Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτή μου έριξε το βιτριόλι

Έτσι είναι η “μαυροφορεμένη” που σημάδεψε για πάντα την 34χρονη
Πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Τα μαλλιά της έχουν χρώμα μελί με μήκος μέχρι τον ώμο. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, είναι αδύνατη και με αθλητικό ανάστημα και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και την χρονική στιγμή που έγινε.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί σε εικόνα από κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας το όχημα με το οποίο μεταφέρθηκε η δράστρια της επίθεσης, από σημείο του κέντρου, και το οποίο είναι ταξί.
Το άτομο που τη μετέφερε φέρεται να έχει καταθέσει, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει σχέση με την επίθεση. Ο ίδιος κατέθεσε ότι δεν τη γνώριζε και δεν είχε γνώση για τις προθέσεις της.
Τι αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την δράστρια;
Καταιγιστικές εξελίξεις, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να δίνει το όνομα της γυναίκας που την έκαψε στις αστυνομικές αρχές!
Όπως αποκάλυψε, ο δικηγόρος της όμορφης Ιωάννας, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα, η ίδια μέσα από το νοσοκομείο, «έδειξε» τη γυναίκα που της πέταξε το καυστικό υγρό.
Ο κ. Απόστολος Λύτρας σε συνέντευξή του σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι το πρωί χτύπησε το τηλέφωνό του, με την μητέρα της Ιωάννας να βρίσκεται στην άλλη γραμμή.
 Η 34χρονη, που ακόμα βρίσκεται σε σοκ, φαίνεται ότι βρίσκει την άκρη του νήματος, καθώς, όπως είπε ο κ. Λύτρας, σήμερα τον κάλεσε στο νοσοκομείο για να του δώσει πληροφορίες.
Η 34χρονη Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».
Τηλεθεατής της εκπομπής «Φως στο τούνελ» εντόπισε προφίλ γυναίκας που επιτίθετο με υβριστικά σχόλια στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, καταγράφοντας τα στοιχεία πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Στη φωτογραφία προφίλ υπήρχε μία ακριβή τσάντα γνωστής εταιρίας. Την ίδια τσάντα φάνηκε να κρατά και το θύμα σε φωτογραφία της που υπήρχε στο προφίλ της.
Παράλληλα, ένας άλλος μάρτυρας επικοινώνησε αργά τη νύχτα με την εκπομπή και υποστήριξε πως είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη λογίστρια, να απομακρύνεται από το σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της ΕΛΑΣ μελετώνται δεκάδες βίντεο ενώ οι Αρχές ψάχνουν αξιόπιστες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Οι έρευνες δυσκολεύουν αφού το υλικό από τις κάμερες έχει καταγράψει μια γυναικεία φιγούρα, η οποία όμως δεν κρίνεται αξιοποιήσιμη. Επίσης κανείς άλλος εκτός από την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχει δει τη δράστρια.
Η μαυροντυμένη γυναίκα όπως έχει γίνει γνωστό βρέθηκε στην Καλλιθέα (ωστόσο δεν γνωρίζει κανείς από που ξεκίνησε) κατάφερε να μπει στην είσοδο της ασφαλιστική εταιρεία από σημείο που δεν κατέγραφαν οι κάμερες, έριξε το βιτριόλι στην άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Άνδρες της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ήταν εξαιρετικά τυχερή αλλά παράλληλα είχε καταστρώσει πολύ καλά το σχέδιο της με αποτέλεσμα να μην αφήσει ίχνη.
Για τον λόγο αυτό οι Αρχές ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός, ο οποίος ίσως βρισκόταν έξω από το κτήριο που έγινε η επίθεση προκειμένου να ενημερώσει την δράστιδα ότι η Ιωάννα μπήκε και μάλιστα μόνη της.
Την ίδια στιγμή οι άνδρες της ΕΛΑΣ που συμμετέχουν στις έρευνες συνεχίζουν να καλούν συγγενείς και φίλους ώστε να βρουν την παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Eίδατε Νικολούλη; όλο το ΦΒ βοά,λένε ότι δούλευε και σε κρεοπωλείο της ξαδέρφης της η Ιωάννα κάθε Σάββατο κι ότι τα είχε με τον άντρα της ξαδέρφης της. Είχε γίνει μεγάλη φασαρία πριν την καραντίνα εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή