Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Squid Game: Αρρωστημένα παιχνίδια

Χαμός έχει γίνει στην Αγγλία με το Squid Game,  με αποτέλεσμα ειδικό εκπαιδευτικό συμβούλιο να προειδοποιεί τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά να το παρακολουθούν.
Η γνωστή σειρά του Netflix έχει γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες, έχει αποφέρει στην πλατφόρμα εκατοντάδες εκατομμύρια και έχει αποκτήσει πολλούς φανς.
Ωστόσο έχει παρατηρηθεί ότι αρκετά παιδιά ακόμα και ηλικίας 6 ετών, έχουν επηρεαστεί από τα βίαια παιχνίδια που περιλαμβάνει και μάλιστα πολλά από αυτά τα αναπαριστούν.
Το συμβούλιο λοιπόν αυτό έστειλε ένα ενημερωτικό mail στους γονείς προκειμένου να παρακολουθούν τις αντιδράσεις των παιδιών τους σε περίπτωση που έχουν δει τη συγκεκριμένη σειρά.
Μπορεί τα περισσότερα παιχνίδια που βλέπουμε στο Squid Game να απαιτούν συγκεκριμένο οπλισμό, ωστόσο υπάρχουν και αυτά που εύκολα αναπαράγονται και αυτά μπαίνουν στο στόχαστρο των παιδιών, που παρουσιάαζουν βίαια ξεσπάσματα.
Μάλιστα υπάρχουν και αυτοί που ανεβάζουν στο TikTok τα παιχνίδια αυτά και πραγματικά σοκάρουν, απλά και μόνο για να αποκτήσουν φήμη και δημοσιότητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Squid Game έχει γίνει και με τη… βούλα η κορυφαία σειρά όλων των εποχών στο Netflix! 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια