Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μυστικά έγγραφα για εξωγήινους!

Στο φως της δημοσιότητας 35 φάκελοι με 8.500 σελίδες με καταγγελίες για UFO στη Βρετανία
Μπορεί το 1970 η Δύση να ήταν απασχολημένη με το Ψυχρό Πόλεμο, ωστόσο στη Βρετανία φαίνεται ότι το ενδιαφέρον τους είχε κεντρίσει η ύπαρξη εξωγήινων στον πλανήτη Γη!
Σύμφωνα με μυστικά έγγραφα της εποχής εκείνης οι βρετανοί επιστήμονες αντί να ανιχνεύουν τους ουρανούς για βόμβες από τη Σοβιετική Ένωση, το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο σε ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστους ταυτότητος.
Τα ντοκουμέντα αποκαλύπτουν ότι εκατοντάδες άνθρωποι είχαν δηλώσει ότι είχαν δει περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό .
Μάλιστα, τα δηλωμένα περιστατικά ήταν τόσα, που έκαναν τον Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας εννέα χρόνια αργότερα, να δώσει κατευθυντήριες γραμμές σε υπηρεσίες, ώστε να είναι έτοιμη για μια εισβολή UFO!
«Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος λόγω ραδιενέργειας.
Τα συντρίμμια του διαστημόπλοιού τους μπορεί να σκορπιστούν σε μεγάλη έκταση, ίσως και στο μεγαλύτερος μέρος της χώρας» έγραφαν σε περίπτωση που η Βρετανία είχε... απρόσμενο επισκέπτη!
Σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Υπουργείου οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να πλησιάσουν τα συντρίμμια, ενώ τα θραύσματα θα αποστέλλονταν στο Υπουργείο Άμυνας για περαιτέρω ερεύνα του θέματος. Ο φόβος για εξωγήινους ήταν τέτοιος που επιστρατεύτηκε ακόμα και σύστημα για να παρατηρεί αν υπάρχουν UFO στον ουρανό.
Το φως της δημοσιότητας είδαν 35 φάκελοι, οι οποίοι περιέχουν 8.500 σελίδες με καταγγελίες ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι έχουν δει UFO, προσγείωση διαστημοπλοίων, ασυνήθιστα φώτα στον ουρανό, αλλά και απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινες μορφές ζωής.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια