Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Μασκότ Απόλλων των Special Olympics Αθήνα 2011

Κέρδισε τις καρδιές όλων, ενθουσιώδη αυθόρμητα χειροκροτήματα χαιρέτισαν την παρουσίασή της στο Ζάππειο Μέγαρο, στη συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης που έδωσε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου και όπου συμμετείχαν, εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Επίσης, είχαν έλθει από τις ΗΠΑ, ειδικά για να παραστούν στην αποφασιστικής σημασίας συνέντευξη , οι αντιπρόεδροι της Διεθνούς Επιτροπής......
Κατάμεστη η μεγαλοπρεπής αίθουσα εκδηλώσεων του Ζαππείου από δημοσιογράφους των ΜΜΕ, παρούσες οι
δύο πρέσβειρες Καλής Θελήσεως S.O.,Μαρία Χούκλη για την ΕΡΤ και Ελένη Μπίστικα για την "Καθημερινή", παρόντα τα αθλητικά κανάλια και, όταν τελείωσε η ενημέρωση για τα πεπραγμένα και δόθηκε το σύνθημα της έναρξης της αντίστροφης μέτρησης ως τον Ιούνιο 2011 - που πια δεν είναι τόσο μακριά - πρόβαλε στα χέρια της προέδρου και των "σπέσιαλ" παιδιών, και ταυτόχρονα στο Wall-video, ο μεγάλος σταρ, η Μασκότ "Απόλλων"!
Ένα γελαστό ανθρωπάκι ολόφωτο σαν τον ήλιο της Ολυμπίας, απ όπου ανάβει η "Φλόγα της Ελπίδας" για την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics!
Είναι ένας Αθλητής - Νικητής ο "Απόλλων", που τρέχει, πηδά εμπόδια, κάνει μονόζυγο, ιστιοπλοΐα, ιππασία, κολυμπά, παίρνει μέρος σε όλα τα αθλήματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Παγκόσμιων Αγώνων και γελώντας, αναγγέλλει: "Είμαι μέσα!" "I' m in!" Είμαι και εγώ αθλητής που πιστεύει, όπως όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των Special Olympics, Έλληνες και ξένοι ότι μπορεί να αγωνιστεί, να νικήσει, να χαρεί την άμιλλα και τους κανόνες του αθλητισμού"!
Ναι όλα αυτά τα λέει με τη γελαστή μουρίτσα και την αεικίνητη φιγούρα του, η Μασκότ "Απόλλων", που αποτελεί έμπνευση του Γιάννη Γεωργαρίου........
Ο "Απόλλων" με το αισιόδοξο χαμόγελο - που όλος ο κόσμος το χει τόση ανάγκη στις μέρες της ύφεσης και της κλιματικής αλλαγής - κέρδισε όλους και είναι πλέον τη Μασκότ η επίσημη των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics "Αθήνα 2011"
Ελ.Μπίστικα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια