Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια είναι η κόκκινη γραμμή των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Έχεις γεννηθεί για να πρωτοπορείς, να είσαι αρχηγός κι ανεξάρτητος, είτε πρόκειται για εργασία είτε στην προσωπική σου ζωή. Το να δεχτείς εντολές από κάποιο ανώτερό σου, μπορείς να το καταπιείς, το να εξαρτάσαι από κάποιον ή κάτι άλλο και να μην έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ό,τι θέλεις, όχι. Καλύτερα μόνος και φτωχός, παρά να κρέμεσαι από τον καθένα και τις διαθέσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ποτέ δε θα σταματήσεις την προσπάθειά σου να εξασφαλίσεις τα καλύτερα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Μπορεί στο κάθε τι να κάνεις εκπτώσεις, να συμβιβαστείς, όχι όμως στα χρήματα που αξίζεις ή τα υλικά αγαθά και δεν πρόκειται να κάνεις πίσω, αν δε δικαιωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι από τους πιο διασκεδαστικούς και ανέμελους ανθρώπους και χαίρεσαι όταν βρίσκεσαι σε παρέες, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις και να περάσεις καλά. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να μιλήσεις με τον οποιοδήποτε και για το οτιδήποτε. Εκεί που τραβάς κόκκινη γραμμή και κόβεις κάθε επαφή είναι οι άνθρωποι που βγάζουν αρνητικά vibes και κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Ούτε «καλημέρα»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι στη φύση σου να προστατεύεις και να φροντίζεις όχι μόνο τους πολύ δικούς σου ανθρώπους, αλλά και άλλους που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Γι’ αυτό, ο κόσμος να χαλάσει, εσύ δε θα γυρίσεις ποτέ την πλάτη σου στον οποιοδήποτε περνά δύσκολα ή χρειάζεται τη βοήθειά σου.

ΛΕΩΝ
Νιώθεις ότι είσαι γεννημένος για να κάνεις μεγάλα πράγματα, κάτι που σε πολλούς φαίνεται αλαζονικό, αλλά το να ξεχωρίζεις είναι ανάγκη σου. Γι’ αυτό και φροντίζεις να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις δυνατότητές σου, ώστε να αποκτήσεις ένα καλό «πακέτο» για να τα καταφέρεις. Ποτέ δε θα παραιτηθείς από την προσπάθειά σου να ανέβεις ένα σκαλοπάτι ψηλότερα σε οποιοδήποτε πεδίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι ένας απλός, οργανωτικός άνθρωπος, που έχει ένα πρόγραμμα στην καθημερινή του ζωή. Σου αρέσει να ξυπνάς συγκεκριμένη ώρα, να παίρνεις το πρωινό σου, να ασχολείσαι με τα φυτά, τα ζώα ή το νοικοκυριό και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να δεχτείς να το αλλάξεις για τον οποιοδήποτε λόγο. Οι πάντες και τα πάντα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό.

ΖΥΓΟΣ
Είσαι ένας άνθρωπος φιλήσυχος και πρόσχαρος, που «ευδοκιμεί» σε ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον. Κι αυτό δε θέλει να του το χαλάει κανείς! Όποιος συμπεριφέρεται με αγένεια, είναι γκρινιάρης ή εριστικός καταγράφεται στα μαύρα σου κατάστιχα. Παρά την κοινωνικότητά σου, δε θέλεις να μοιραστείς μαζί του ούτε πυρετό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην πουλήσεις ποτέ έναν Σκορπιό, χρησιμοποιώντας χαζές δικαιολογίες γιατί αυτός, ό,τι κι αν γίνει δε θα εγκαταλείψει ποτέ τους φίλους ή την οικογένειά του, σε μια δύσκολη στιγμή, ούτε και θα κρεμάσει κανέναν, αφήνοντάς τον εκτεθειμένο. Για αυτόν έχεις πάψει να υπάρχεις από τη στιγμή που θα το κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο αυθορμητισμός σε χαρακτηρίζει και στις πράξεις και στα λόγια. Λες αυτό που πιστεύεις ή κάνεις ό,τι νιώθεις, χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά. Ίσως σε περνούν για αγενή ή επιπόλαιο, όμως είσαι ειλικρινής. Γι’ αυτό δεν πρόκειται ποτέ να δείξεις μια ψεύτικη εικόνα για να γίνεις αρεστός. Σε όποιον αρέσεις, για τους άλλους δε θα μπορέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε λένε φιλόδοξο, όμως κάθε σου ενέργεια για να πετύχεις το παραπάνω είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, αν μπορείς να καταφέρεις και κάτι ακόμα. Σπρώχνεις τον εαυτό σου στα όρια, καταβάλλεις κόπο, θυσιάζεις χρόνο για να το αποδείξεις σε σένα. Ποτέ δε θα σταματήσεις την προσπάθεια να ανέβεις την ανηφόρα και να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα και ικανότητα που έχεις, όσες δυσκολίες κι αν συναντάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλεις να κάνεις αυτό που έχεις στο κεφάλι σου, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Έτσι κι αλλιώς δε σε ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη του κόσμου. Αν μάλιστα πιστεύεις πολύ σε κάτι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε μεταπείσει ο οποιοσδήποτε, δικός σου ή ξένος. Ακόμα κι αν φας τα μούτρα σου, δε θα το μετανιώσεις Ποτέ!

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν θέλεις το οτιδήποτε αρνητικό να σου καταστρέψει τη ζωή. Γι’ αυτό δε θα σταματήσεις ποτέ να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι, να πλάθεις το παραμύθι σου. Δεν είναι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά προτιμάς να φτιάξεις τον ιδανικό σου κόσμο και να ζεις μέσα σε αυτόν, παρά να έρχεσαι σε επαφή με την ασχήμια του πραγματικού.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια