Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χάρισε μια εμπειρία ζωής

Αντί να χαρίσετε ακόμη ένα αντρικό πουκάμισο στον αγαπημένο σας ή ένα γυναικείο άρωμα στην κολλητή σας, μήπως φέτος να πρωτοτυπούσατε;
Υπάρχουν τρόποι να κάνετε ένα δώρο που να μείνει αξέχαστο και, μάλιστα, χωρίς καν να κουνηθείτε από την πολυθρόνα του σπιτιού σας.

* Μια Belly Dancer στο σαλόνι σας.
Αν επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο σας και δεν θέλετε να εμφανιστείτε με "τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σας" και να κάνετε στριπτίζ στο σαλόνι σας, αφήστε μια ειδικό να δώσει ρεσιτάλ!
Τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που έχετε συμφωνήσει για την έκπληξη, η χορεύτρια θα εισβάλλει στο χώρο όπου έχετε επιλέξει να χορέψει, φορώντας μια υπέροχη στολή belly dancing, πολύχρωμα πέπλα, απαραιτήτως, εντυπωσιακά αξεσουάρ και όλη της την τέχνη στο μαγικό, ανατολίτικο χορό.

* Ο Άι-Βασίλης κατεβαίνει από την καμινάδα σας.
Αν το παιδί σας ήρθε από το σχολείο με δάκρυα στα μάτια λέγοντας: "Ο Άι-Βασίλης δεν υπάρχει...", τότε τι κάνετε; Αντί να ξοδέψετε οικογενειακές συσκευασίες χαρτομάντιλων εξηγώντας του την αλήθεια, υπάρχει κι άλλη λύση: "Φέρτε" εσείς τον Άι-Βασίλη σπίτι σας!
Θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά τους ντυμένος με την πανέμορφη κόκκινη στολή του, το σακούλι με τα δώρα, με τη χαρακτηριστική του φωνή τραγουδώντας τα κάλαντα.
Σε περίπτωση που δεν είστε φαν του Άι-Βασίλη μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε να έρθει σπίτι σας ένας χιονάνθρωπος, ένα ξωτικό ή ακόμη και ο τάρανδος του Αι- Βασίλη!.

* Be Co-Pilot στον Ιαβέρη.
Θα θέλατε να είστε ο Σουμάχερ αλλά, δυστυχώς, όταν πιάνετε τα ογδόντα χιλιόμετρα τρέμετε από το φόβο σας μη τυχόν τρακ άρετε; Γι αυτό υπάρχουν οι ειδικοί! Τι θα μπορούσε να σας εξιτάρει περισσότερο από μια αγωνιστική διαδρομή με οδηγό τον Ιαβέρη;
Επιβιβάζεστε, φοράτε το κράνος σας, δένεστε στο κάθισμα σε 6 σημεία και το αυτοκίνητο ξεκινά για μια ξέφρενη κούρσα 2 γύρων. Μια απίστευτη εμπειρία one be one έχοντας έναν Ιαβέρη στο τιμόνι, απόλυτο κυρίαρχο της πίστας και με επίσης απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου.

* Οι ευχές σας στα σύννεφα.
Θέλετε "να γράψετε" με μια ατάκα σας; Σκεφτείτε ένα "Σ΄αγαπώ" ζωγραφισμένο στα σύννεφα και τον αγαπημένο σας να σας κοιτάει με μάτια γεμάτα έκπληξη!
Μπορείτε να γράψετε πάνω στο σύννεφο: "Χρόνια πολλά", "Συγχαρητήρια", "Θα με παντρευτείς", "Να ζήσετε" ή οτιδήποτε άλλο εσείς νομίζετε ότι ταιριάζει στην περίσταση και την προσωπικότητα του αγαπημένου σας προσώπου.

* Fly like an eagle
Αν έχετε απωθημένο να πετάξετε, καιρός να κάνετε ένα δώρο αιθέρων στον ευατό σας και σ αυτούς που αγαπάτε!
Γευτείτε μια πτήση με ένα διθέσιο τύπο parapente, του οποίου το χειρισμό θα αναλάβει πιστοποιημένος εκπαιδευτής - πιλότος. Το parapente είναι πιο εύκολο και προσιτό από πλευράς εκμάθησης, χειρισμού και μεταφοράς από όλα τα αεραθλήματα, αλλά και το απλούστερο στον τομέα της διθέσιας πτήσης.

* Ταξίδι με το  Orient - Express
Το Orient - Express, το θρυλικό τρένο που έγινε συνώνυμο της ταξιδιωτικής πολυτέλειας, σας περιμένει για να σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή.
Από την επιβίβασή σας στην ιστορική αμαξοστοιχία μέχρι το τέλος του ταξιδιού η περιποίηση είναι βασιλική. Επιβιβάζεστε στο Venice Simplon - Orient - Express στο σταθμό της Βενετίας Santa Lucia Station, όπου ο προσωπικός σας cabin steward, ο οποίος θα ικανοποιεί κάθε σας επιθυμία επί 24ωρου βάσεως, θα μεταφέρει τις αποσκευές σας στο ιδιωτικό, υπερπολυτελές, άνετο, άψογο οργανωμένο, δίκλινο κουπέ σας.
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια