Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια κάνουν γυμνισμό

Κριός
Ο άντρας θα πάει τρέχοντας! Γουστάρει τρελά να παίρνει μάτι, ανάβει που λένε! Θα τα πετάξει πρώτος-πρώτος, αφού συνήθως έχει και τα κατάλληλα προσόντα! Μπορεί ακόμα και ψάρι να ψήσει γυμνός, γιατί πρέπει να εντυπωσιάσει σε κάθε περίπτωση. Φωτιά με φωτιά, γίνεται πυρκαγιά…!! Η γυναίκα, ούτε με σφαίρες! 
Ταύρος
Ο άντρας ούτε καν! Δε παίζει με τίποτα! Σπάνια η περίπτωση, να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Ταυρίνα από την άλλη που έχει πιο στενή σχέση με τη φύση, θα το δοκιμάσει, κάπου απόμακρα και θα της αρέσει πολύ! Όχι όμως για πολύ ώρα! Μη μπει και τίποτα ξαφνικά και τρέχουμε στο πουθενά..??

Δίδυμος
Ήδη βρίσκεται εκεί ο άντρας φυσικά και προσμένει, τον κόσμο με ανυπομονησία μεγάλη! Του αρέσει πολύ ο γυμνισμός, να παίρνει μάτι και να το παίρνουν φυσικά! Ως επικοινωνιακός τύπος θα τα πει όλα, θα τα δείξει όλα και ίσως να καταλήξει και πίσω από κανέναν θάμνο! Η γυναίκα γουστάρει με τρέλα, αλλά σε πιο prive καταστάσεις!

Καρκίνος
Και τα δυο φύλλα θα πρέπει να έχουν σωματάρα και να είναι πολύ ψωνισμένοι με τη πάρτη τους! Μόνο έτσι θα κάνουν γυμνισμό δημοσίως! Αλλιώς θα προτιμήσουν τα πιο prive, ή καθόλου! Ντρέπονται τόσο πολύ που ούτε θέμα, προς συζήτηση! Μπα..!

Λέων Μπορεί να ακολουθήσει τη παρέα, αλλά δε θα τα βγάλει! Δε παίζει με τίποτα να το κάνει αυτό ο άντρας, αφού ουσιαστικά είναι ντροπαλός και δε του αρέσει να δείχνει δημοσίως τα επίμαχα σημεία! Η γυναίκα από την άλλη, που είναι πιο ατίθαση και φλογερή, θα το κάνει, έστω και μια φορά!

Παρθένος
Παράξενη περίπτωση το ξανά λέω! Ο άντρας, αφού ανήκει στους τύπους με τη διπλή ζωή, θα το κάνει, όμως για να εντυπωσιάσει και να στοχεύσει κάπου! Το πρόσωπο κατά πάσα πιθανότητα να μη φαίνεται και τόσο! Η γυναίκα, θα το δοκιμάσει, με φίλες της πολλές, έστω και ως εμπειρία! Δε θα τρελαθεί κιόλας!

Ζυγός
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε σε παραλία με πολύ κόσμο τσίτσιδοι! Ούτε καν! Σε πιο προσωπικές στιγμές αλλάζουν τα δεδομένα, ανεξαρτήτου φύλλου! Ο άντρας είναι πιο ντροπαλός, αφού θέλει, αλλά κάτι πρέπει να τον απελευθερώσει πρώτα! Άλλωστε τα ομαδικά και τα prive του αρέσουν πολύ! Η γυναίκα από την άλλη, θα προτιμήσει πιο ερημικές γωνιές για να δείξει το σώμα της στη φύση… ρομαντική ύπαρξη..

Σκορπιός
Το σώμα του Σκορπιού, είναι άλλη φάση! Ο γυμνισμός του ταιριάζει στο απόλυτο, αφού δεν έχει συνήθως κανένα κόμπλεξ και τα προσόντα υπερ αρκετά! Δε θα ξεγυμνωθεί οπουδήποτε, όμως στο άγονο και ξερακιανό, απόμακρο, κολπάκι, θα τα βγάλει όλα έξω, με λατρεία! Η γυναίκα από την άλλη, είναι ήδη γυμνή! Της αρέσει πολύ να απελευθερώνεται και να προκαλεί με αυτό τον τρόπο..

Τοξότης
Βρίσκεται ήδη εκεί, σε εκείνη τη παραλία, έχει τη σκηνή μαζί του, έχει ανάψει φωτιά και ήδη έχει πιάσει και εκείνο το ψάρι! Για τόσο πολύ, απόλαυση για τον άντρα, αλλά και για τη γυναίκα! Ο άντρας είναι εντελώς απελευθερωμένος και ανοιχτός σε κάθε πρόκληση! Η γυναίκα από την άλλη θα προτιμήσει πάλι τις πιο prive καταστάσεις, αλλά θα κάνει παρέα και με εκείνον τον άγνωστο, έτσι για μυρωδιά!

Αιγόκερως
Ο άντρας ούτε καν! Σιγά μη τα πετάξει όλα έξω! Μέχρι κάποια ηλικία, παιδική ας πούμε ίσως! Τώρα που μεγάλωσε ποτέ! Η γυναίκα, θα πάει, γιατί έχει πονηρό μυαλό! Θέλει να δει να έχει και προσωπική άποψη! Θα τα πετάξει όλα έξω, αλλά όχι να τη βλέπουν και όλοι!! Μη τρελαθούμε κιόλας!

Υδροχόος
Το δελφίνι της παρέας! Ο γυμνισμός για τον άντρα αυτόν είναι γουστόζικη φάση, θα αφήσει πρώτα όλους τους άλλους να βγάλουν τα ρούχα τους και μετά, σιγά-σιγά και διακριτικά και σε στιγμή που κανείς δε θα βλέπει! Το νερό τον συναρπάζει, συνεπώς, μέσα στη θάλασσα, παίζει να είναι ήδη γυμνούλης και να πλατσουρίζει.. και να βλέπει καλύτερα φυσικά.. τι παίζει έξω!! Η γυναίκα από την άλλη, η τρελιάρα της παρέας, τα έχει ήδη πετάξει όλα, τα έχει δείξει κανονικά και πολύ επιδεκτικά και τώρα κάνει τη γοργόνα..

Ιχθύες
Το θέλει πολύ! Ζηλεύει τους άλλους! Όμως δύσκολο να το κάνει! Ντροπαλούλης πολύ ο άντρας αυτός, όμως από την άλλη όχι και τόσο! Ανάλογα τη παρέα! Αν είναι όλοι το ίδιο, κακά παιδιά, θα ακολουθήσει με πολύ τρέλα και κορδέλα! Η γυναίκα, αυτή η μυστήρια ύπαρξη, θα το κάνει ως παιχνίδι.. Θα ξεκινήσει μέσα από τη θάλασσα και όσο βγαίνει έξω, όλα και θα χάνει ένα μέρος του μαγιού της.. Βέβαια, μόλις φτάσει στη στεριά θα τρέξει στο παρεό της.. και καλά τώρα..

magicfariel

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια