Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Είναι κόρη πασίγνωστων ηθοποιών

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει μία λαϊκή ρήση και αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση της Ηρώ, της 23χρονης κόρης του Γιάννη ........

Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη.

Η 23χρονη με τέτοια γονίδια δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τον δρόμο των γονιών της και να γίνει ηθοποιός, παίζοντας μάλιστα και την Επίδαυρο!

Η ανερχόμενη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το τι συμβουλές της δίνουν οι γονείς της, αλλά και για το αν την τρομάζει που κουβαλάει το όνομα 'Μπέζου'.

"Οι γονείς μου είναι θετικοί και χαρούμενοι. Αποφεύγουν να μου δίνουν συμβουλές, καθώς επιθυμούν να ανακαλύψω μόνη μου την γνώση και την εμπειρία που προσφέρει το θέατρο", δήλωσε η ίδια.

Στη συνέχεια η Ηρώ, είπε: "Δεν το κρύβω πως το επίθετό μου μου ανοίγει πόρτες αλλά δεν έχω να αποδείξω τίποτα για το όνομά μου".

Η νεαρή ηθοποιός αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 2009 και φέτος συμμετέχει στο κινηματογραφικό έργο "Το γάλα, όπου υποδύεται τη Νατάσα που ζει στη Λάρισα και είναι αρραβωνιασμένη με Ρώσο μετανάστη. Όταν γνωρίζει τους δικούς του, βλέπει πως πρόκειται για μια ιδιόρρυθμη οικογένεια, μια και ο αδελφός του αρραβωνιαστικού της πάσχει από σχιζοφρένεια.

Όσο για το αν θέλει να παίξει στην τηλεόραση, η Ηρώ Μπέζου απάντησε με ειλικρίνεια: "Με φοβίζει λίγο η τηλεόραση. Έχει άλλους ρυθμούς, στους οποίους δεν ξέρω ακόμη εάν μπορώ να ανταποκριθώ. Φυσικά θα το μάθω μόλις δοκιμάσω απλώς στο θέατρο, νιώθω άνετα και ασφαλής".
www.panoramalife.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια