Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τεστ: τι σας κρατά μακριά από την αγάπη

Η προσωπικότητα σας είναι ένας συνδυασμός της γνώμης σας σχετικά με τα πράγματα, με πως αυτή η γνώμη σας κάνει να αισθάνεστε και τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε βάσει της γνώμης σας. Επειδή αυτή η αντίδραση μπορεί να σας δυσκολέψει να διαχειριστείτε καταστάσεις, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πραγματικά το ποιοι είστε, το πώς σκέφτεστε, το πώς αισθάνεστε και το αν η συμπεριφορά σας είναι αρμονική με την προσωπικότητα σας.
Ίσως είναι εύκολο να ανακαλύψετε ποιοι είναι οι άλλοι αλλά όταν πρόκειται για εσάς, μπορεί να χρειαστείτε μια ζωή. Με αυτό το τεστ θα ανακαλύψετε ποιες είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες σας στην αγάπη και πως σας καταστρέφουν.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε την εικόνα και να δώσετε προσοχή στο πρώτο πράγματα που παρατηρείτε.

Διαβάστε τι σημαίνει αυτό που παρατηρήσατε:
1. Δεμένος άνθρωπος
Αν το δεμένο πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε τότε η προσωπικότητα σας βρίσκεται συνεχώς σε σύγκρουση. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι κυριολεκτικά μαλώνετε με όλον τον κόσμο γύρω σας. Με κάποιον τρόπο είστε συνεχώς σε πόλεμο με τον εαυτό σας. Οπότε αν θέλετε να βρείτε την αληθινή αγάπη σε κάποιον πρέπει πρώτα να βρείτε την αληθινή αγάπη στον εαυτό σας. Σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε τον εαυτό σας, όπως και τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και όλα όσα βρίσκονται στο ενδιάμεσο. Η μάχη για εσωτερική γαλήνη δεν είναι εύκολη αλλά μερικές φορές σας αξίζει να ξεκουραστείτε από όλες αυτές τις συγκρούσεις. Σεβαστείτε την σκληρή δουλειά σας, μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας, η αποδοχή και η αγάπη θα έρθουν.

2. Φράχτης
Αν παρατηρήσατε τον φράχτη , η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι ότι δεν ανοίγεστε στους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για σας ή ότι η καρδιά σας είναι πιο βλαβερή από των άλλων. Αλλά αν δεν ρισκάρετε και δεν ανοίξετε την καρδιά σας μπορεί να προσπεράσετε την πιθανότητα της αληθινής αγάπης. Είναι φυσικό να προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν αλλά αν συνεχώς χτίζετε τοίχους όχι μόνο δεν θα αφήσετε κανένα να μπει αλλά επίσης δεν μπορείτε και να βγείτε. Είναι εύκολο να χτίσετε μια ασπίδα αλλά μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να την κατεβάσετε. Οπότε αρχίστε με μικρά βήματα. Γνωρίστε ανθρώπους και βρείτε έναν ρυθμό που σας ταιριάζει. Αν δεν ρισκάρετε δεν θα λάβετε τίποτα.

3. Βάρκα
Το πρόβλημα σας είναι ότι έχετε πολύ ψηλές προσδοκίες που σχεδόν κανείς σε αυτή την γη δεν μπορεί να φτάσει. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε από την αγάπη και να μην ικανοποιείστε με λιγότερα από όσα αξίζετε, αλλά όταν είστε υπερβολικά αυστηροί μπορεί να μην προσέξετε ένα άτομο που μπορεί να έχει πολλές άλλες ιδιότητες που δεν θέλετε να δείτε. Δεν είναι λάθος να θέλετε οικογένεια, μια απίστευτη καριέρα και έναν σύντροφο που αγαπά τα ίδια πράγματα με εσάς αλλά όταν είστε υπερβολικά συγκεκριμένοι στις απαιτήσεις σας χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα και με αυτό που αντιπροσωπεύει η αγάπη. Φυσικά, επιμείνετε στα όνειρα σας και θέστε ψηλές προσδοκίες για τους πιθανούς συντρόφους σας. Αλλά να θυμάστε πως αυτή η τέλεια φαντασίωση μπορεί να σας εμποδίσει από το να βρείτε την αγάπη που θέλετε να βιώσετε.

4. Κρανίο
Αν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε ήταν το κρανίο, η φροντίδα και το άγχος σας είναι αυτά που καταστρέφουν τις ερωτικές σχέσεις σας. Μπορεί να έχετε άγχος ή να ανησυχείτε υπερβολικά πολύ. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η υπερβολική εγρήγορση δεν σας επιτρέπει να δείτε την ομορφιά της ζωής. Σε αυτή περιλαμβάνεται και η αδελφή ψυχή σας που μπορεί να στέκεται δίπλα σας. Δεν πειράζει να είστε προσεκτικοί, αλλά όταν πρόκειται για την αγάπη, θα χάσετε πολλά αν νοιάζεστε για όλα τα πράγματα που μπορεί να πάνε λάθος. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που σας τρομάζουν, αλλά δεν θα πρέπει να σας εμποδίζουν από το να ζήσετε την ζωή σας. Επίσης, δεν πρέπει να κρύβετε τους φόβους από τον σύντροφο σας. Στην πραγματικότητα, όταν είστε ειλικρινείς με τον άλλον, έρχεστε πιο κοντά.
L.C.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια