Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έφη Θώδη

"
Δεν είμαι στην πίστα γιατί τα νυχτερινά μαγαζιά προτιμούν τις άφωνες και αυτές που...γδύνονται!" Τα χει πάρει άγρια η Έφη Θώδη χρονιάρες μέρες...."Αν δεν έκανα οικονομίες, αυτή τη στιγμή θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Πρώτη φορά θα αποχωριστώ το παιδί μου χριστουγεννιάτικα."
"Θα αφήσω μόνο του τον Αποστόλη γιατί
προκειμένου να εξοικονομήσω μερικά χρήματα παραπάνω, θα κάνω γιορτές τραγουδώντας σε μαγαζιά της επαρχίας. Το θέμα είναι ότι τις εορταστικές ημέρες ήμουν σε πίστα της Αθήνας, δίπλα στον γιο μου. Φέτος θα είμαστε μακριά"
Η τραγουδίστρια θεωρεί πως κάποιοι της κάνουν πόλεμο και θέλουν να περάσουν στον κόσμο το "μήνυμα" πως πλέον δεν μπορεί να τραγουδήσει. "Εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα με την υγεία μου, η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το έκρυψα. Πολλοί παίρνουν ψυχοφάρμακα, αλλά δεν παραδέχονται το πρόβλημά τους. Εγώ τουλάχιστον πήγα στο νοσοκομείο και έγινα καλά. Κάποιοι προσπαθούν μέσα από αυτή την ιστορία να με πλήξουν. Θέλουν να με βγάλουν νοκ άουτ, να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι δεν μετράω πια, να πουν ότι "τελείωσα". Περίμεναν την ευκαιρία να με "χτυπήσουν". Το "χτύπημα" ήταν κάτω από τη ζώνη!" Για την Έφη Θώδη: "για όλα φταίει το σύστημα". Και σε αυτή την περιπέτεια έχει στο πλάι της τον σύντροφό της Χρήστο Τσιγκόλη και το παιδί της...
Espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια