, όπου το κεντρικό χαρτί C δείχνει το άτομο. Τα χαρτιά πού μένουν τα βάζουμε παράμερα.
Το 13° χαρτί τοποθετείται πάνω στο χαρτί C και θεωρείται σαν Τελική Ακυρωτική Απόφαση. Αν είναι καλό χαρτί, και ειδικά Κούπα, θα φέρει μια ελπιδοφόρα έκβαση, έστω κι αν η γενική πρόβλεψη είναι διαφορετική.
Στη μέθοδο «Αστέρι» το 5° και το 7° χαρτί ερμηνεύονται ως εμπόδια. Διαβάζονται μαζί και σε συνδυασμό με το 9° και το 11°. Αναφέρονται στο παρελθόν.
Το 1° και το 3° χαρτί διαβάζονται μαζί και σε συνδυασμό με το 9° και το 10°. Αυτά τα χαρτιά δείχνουν τις φιλοδοξίες, τις ελπίδες και τις προθέσεις του ατόμου.
Το 2° και το 4° χαρτί διαβάζονται μαζί και σχετίζονται με το 11° και το 12°. Αναφέρονται στην τύχη, στην παρούσα κατάσταση και γενικά σε ό,τι είναι άμεσο για το άτομο.
Το 6° και το 8° χαρτί διαβάζονται μαζί και σε σχέση με το 10° και το 12°. Αναφέρονται σ΄αυτό πού πρόκειται να έρθει, στο μέλλον, στα αποτελέσματα των περασμένων πράξεων.
Μετά το γενικό διάβασμα, μελετήστε τα χαρτιά που είναι γύρω από το χαρτί του ατόμου, ή κεντρικό χαρτί, καθώς επίσης και το 13° χαρτί.
Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δοθεί στα δυο χαρτιά που είναι πάνω και δεξιά από το C, γιατί αν είναι κόκκινα ή αν επικρατεί το κόκκινο χρώμα, ή αν τα σπαθιά είναι δίπλα σε Κούπες
ή Καρό, και ιδιαίτερα αν το 13° χαρτί είναι καλό, τότε οι φιλοδοξίες του ατόμου θα πραγματοποιηθούν και θα έχει λαμπρή τύχη.
Όταν το ρίξιμο έχει σχέση με ένα ειδικό ζήτημα πρέπει να υπάρχει το Εννιά Κούπα και να απουσιάζει το Εννιά Μπαστούνι, διαφορετικά η επιδίωξη του ατόμου θα αποτύχει ή θα εγκαταλειφθεί.

δείτε ακόμα:
Απλή τράπουλα & μαντική τέχνη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια