Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

NationalBartenderDay / Εθνική Ημέρα Μπάρμαν

Πρώτη Παρασκευή του Δεκεμβρίου
Η Εθνική Ημέρα Μπάρμαν αναγνωρίζει τους διακομιστές που όχι μόνο γνωρίζουν κάθε κοκτέιλ στο βιβλίο, αλλά τείνουν επίσης να είναι μερικοί από τους καλύτερους ακροατές. Επίσης γνωστή ως Εθνική Ημέρα Εκτίμησης Μπάρμαν, η τήρηση χρειάζεται μια μέρα για να φτιάξει τοστ στους άνδρες και τις γυναίκες που εργάζονται αργά το βράδυ. Το μυαλό τους περιέχει ένα ευρετήριο δημιουργικών κοκτέιλ και μικτών ποτών για να ξεδιψάσει τη δίψα του προστάτη τους.

Οι καλύτεροι μπάρμαν παρακολουθούν το πελατολόγιό τους. Μας φέρνουν με μερικά από τα καλύτερα τσίλι και σνακ. Στη συνέχεια, μας κάνουν να επιστρέφουμε όλο το χρόνο με ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ και χόκεϊ. Μερικοί κάνουν ένα σπίτι σε καταδυτικά μπαρ όπου όλοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Άλλοι μας κρατούν παρέα στα μπαρ του αεροδρομίου καθώς περνάμε.

Στην παμπ ή στο αγαπημένο μας εστιατόριο, διατηρούν το μπαρ εφοδιασμένο και έτοιμο για σερβίρισμα. Είτε πρόκειται για ένα πλάνο, μια μπύρα βιοτεχνίας ή μια σόδα κλαμπ, είναι έτοιμοι να ρίξουν. Ξέρεις για ποιον μιλάμε. Και στο τέλος της νύχτας, κατά την ώρα κλεισίματος, προσφέρουν επίσης ταξί και βόλτες. Τότε ήρθε η ώρα να καθαρίσετε και να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια