Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κβαντικός Άνθρωπος - ΕΠΙΦΥΣΗ και ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ - ΟΛΙΚΗ ΙΑΣΗ και Μακροβιότητα

Η ιατρική άρχισε επιτέλους να αναγνωρίζει ότι ο αδένας της επίφυσης κατέχει μια ειδική θέση στον οργανισμό μας. Το λεγόμενο κωνάριο των πνευματικών παραδόσεων είναι το κλειδί της νεότητας, αλλά και της καλής σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας. Η επίφυση ελέγχει και ρυθμίζει:
  • όλες τις άλλες λειτουργίες του οργανισμού,
  • το εσωτερικό ρολόι μας, δηλαδή τις φάσεις ύπνου και αφύπνισης
  • άρα, έμμεσα, όλες τις άλλες εκκρίσεις ορμονών και
  • διασφαλίζει τη σωματική, ψυχική και πνευματική μας υγεία.
Ουσιαστικά ακόμη και η διαδικασία της σκέψης λειτουργεί μέσω της επίφυσης!
  • Η επίφυση είναι η σκέψη μας. Για να λειτουργήσει όμως πρέπει να έχει την σωστή κρυσταλλική της μορφή και να είναι εμπλουτισμένη με το εξαγωνικό νερό, ώστε να μπορεί να επιτελέσει σωστά τις λειτουργίες της.  
Αν η λειτουργία της επίφυσης υποχωρήσει, αρχίζει η διαδικασία της ψυχικής και σωματικής γήρανσης. Η γνώση δε πως με τη μείωση της δραστηριότητας της επίφυσης αρχίζει μια παράλληλη μείωση των επιπέδων της μελατονίνης, αποτελεί σήμερα το κλειδί για την κατανόηση της διαδικασίας γήρανσης, αλλά και έναρξης διαφόρων εκφυλιστικών νόσων:
Λόγω της μείωσης στης μελατονίνης επιταχύνεται η γήρανση και αυξάνεται η επιδεκτικότητα μας σε ασθένειες παντός είδους.
Ο καθηγητής Δρ. Δρ. Enrico Edinger εργάζεται εντατικά στον ερευνητικό χώρο που μελετά τον αδένα της επίφυσης, τη γήρανση και τη μελατονίνη. Συγκεκριμένα ασχολείται εντατικά με το ερώτημα γιατί ο αδένας αυτός έχει συρρικνωθεί από τα αρχικά τρία εκατοστά που κάποτε μέτραγε, στο μέγεθος μπιζελιού ή λίγων χιλιοστών.
Στις μέρες μας οι περισσότεροι διαθέτουν μια επίφυση μόλις λίγων χιλιοστών, ενώ θα μπορούσε να είναι περί τα 3 εκατοστά όπως είναι στα 10χρονα παιδιά!

Αυτό οφείλεται, όπως αναφέρει, στο «σύγχρονο τρόπο ζωής» μας:
  • το συχνά αφύσικο ρυθμό ζωής,
  • τις πολλές πηγές τεχνητού φωτός, με μεγαλύτερο εχθρό το μπλε φάσμα φωτός,
  • την έκθεση του σώματος μας σε πολλά δηλητήρια (ιδίως τα φθοριούχα!) και
  • τις βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες πολλών και διαφόρων ειδών, στις οποίες βρισκόμαστε εκτεθειμένοι διαρκώς λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε.
Αυτοί οι παράγοντες έχουν ως συνέπεια την ασβεστοποίηση της επίφυσης και τη συρρίκνωση της, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια σε σειρά προβλημάτων υγείας και γήρανσης. Πάνω απ 'όλα δε, οδηγούμαστε σε σταθερή έλλειψη μελατονίνης.
Τα καλά νέα είναι πως ο καθηγητής Έντιγκερ μαζί με την ομάδα του στο Ινστιτούτο INAKARB έχουν ανακαλύψει πως η επίφυση μπορεί να αποκατασταθεί! Έχουν καταφέρει να αποτοξινώσουν, να ενεργοποιήσουν και να αποκαταστήσουν την επίφυση, βοηθώντας έτσι τους ανθρώπους να βελτιώσουν και να αποκαταστήσουν την υγεία τους, αλλά και να παρατείνουν τη νεότητα σε σωματικό και ψυχοπνευματικό επίπεδο!
Τα 12 πεδία/σώματα του Ανθρώπου
Για να κατανοήσουμε τις πληροφορίες αυτές που συνδέουν τις ιδιότητες της επίφυσης και το ρόλο της στη ρύθμιση της υγείας και της μακροβιότητας μας, αλλά και την ικανότητα του οργανισμού για αυτοΐαση θα πρέπει να συμπεριλάβουμε κατ΄αρχήν στην αντίληψη μας το γεγονός πως ο άνθρωπος, δεν είναι μονάχα ένα πλάσμα της ύλης, αλλά διαθέτει γύρω του πολλά και πολυεπίπεδα πεδία διαφορετικών μορφών, με τα οποία είναι μόνιμα συνδεδεμένος και αλληλεπιδρά. Διαθέτει δηλαδή πολύ περισσότερα και λεπτοφυέστερα σώματα. Πέρα από τα αιθερικά, πνευματικά και ψυχικά σώματα, που αναφέρουν πανάρχαιες παραδόσεις, έχει πλέον ΚΑΙ επιστημονικά γίνει καταγραφή και μέτρηση αυτών των πεδίων ή αλλιώς σωμάτων του ανθρώπου, διευρύνοντας επιτέλους και την κατανόηση της ίδιας της ιατρικής επιστήμης.
Ο Μπρόγκχαρτ Χάιμ στα πλαίσια προετοιμασίας του προγράμματος CERN, επινόησε ήδη από το 1985 το μοντέλο των συχνοτήτων, σύμφωνα με το οποίο ο άνθρωπος αποτελείται από 12 διαφορετικά επίπεδα, τα οποία υπολόγισε με μεγάλη ακρίβεια. Τα πεδία 1 έως 3 είναι είναι υλικής φύσης και μαζί με το 4ο πεδίο του χρόνου, αφορούν τις 4 διαστάσεις. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, το επίπεδο οργάνωσης (πεδία 5 και 6), έχουμε τη συχνότητα δόνησης του DNA, η οποία αφορά το λεγόμενο φαντόμ DNA, που είναι όπως έχουμε πει παλαιότερα μια απίστευτη κεραία λήψης, αλλά και μετάδοσης πλροφοριών...
Το DNA μας= κεραία ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων
Επιστημονικές έρευνες έχουν αποκαλύψει πως πέρα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το ίδιο το DNA μας, χρησιμοποιεί ένα φάσμα συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων για τη λειτουργία του αλλά και για «επικοινωνιακούς» σκοπούς. Σε αντίθεση με τον εγκέφαλο, το DNA αντιδρά μόνο σε υψηλές συχνότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Ο Ρώσος επιστήμονας Pjotr Garjajev, με την ομάδα του στον τομέα της «Κυματο-γενετικής», διαπίστωσαν πως το ανθρώπινο DNA αποτελεί μία κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος. Η μορφή του DNA, σαν διπλή έλικα, αποτελεί μία τέλεια ηλεκτρομαγνητική κεραία, η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα σαν δέκτης και σαν πομπός. Η έλικα «ξετυλιγμένη» έχει μήκος 2μ, που σημαίνει πως η ιδιοσυχνότητα του DNAείναι 150ΜΗz. Η δε αποθηκευτική δύναμη του DNA υπολογίζεται σε 3 Gigabit. [7]Το 90% του DNA[8], το οποίο μέχρι σήμερα ονόμαζαν οι επιστήμονες «σιωπηλό» DNA, έχει αυτή ακριβώς τη λειτουργία. Αυτή η αποκάλυψη φανερώνει πως κάθε κύτταρο του ανθρώπινου οργανισμού, μέσα στο οποίο βρίσκεται το DNA, έχει την ικανότητα να λαμβάνει και να αποθηκεύει συχνότητες που έρχονται από εξωτερικές πηγές, όταν αυτές βρίσκονται στα πλαίσια των συχνοτήτων που χρησιμοποιεί. (Πράγματι ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! στην ίδια συχνότητα λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία, τα ραντάρ και η μικροκυματική τεχνολογία.)
Πολλές συχνότητες που χρησιμοποιούνται σε τεχνολογικές εφαρμογές μπορεί να προκαλούν βλάβες στα κύτταρα από άγνοια(?), αλλά η πρόκληση αλλαγής ή βλάβης στα γονίδια είναι δυνατή και με τη χρήση «μοντουλαρισμένης» ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ως όπλο), καθώς το DNA είναι σε θέση να την λαμβάνει και να την επεξεργάζεται.
Το DNA λοιπόν μεσολαβεί στην ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα σε όλες αυτές τις συχνότητες και τα πεδία ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και το υλικό σώμα, αλλά (προσέξτε!) επικοινωνεί και με τα λεγόμενα βαθμωδωτά πεδία *ή αλλιώς scalar waves !!!
Το 3ο επίπεδο (που περιλαμβάνει τα πεδία 7 και 8 ) είναι ένα τεράστιο πεδίο μαγνητικό περίπου 20 χιλιομέτρων! (*Η μέτρηση αυτή υπολογίστηκε με βάση την απόσταση του πυρήνα του ατόμου και το περίβλημα του και αναλογικά υπολογίστηκε για τον άνθρωπο.) Είναι το λεγόμενο πεδίο πληροφορίας. Αφορά το λεγόμενο μορφογενετικό πεδίο για το οποίο μίλησε ο Σέλντρεικ ήδη από τη δεκαετία του 1985. Φανταστείτε την τεράστια μετάδοση πληροφορίας που συντελείται εν αγνοία όλων μας -σχεδόν- στις πόλεις κυρίως, όπου ζουν στοιβαγμένοι χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπων, ο κάθε ένας εκ των οποίων έχει γύρω του αυτό το τεράστιο πεδίο των 20 χιλιομέτρων περίπου!
Εντός αυτού του πεδίου υπάρχουν οι ιδιοσυχνότητες δόνησης όλων των οργάνων του σώματος, που έχουμε ως ύλη εντός του φυσικού σώματος μας. Θεωρητικά θα μπορούσε να αναδημιουργηθεί ΚΑΘΕ όργανο, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά αντλώντας πληροφορίες από το πεδίο αυτό και μόνον...! Κάποιοι λίγοι θεραπευτές στη Ρωσία ήδη το μπορούν... και το εφαρμόζουν... ωστόσο ήδη αναπτύσσονται και τεχνικές μέθοδοι που κάνουν χρήση αυτής της γνώσης... Ας ελπίσουμε πως θα βιώσουμε ΚΑΙ αυτό το κβαντικό άλμα στην ιατρική...
Κατ΄ουσίαν λοιπόν τρεφόμαστε από το ΦΩΣ και από τις συχνότητες και τις δονήσεις που περιδινούνται κυκλικά και δεξιόστροφα εντός αυτού του γιγαντιαίου πεδίου!
Μιλάμε πλέον για καθαρή κβαντική κατανόηση του ανθρώπου...
Το DNA, λόγω τις δακτυλίων του δεσμεύει τις πληροφορίες, αλλά και εκπέμπει συχνότητες των οργάνων προς το πεδίο. Αντίστροφα από το πεδίο αυτό λαμβάνει το σώμα εκ νέου τις υγιείς πληροφορίες και αποκαθιστά την υγεία. Ουσιαστικά πρόκειται για δεξιόστροφα κινούμενα φωτόνια, τα φωτόνια, τα οποία αποκαθιστούν την υγεία του σώματος.
Υπάρχει ωστόσο και ένα ακόμη μεγαλύτερο πεδίο γύρω από τον κάθε έναν από εμάς. Αυτός είναι ο λεγόμενος υπερχώρος, που αφορά τα επίπεδα 9 έως 12 και εκτείνεται ως το άπειρο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αντιπροσωπεύει την ψυχή ή το πνεύμα...
Οι πνευματικές ασκήσεις, ο διαλογισμός, οι τόποι θετικής ενέργειας, αλλά και πολλά ιερά τελετουργικά ή πνευματικές τεχνικές διαλογιστικής/ιερής θεραπευτικής, είναι σε θέση να δημιουργούν, να ανοίγουν δηλαδή, κανάλια επικοινωνίας με όλα αυτά τα τεράστια πεδία πληροφορίας και να τα γειώνουν προκειμένου να κυριαρχήσει η τάξη, η αρμονία και η υγεία.
Οι πληροφορίες που έρχονται από τα πεδία αυτά που κινούνται γύρω από τον κάθε έναν από εμάς είναι 1000 φορές πιο ισχυρές από αυτές που υπάρχουν ήδη εντός τους σώματος μας! Το θέμα είναι όμως να τους επιτραπεί να επικοινωνήσουν την πληροφορία τους με τον υλικό φορέα μας...

Το επίπεδο πληροφορίας που διαθέτει κάθε άνθρωπος
είναι κατ΄ουσίαν που ελέγχει το DNA και το διορθώνει ακατάπαυστα.
Καθώς όλοι μας είμαστε φορείς τραυμάτων, ψυχικής ή νοητικής φύσης, όχι μόνο δικά μας, αλλά και αυτών των προγόνων μας, αυτό το τεράστιο πεδίο αποκατάστασης της υγείας μας που είναι κατά χίλιες φορές πιο ισχυρό από τις πληροφορίες που κουβαλάμε ήδη στον υλικό μας φορέα και άρα μπορεί να διορθώνει ακατάπαυστα την υγεία μας, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε άριστο επίπεδο και παρά την ισχυρή δράση του, νοσούμε και έτσι γηράσκουμε κιόλας. (Μήπως όλα αυτά σας θυμίζουν την... κβαντική δράση των σαμάνων;... Μήπως αναγνωρίζετε τον τρόπο συλλογής και επανένταξης των ορθών πληροφοριών κατά τις πρακτικές τους; Μήπως... κατανοείται τα πεδία από όπου αντλούν τις κατάλληλες πληροφορίες;... Πολύ καλά! ΣυνεχίΖΟΥΜΕ!)
Σύμφωνα με τη σημερινή κατανόηση της ιατρικής (σε αυτά τα ερευνητικά επίπεδα εννοείται και όχι στις πρακτικές της συμβατικής ιατρικής) ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ από τα γονίδια μας! αλλά από την επιγενετική! δηλαδή από όλα αυτά που ελέγχουν τα γονίδια μας.
Για παράδειγμα τα μιτοχόνδρια, που είναι τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας των κυττάρων μας, διαθέτουν 5 διαφορετικούς "καυστήρες". Ο 4ος από αυτούς προσλαμβάνει την υπέρυθρη ακτινοβολία, αλλά και τις πληροφορίες θειούχων αμινοξέων, δηλαδή αμινοξέων που περιέχουν θειάφι (Θείον), π.χ. αργινίνη, κιστείνη. (Ακόμη και ο κουρκουμάς περιέχει τέτοια αμινοξέα.) Από αυτή τη διαδικασία "αναπνοής" των μιτοχονδρίων παράγεται μονοξείδιο του αζώτου, το οποίο σαν μεσολαβητής ελέγχει αυτά που χτίζει το DNA.
Aκόμη κι αν έχουμε γενετικά λάθη στα γονίδια μας, αυτός ο ελεγκτής των μιτοχονδρίων μπορεί να τα διορθώσει!
Για να μπορεί όμως να λειτουργήσει αυτό το "σέρβις αυτοΐασης" και αυτόματης αποκατάστασης θα πρέπει ο οργανισμός μας να διαθέτει κάποια βασικά συστατικά/στοιχεία που ενισχύουν και προάγουν αυτή τη διαδικασία.
Τι σχέση έχουν τα μιτοχόνδρια με την υγεία και τη μακροβιότητα;
Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως τα μιτοχόνδρια, που είναι η βάση της ζωής του φυσικού σώματος μας, ξεκίνησαν την "καριέρα" τους στη γη σαν βακτήρια (σκεφτείτε το καλά κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσετε βακτηριοκτόνα και αντιΒΙΟτικά... ενάντια σε ποια αρχή κινείστε...).
Τα βακτήρια αυτά ανήκαν σε δύο κατηγορίες, σε δύο διαφορετικά προγράμματα άντλησης ενέργειας. Ήταν βακτήρια προγράμματος Α και Β και επιβίωσαν επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Ανάμεσα τους ξεχώριζαν τα αρχαϊα, που δεν χρησιμοποιούσαν οξυγόνο στη διαδικασία "αναπνοής" τους και παρήγαγαν λακτάτ (πρόγραμμα Α), και τα άλλα βακτήρια του Β προγράμματος, που ονομάζουμε ACE και χρειαζόμαστε σήμερα για τη ζωή μας.
Κατά κάποιο τρόπο όπως το εξηγεί ο καθηγητής Έντιγκερ υπήρξε μια συμφωνία ανάμεσα στα κύτταρα (αυτά των μονοκύτταρων οργανισμών, αλλά και αυτά στους πολυκύτταρους οργανισμούς, μέχρι και τα ανθρώπινα σώματα) και τα μιτοχόνδρια. Η συμφωνία ήταν να πηγαίνουν τα μιτοχόνδρια και να κατοικούν στα κύτταρα μας προσφέροντας την ενέργεια για το σώμα, και εμείς με τη σειρά μας να δίνουμε τροφή στα μιτοχόνδρια...
Αν τώρα διαθέτουμε βακτήρια με το πρόγραμμα Α, τότε βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να δημιουργούμε κύτταρα φλεγμονής ή και καρκινικών όγκων, αν όμως διαθέτουμε βακτήρια του προγράμματος Β μπορούμε να ζήσουμε αιώνια (!).
(Ωστόσο, μη μου στενοχωριέται! Όποιο πρόγραμμα κι αν διαθέτουν τα βακτήρια/μιτοχόνδρια στα κύτταρα σας μπορούμε να επικοινωνήσουμε το επιθυμητό!...)
Τα μιτοχόνδρια είναι που ελέγχουν τον πυρήνα του κυττάρου!
και όχι αντίστροφα!
Εάν τα μιτοχόνδρια είναι σε καλή κατάσταση, σε καλή κατάσταση θα είναι και τα κύτταρα και το DNA. Αυτό το σημείο σημαίνει πως μέχρι ενός σημείου, ποσοστιαία, δεν παίζει ρόλο πόσα λάθη έχει το DNA, διότι τα μιτοχόνδρια είναι σε θέση μέσω της απορρόφησης πληροφοριών από την υπέρυθρη ακτινοβολία να αποκαταστήσουν και να διορθώσουν τα λάθη του DNA.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι εννοείται μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας που καταφθάνει στον υπέροχο πλανήτη μας.
Η δύναμη ίασης έρχεται από το σύμπαν, έρχεται από τον ζωοδότη ήλιο!
Ας μην ξεχνάμε πως το ηλιακό φως, το οποίο καταφτάνει στη γη με την τεράστια ταχύτητα των 7 εκατομμυρίων χιλιομέτρων την ώρα, και φτάνει σε εμάς με τα ηλεκτρόνια, πρωτόνια, και τα νετρόνια του είναι φορέας πολύτιμων πληροφοριών για την ομοιόσταση και την υγεία μας. Τις πληροφορίες αυτές, τις οποίες δεσμεύει το μαγνητικό πεδίο της γης, δεσμεύει και το σώμα μας μέσω της επίφυσης!
Αυτή είναι η αποκλειστική ισχύς ίασης με χιλιαπλάσια δύναμη, από αυτή που ήδη διαθέτουμε εντός του υλικού μας φορέα και την λαμβάνουμε σχεδόν αποκλειστικά μέσω της επίφυσης. Ας σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως διόλου τυχαία δεν ονομάζουμε ακόμη και σήμερα ¨πηγή" την κορυφή του κρανίου στα βρέφη όπου το οστό του κρανίου παραμένει ανοιχτό ακόμη και μετά τη γέννηση. Η επίφυση αντιστοιχεί με το 7o ενεργειακό μας κέντρο, τσάκρα της κορώνας... για το οποίο ήδη γνωρίζουμε μέσω της διδασκαλίας των τσάκρας, πως επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό.
Το 7ο τσάκρα "Δεν αντιστοιχεί σε συγκεκριμένα όργανα, αλλά επιτελεί ένα είδος εναρμόνισης και προστασίας μας. Επηρεάζει ωστόσο έντονα τον Μεσοφλοιό και τα μάτια μας, ενώ σχετίζεται με τα προγράμματα διατήρησης της ζωής στο σώμα και τα κύτταρα.Η Ίαση επιτυγχάνεται ακριβώς σε τούτο το επίπεδο...
Ένα φυσιολογικά ανεπτυγμένο κέντρο κεφαλής φροντίζει για μια μακροχρόνια και καλή ισορροπία του σώματος. Οι βαριές, χρόνιες ασθένειες και ειδικά τα πνευματικά και ψυχικά προβλήματα εμφανίζονται αντίθετα όταν το κέντρο τούτο είναι ιδιαίτερα έντονα μπλοκαρισμένο...
Σε ορμονικό επίπεδο επιδρά το κέντρο τούτο στην Επίφυση, η οποία ρυθμίζει την πρόσληψη φωτός και τους κυρκαδικούς ρυθμούς μέσω της ορμόνης μελατονίνη. (Η μελατονίνη είναι η ορμόνη που προστατεύει από τον καρκίνο... και άρα μπορείτε να κατανοήσετε και την αλήθεια της τοποθέτησης του Dr. Hammer, πως δίχως εσωτερική ψυχοπνευματική σύγκρουση, δεν εμφανίζεται καρκίνος..."
Μόνο μέσω της υπόφυσης και του πεδίου της καρδιάς μας
λαμβάνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες ίασης από το σύμπαν.
Είπα πιο πάνω πως ΣΧΕΔΟΝ αποκλειστικά μέσω της επίφυσης λαμβάνουμε την ισχύ Ίασης από τον ήλιο και το σύμπαν. Σχεδόν, διότι ένα μέρος της ακτινοβολίας το λαμβάνουμε και μέσα από το ισχυρό μαγνητικό πεδίο της καρδιάς μας!
(Όλη αυτή η επιστημονική θεώρηση της λήψης πληροφορίας και ενέργειας από το σύμπαν και τον ζωοδότη ήλιο έρχεται να προσφέρει μια νέα οπτική κατανόησης στον τρόπο δράσης και ιαματικής επίδρασης θεραπευτικών τεχνικών όπως το Ρέικι και το Σατ Ναμ Ρασάγιαν, διότι η ανοιχτή καρδιά και η ουδέτερη κατάσταση διαλογιστικού Νου του θεραπευτή, πρακτικού της τεχνικής, είναι που κάνουν τη μεγάλη διαφορά κατά την εφαρμογή! Ρέικι είναι ολόκληρη η ζωή... και η σιωπή στο Νου επιτρέπει στην πολύτιμη θεραπευτική πληροφορία να κατέλθει και να επιφέρει το θεμιτό αποτέλεσμα υγείας στον ασθενή... Τόσο απλά και τόσο δραστικά και αποτελεσματικά! Αυτό το άφημα με εμπιστοσύνη στο ¨Ανώτερο" Επίπεδο μας, στον Ανώτερο πολυδιάστατο Εαυτό μας που ήδη γνωρίζει, ήδη είναι συνδεδεμένος με την Πηγή και το μόνο που χρειάζεται είναι να του επιτρέψουμε να μεταγγίσει την πληροφορία υγείας πίσω στη συνείδηση και στο υλικό σώμα μας... )
Η συνείδηση δεν εδρεύει μόνο στον εγκέφαλο!
Η συνείδηση είναι παντού εντός των πεδίων μας!
Σύμφωνα με τα όσα έχει μελετήσει η Ιατρική στα πλαίσια των αναγκών των ταξιδιών στο διάστημα και ειδικά η ρωσική ακαδημία, κατέληξαν σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα που αντιστρέφουν διάφορα συμπτώματα υγείας ΚΑΙ επί της γης, με θεαματικό τρόπο. Οι έρευνες τους αφορούσαν κυρίως τις επιπλοκές των σφοδρών ακτινοβολιών στις οποίες εκτίθενται οι αστροναύτες και οι τρόποι προστασίας τους από αυτή όπως και η αποφυγή συμπτωμάτων που παρουσίαζαν όπως:
  • τάχιστη γήρανση,
  • απώλεια μετάλλων από τα οστά τους,
  • έντονο φόβο θανάτου και burn out,
  • κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και
  • μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης και καθαρής σκέψης.
Τα συμπεράσματά τους αποδείχτηκε πως είναι ιδιαίτερα πρωτοποριακά και χρήσιμα και στην επί γης ζωή... (μιας και την πλημμυρίσαμε με ανάλογα θανατηφόρες ποιότητες τεχνητών ακτινοβολιών...)
Γνωρίζουμε πως όσο απομακρυνόμαστε από το μαγνητικό πεδίο της γης, εκτιθέμεθα σε μεγαλύτερο βαθμό στις βλαβερές για τον άνθρωπο ακτινοβολίες που εισέρχονται από το διάστημα. Σύμφωνα με τις μελέτες αυτές για παράδειγμα μια πτήση στα 11.000 μέτρα μας εκθέτει σε 15 φορές μεγαλύτερη ακτινοβολία, από ότι μια πτήση στα 9.000 μέτρα. Φανταστείτε τώρα σε τι είδους ακτινοβολίες και σε ποια μεγέθη εκτίθενται οι αστροναύτες.
Βέβαια δε χρειάζεται πλέον να πετάξουμε τόσο ψηλά για να εκτεθούμε σε βλαβερές ακτινοβολίες, διότι έχουμε φροντίσει να χρησιμοποιούμε πληθώρα βλαβερών ακτινοβολιών στην καθημερινότητα μας... π.χ. οι ασύρματες συσκευές και τα κινητά μας τηλέφωνα, οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, τα ραντάρ κ.α. λειτουργούν με βάση τέτοιες έντονα βλαβερές ακτινοβολίες. (Σύμφωνα δε με τον καθηγητή Έντιγκερ, αλλά και εκατοντάδες άλλους επιστήμονες, η ακτινοβολία 5G της κινητής τηλεφωνίας θα είναι κατά πολύ πιο βλαβερή από τη σημερινή 4G...)
Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσουν την κακή εγκεφαλική λειτουργία των ανθρώπων που πετούν σε τέτοια ύψη ή και εκτός γήινου πεδίου, κατασκεύασαν ειδικά σκουφάκια εμπλουτισμένα με κρυστάλλους, τα οποία αυξάνουν την εισροή υπέρυθρης ακτινοβολίας στον εγκέφαλο. Η υπέρυθρη ακτινοβολία έχει την ιδιότητα να αυξάνει την αιμάτωση στο βαθύ λιπώδη ιστό. Χρησιμοποιώντας το σκουφάκι αυτό, κατάφεραν σε πολύ μικρό διάστημα να αποκαταστήσουν διάφορα συμπτώματα και νευρολογικής φύσης ακόμη! Ακόμη και χρόνιες καταστάσεις άνοιας ή υπέρτασης.
Η Υπέρταση π.χ. υποχωρεί με τη χρήση του μέσα σε 20 μόλις λεπτά σε φυσιολογικά επίπεδα...
Καθώς οι κρύσταλλοι επιδρούν σε γενετικό επίπεδο και αποκαθιστούν τους εγκεφαλικούς υποδοχείς, συγχρονίζουν τον εγκέφαλο και έτσι βελτιώνουν ακόμη και τη διαδικασία σκέψης! Επιπλέον; Στηρίζουν την μακροβιότητα!
δεδομένου πως διορθώνουν το ίδιο το γονιδίωμα!
(Αυτό ειδικά το σημείο βελτίωσης της σκέψης που προκύπτει με την θετική επίδραση της υπέρυθρης ακτινοβολίας στον εγκέφαλο σημειώστε το με κεφαλαία γράμματα και σκεφτείτε τι συμβαίνει στην αντίστροφη περίπτωση έκθεσης μας σε πολυεπίπεδα, αφύσικα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και ακτινοβολίες και την κάκιστη γείωση μας εντός των πολυκατοικιών... Συμπληρώστε και το γεγονός πως πολλές από τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που μας διαπερνούν είναι φορείς άσχημων πληροφοριών, που ούτε καν αντιλαμβανόμαστε νοητικά, αλλά καταγράφονται στο υποσυνείδητο και το φορέα μνήμης μας... το νερό του οργανισμού μας... Δεδομένα που γνωρίζουμε και με βάση τη γνώση της φυσικής της πληροφορίας... Πόσο άσχημη ή και αδύνατη γίνεται η ορθή σκέψη μέσα σε αυτή την βία ακτινοβολίας;.. )
Το πιο αιματωμένο όργανο στο σώμα μας, μετά τα νεφρά, είναι η επίφυση, αφού όλη η ποσότητα αίματος που διαθέτουμε περνά μέσα από αυτή!...
Πραγματικά όλο το αίμα και χωρίς μάλιστα να προστατεύεται από το ειδικό εγκεφαλικό φράγμα που διαθέτει ο οργανισμός μας προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος επικίνδυνων ουσιών στον εγκέφαλο, όπως συμβαίνει για την υπόφυση για παράδειγμα, περνά αφιλτράριστο μέσα από την επίφυση!
Καταλαβαίνουμε πως είναι κυριολεκτικά εκτεθειμένη σε κάθε είδους μολύνσεις.
Επίσης έρχεται σε άμεση επαφή και με τα εγκεφαλικά υγρά που κυκλοφορούν στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη. Στο σώμα μας και ειδικά στον εγκέφαλο και τα εγκεφαλικά υγρά υπάρχουν διάφοροι υποδοχείς φωτός, χημείας, αλλά και μηχανικοί υποδοχείς...
Επιπλέον η επίφυση συνδέεται και ελέγχει/καθοδηγεί το μικροβίωμα του εντέρου μας!
Σκεφτείτε πως στο σώμα μας ζουν 10 φορές περισσότερα βακτήρια από ότι είναι σε αριθμό τα κύτταρα μας, που είναι περίπου 70δις στον αριθμό... (βαθειά ανάσα για να το συλλάβουμε... και να το συνδέσουμε στο σωστό επίπεδο κατανόησης της υγείας μας...)
Αυτό το περίφημο 1,5 κιλό από οφέλημα βακτήρια που στηρίζουν τη διαδικασία της ζωής και της υγείας στον καταπληκτικό οργανισμό μας... (έως και 2,5 κιλά!)
Αυτά τα δισεκατομμύρια των βακτηρίων ελέγχει και ενορχηστρώνει λοιπόν η επίφυση.
Να λοιπόν άλλος ένας συνδετικός κρίκος κατανόησης της σημαντικότατης επίφυσης με τη χλωρίδα του εντέρου μας και την ίδια την ποιότητα ζωής, υγείας, αλλά και μακροβιότητας. (Συνδέστε στο σημείο αυτό όσα είπαμε ήδη για το μικροβίωμα του εντέρου και το πνευμονογαστρικό νεύρο πιο πάνω... )
*Εννοείται μακροβιότητα με υγεία... αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να τη συζητάμε.
***************************
PhotoBioModulation
Το φως, αυτή η μοναδική, πολύτιμη μορφή στήριξης της ίδιας της ζωής, καθώς πλησιάζει στο υλικό μας σώμα ενεργοποιεί τους φωτοϋποδοχείς των κυττάρων του εγκεφάλου μας και ενεργοποιεί σειρά αντιδράσεων σημαντικών για την ισορροπία και την υγεία μας σε κάθε επίπεδο.
Προκειμένου να προσεγγίσουν με τεχνητό τρόπο την φυσική αυτή διαδικασία και να ενεργοποιήσουν με τεχνητό τρόπο την επίφυση ανέπτυξαν ο Δρ. Έντιγκερ και η ομάδα του ένα ειδικό σε μέγεθος στυλό.
Τοποθετώντας τη δέσμη φωτός του ειδικού αυτού φακού για 30 περίπου δευτερόλεπτα πάνω από τα μάτια, στο μέτωπο, (6ο τσάκρα ή ενεργειακή δίνη) στην κορυφή (7ο τσάκρα), στη βάση του κρανίου, τη μεδούλα (πίσω μέρος του 6ου ενεργειακού κέντρου) ενεργοποιούν την επίφυση, τους φωτο/Υποδοχείς, αλλά και τους μηχανικούς υποδοχείς του εγκεφάλου μας. Η ενεργοποίηση αυτή γίνεται αισθητή με μια ταλάντευση στο σώμα του δέκτη(!).
(.. Μήπως αυτό σας θυμίζει την ευθυγράμμιση και αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης και της αύρας μας κατά τη μύηση στο Ρέικι ή τις συνεδρίες Ρέικι και Σατ Ναμ Ρασάγιαν;. όπου επίσης λαμβάνει χώρα αυτή η ταλάντευση και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης;... Μήπως τώρα αρχίζουν να ενΝοούν οι αδαείς τι πραγματικά είναι το Ρέικι και τι είδους σύδεση και αποκατάσταση μπορεί να επιφέρει σαν τεχνική στα χέρια αληθινά ικανού πρακτικού;)
Ουσιαστικά το Φως στο 2ο κι 3ο αυχενικό σπόνδυλο και τη medula ενεργοποιούν την ευθυγράμμιση...
Εάν κάποιος κατά την ευθυγράμμιση τυχαίνει να κρατά ένα κινητό. ή να έχει μέταλλα επάνω στο σώμα του... το σώμα του αρχίζει να γέρνει προς εκείνη την κατεύθυνση αντί να ευθυγραμμίζεται... Τα συμπεράσματα λοιπόν... δικά σας...
Η επίφυση συνδέεται όπως είπαμε και με το κανάλι της σπονδυλικής μας στήλης είναι μέρος του άξονα ευθυγράμμισης του υλικού σώματος μας με τα άλλα τεράστια πεδία που επίσης φέρουμε ως κβαντικές οντότητες. Είναι το πλήκτρο σύνδεσης πνεύματος επί της γης. Εάν προσθέσουμε στο σημείο αυτό και τη σαμάνικη γνώση πως τα κέντρα 6 και 7 της κεφαλής (υπόφυση και ΕΠΙ της Φύσης, επίφυσης) στη φυσική τους κατάσταση είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, με τη μεδούλα και το κέντρο της καρδιάς σχηματίζοντας ένα κράνος σαν αυτό της θεάς Αθηνάς... κατανοούμε τι είδους Οφθαλμός είναι...
Το μεγαλύτερο μάτι του ανθρώπου είναι όμως το δέρμα του, διότι κάτω από το δέρμα μας βρίσκονται φωτουποδοχείς, όπως υπάρχουν και στα μάτια μας, αλλά πολλοί περισσότεροι στον αριθμό.
(Θυμηθείτε το ΦΩΣ είναι η ΖΩΗ και το Φως εισέρχεται στον οργανισμό από τα μάτια και το δέρμα. Θυμηθείτε το πριν φορέσετε τα υπέροχα πανάκριβα γυαλιά ηλίου σας ή τα βλαβερά σκευάσματα επάλειψης που ακούν στο όνομα "αντηλιακά")
Το φως που αγγίζει τους οφθαλμούς και το δέρμα μας αλληλεπιδρά επίσης με τη μελατονίνη.
Καθώς η ηλιακή ακτινοβολία φτάνει στο δέρμα, τα μικρά αιμοφόρα αγγεία ανέρχονται πιο ψηλά στο δέρμα και από το υδρογόνο, εξηγεί ο Δρ. Έντιγκερ, παράγεται ένα "βαρύ ύδωρ", το δευτέριο, το οποίο λειτουργεί σαν laser. Έχουμε λοιπόν πραγματικά ΚΑΙ λέιζερ ενσωματωμένα στο δέρμα μας! (Απίστευτο;! μόνο για όσους δεν είναι ενεργειακοί θεραπευτές...)
Το δευτέριο είναι νερό με ένα πρόσθετο νετρόνιο, το οποίο είναι επιθυμητό ανάμεσα στα ερυθρά αιμοσφαίρια ή στα αιμοφόρα αγγεία, μιας και εκεί φροντίζει για να ρέει καλύτερα το αίμα, αλλά γίνεται ανεπιθύμητο στα μιτοχόνδρια ή στο δέρμα.

Νερό στο σώμα και ηλιακή ακτινοβολία
Κατά τη διάρκεια της ημέρας το φως ενεργοποιεί κι ένα ακόμη ιδιαίτερο ύδωρ εντός του σώματος, το λεγόμενο νερό των οριακών ζωνών. Αυτό το νερό δεν είναι συνηθισμένο νερό, αλλά εξαγωνικό νερό, το οποίο απορροφά από την ηλιακή ακτινοβολία την υπέρυθρη ακτινοβολία. Το υπέρυθρο φως στη συνέχεια μετατρέπεται σε υπεριώδη ακτινοβολία UVC 270 νανομέτρων και με τη σειρά της ενεργοποιεί την παραγωγή μελατονίνης στον οργανισμό. Παράλληλα με αυτή δραστηριοποιούνται και μια σειρά άλλων αμινοξέων που ρυθμίζουν τον κυρκαδικό ρυθμό.

Φως και αδυνάτισμα
Κάνω στο σημείο αυτό μία ακόμη παρένθεση για να υπογραμμίσω την απαραίτητη προϋπόθεση φωτός για να ενεργοποιηθεί η μείωση σωματικού βάρους με φυσικό τρόπο.
Εάν θέλουμε να χάσουμε βάρος, το πρώτο που πρέπει να συμβεί είναι να πέσει φως πάνω στο γυμνό δέρμα μας! Από το φως απαραίτητη για την μείωση κιλών είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία εισχωρεί βαθιά στο λιπώδη ιστό. Υπάρχουν μάλιστα ήδη ειδικές ζώνες που περιέχουν κρυστάλλους και μαγνητίτη, και κάνουν χρήση αυτής της ιδιότητας της υπέρυθρης ακτινοβολίας, ώστε να δημιουργούν τεράστια εσωτερικά ζέστη και να διαλύουν το λίπος. Παράλληλα με τη μείωση του λίπους τοπικά, στα σημεία εφαρμογής της ζώνης, αποβάλλονται και όλα τα βαρέα μέταλλα που συνήθως εγκλωβίζονται εντός του λίπους!
Η εφίδρωση είναι εξάλλου από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστή για την αποτοξινωτική της ιδιότητα...

Κυριολεκτικά λοιπόν ΔΙΧΩΣ ΦΩΣ δεν λειτουργεί απολύτως ΤΙΠΟΤΕ!
Για την εύρυθμη υγεία και τη μακροβιότητα μας εννοείται πως χρειαζόμαστε την βιταμίνη του ήλιου D3 (σε συνδυασμό πάντα με την Κ), χρειαζόμαστε DHA, πυρίτιο και φυσικά μελατονίνη. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες για έναν φυσικό βιορυθμό σύμφωνα με τον Δρ. Έντιγκερ του Ινστιτούτου ΙNAKARB.
Το Μπλε Φως
Σε αντίθεση με το φυσικό Φως που είναι ο βασικός φορέας της ΖΩΗΣ, το μπλε Φως που εκπέμπουν λάμπες LED, οθόνες κινητών, υπολογιστών και τηλεοράσεων .
  • καταστρέφει την Υγεία,
  • καταστρέφει το βιορυθμό,
  • παχαίνει (!)
  • τυφλώνει και
  • προάγει την καρκινογένεση.
  • Κυριολεκτικά μέσα σε πολύ λίγο χρόνο σκοτώνει τους φωτουποδοχείς του δέρματος και των ματιών!
  • Επιπλέον επιδρά αρνητικά πάνω στον πολύτιμο σύμμαχο μας: το εντερικό μας μικροβίωμα!
Ο οργανισμός μας παλεύει σίγουρα να διατηρήσει μια ισορροπία, ωστόσο οι φυσιολογικοί ρυθμοί υγείας ΔΕΝ λειτουργούν υπό την επίδραση αυτών των εκφυλιστικών ακτινοβολιών του μπλε φάσματος φωτός!
Το μπλε φως ενεργοποιεί το δευτέριο που είδαμε πιο πάνω, αλλά στους τομείς που ΔΕΝ είναι επιθυμητό! Τι κάνει;
  • Επιτίθεται στα μιτοχόνδρια (!) και τα αδρανοποιεί και κυρίως
  • δημιουργεί μια άμεση σύνδεση με το συκώτι προκαλώντας αύξηση λίπους στο συκώτι ενώ επίσης
  • επιτίθεται στα βακτήρια του εντέρου μας!
(Οι ζημιές που προκαλεί είναι δυστυχώς πολυεπίπεδες...
Και δυστυχώς ενώ μέρος της επιστήμης ήδη γνωρίζει και υπογραμμίζει τις επιπτώσεις του μπλε φάσματος φωτός, οι κύριοι της ελεύθερης αγοράς και του κέρδους επιλέγουν όχι απλά να το προάγουν, αλλά να δυναμώνουν όλο και περισσότερο την παρουσία του γύρω μας...
Πραγματικά κόσμος παραφροσύνης και α/φύσικων επιλογών...)
Αποτέλεσμα είναι στα πρώτα στάδια τα διάφορα προβλήματα και διαταραχές στην κοιλιακή χώρα. Προβλήματα και ενοχλήσεις στη χώνεψη και επεξεργασία της τροφής, προβλήματα στο έντερο αλλά και πονοκέφαλοι ή ημικρανίες (συνδέστε εδώ παρακαλώ και τη "μόδα" με τις διάφορες τροφικές δυσανεξίες... )
Σε αυτή την περίπτωση και προκειμένου να ανακάμψει ο οργανισμός μας ο καθηγητής Έντιγκερ προτείνει:
  • ιδιαίτερα υψηλές δόσεις βιταμίνης Α,
  • υψηλή δόση μελατονίνης δια του δέρματος,
  • μεγάλες δόσεις από λιπαρά οξέα Ω3 ή μέρος τους που είναι η DHA,
  • πυρίτιο, το οποίο μεταφέρει πχ το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο, και συμβάλει στην ορθή απορρόφηση των λοιπών ιχνοστοιχείων.
Γιατί πυρίτιο;
Λαμβάνουμε, απορροφούμε, μόλις 4% μαγνήσιο από άλλες πηγές, μέχρι 40% με το ζεόλιθο, ενώ με παρουσία πυριτίου αυξάνει ακόμη περισσότερο η απορρόφηση τους από τον οργανισμό. Παράλληλα το πυρίτιο απορροφά το δευτέριο από τα σημεία όπου δεν πρέπει να εμφανίζεται στο σώμα (όπως από τα μιτοχόνδρια και το δέρμα).
Επιπλέον δίχως πυρίτιο δεν συνδέονται ορθά οι δέσμες του DNA. Πιο απλά για να κυκλοφορεί σωστά το ρεύμα της ζωής εντός του οργανισμού χρειαζόμαστε πυρίτιο!
(οι γυναίκες σίγουρα θα χαρούν για τα πιο γερά μαλλιά, νύχια και δέρμα... που είναι μια επιπλέον θετική επίδραση του πυριτίου :))
Γενικά το πυρίτιο είναι το βασικό υλικό δημιουργίας άνθρακα που είναι η βάση της ζωής των γήινων οργανισμών... Ο καθηγητής Εχτ, ο "πάπας" του πυριτίου και των ζεολίθων, κατάφερε να θεραπεύσει ασθενείς με μελανώματα με αγωγή πυριτίου. Σε μόλις 14 ημέρες με λήψη 18 γραμμαρίων ζεόλιθου την ημέρα τα μελανώματα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!
Στο Ζάγκρεμπ, μετά από τους βομβαρδισμούς, πολλοί άνθρωποι νόσησαν με μορφές καρκίνου στο έντερο, το στομάχι, το συκώτι ή τους πνεύμονες, θεραπεύτηκαν κατά 90% μέσα σε 10 μέρες με λήψη 10γρ. ζεόλιθων! Όπως τονίζει ο καθηγητής στο βίντεο που παραθέτω στο τέλος του αφιερώματος, υπάρχουν κι άλλα μέσα θεραπείας του καρκίνου πέρα από τη χημειοθεραπεία που στα 5 περίπου χρόνια οδηγεί σε βέβαιο θάνατο!
Με τη βοήθεια της επιγενετικής μπορεί να αποκατασταθεί το 99,99% όλων των σωματικών λειτουργιών! Τις οποίες φυσικά καταστρέφει το μπλε φάσμα φωτός και αναγκαστικά προς το παρών μόνον με υψηλές δόσεις μελατονίνης μπορεί κανείς να αντισταθεί στην όλη κατάρρευση. Ωστόσο η μελατονίνη θα πρέπει να λαμβάνεται από το δέρμα και όχι δια του στόματος, διότι έτσι η μελατονίνη αποβάλλεται τάχιστα και δεν απορροφάται από το σώμα.
Εκτός τούτου... πρωτίστως για την αύξηση της μελατονίνης στον οργανισμό φροντίζουμε να κοιμόμαστε νωρίς το βράδυ και δίχως φως αναμμένο στο χώρο μας...
Μελατονίνη και αντιγήρανση.
H μελατονίνη παράγεται κατά τη διάρκεια της νύχτας στην επίφυση πάνω στη βάση της σεροτονίνης, η οποία παράγεται αντίστοιχα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η χορήγηση μελατονίνης δια του δέρματος, που εισχωρεί στο λιπώδη ιστό, έχει την ικανότητα:
  • να ενεργοποιεί το δευτέριο,
  • να ενεργοποιεί τους φυσιολογικούς βιορυθμούς,
  • να ενεργοποιεί όλες τις λειτουργίες της επίφυσης, η οποία ούτως ή άλλως ελέγχει:
  • ΟΛΕΣ τις άλλες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά και
  • το εντερικό μικροβίωμα!
(*** Θυμηθείτε στο σημείο αυτό τη σύνδεση του εντέρου με τον εγκέφαλο μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου... αλλά και τη σχέση της κατάστασης του εντέρου, το οποίο όταν δεν λειτουργεί φυσιολογικά στέλνει λανθασμένα σήματα προς τον εγκέφαλο, που οδηγούν σε διάφορες νόσους, μεταξύ των οποίων ο υποθυρεοειδισμός... )
Η Μελατονίνη είναι με βάση τις μελέτες τούτες η απόλυτη ορμόνη και η χορήγηση της σε υψηλές δόσεις άνω των 300mgr δια του δέρματος, σύμφωνα με τον καθηγητή Edinger, αποκαθιστά τους κιρκάδιους ρυθμούς, τακτοποιεί όλες τις ορμονικές εκκρίσεις του οργανισμού και αναστέλλει τη γήρανση. (!)
(Θυμηθείτε εδώ το γεγονός πως η επίφυση στέλνει εντολές ΚΑΙ στο θυρεοειδή αδένα. Ακριβώς αυτό το THS που μετρούν οι αιματολογικές εξετάσεις, την τιμή της ορμόνης THS στο αίμα δηλαδή, είναι η ορμόνη που χρησιμοποιεί η επίφυση για να ενεργοποιήσει το θυρεοειδή αδένα. Όταν οι τιμές της THS ξεπερνούν π.χ. κάποια υγιή όρια... οι γιατροί συμπεραίνουν υποθυρεοειδισμό.)
Βασική προϋπόθεση λοιπόν για υγεία και μακροβιότητα είναι η ορθή λειτουργία της επίφυσης!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ορθή της λειτουργία, πέρα από το μπλε φως και τις άλλες βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, είναι το φθόριο! Φθόριο στις οδοντόπαστες, τα τρόφιμα που έχουν παρασkευαστεί με φθοριωμένο νερό, το νερό... το οποίο οξειδώνει και δηλητηριάζει καταστρέφοντας τους μαγνητικούς κρυστάλλους της επίφυσης. Η επίφυση όμως πέρα από το γεγονός πως ελέγχει και συντονίζει την υγεία ολόκληρου του οργανισμού, είναι και η βάση της ορθής σκέψης και αντίληψης των όσων έρχονται από το περιβάλλον προς εμάς.
Το φθόριο θα πρέπει να αφαιρεθεί από τη ζωή μας πάση θυσία, δεδομένου πως αυτό το ίδιο είναι υπεύθυνο ΚΑΙ για προβλήματα
  • στην γονιμότητα και αναπαραγωγή,
  • προβλήματα στα νεφρά,
  • καρδιακές ανακοπές,
  • εγκεφαλικά κ.α.
(*Κατ΄αρχήν επενδύουμε σε ένα καλό φίλτρο νερού, εάν κατοικούμε σε πόλεις που το νερό τους φθοριώνεται...)
Η επίφυση κυριολεκτικά στενάζει κάτω από το βάρος κάθε είδους δηλητηρίων που εισβάλλουν στον οργανισμό και καταστέλλουν την πιεζοηλεκτρική λειτουργία των κρυστάλλων της, αφού όπως είδαμε δεν είναι προστατευμένη από το φράγμα του εγκεφάλου.... Άρα μια καλή αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα και κάθε είδους τοξίνες προτείνεται ανεπιφύλακτα...
Υπό κανονικές συνθήκες όμως η επίφυση είναι αυτή που συντονίζει ολόκληρο τον εγκέφαλο!
Γερασμένη επίφυση σημαίνει... μειωμένο προσδόκιμο ζωής.
Ο Πιέτροπαόλι το απέδειξε αυτό σε πειράματα με ποντίκια. Μεταμόσχευσε την επίφυση νεαρών ποντικιών σε γέρικα ποντίκια και αντίστροφα την επίφυση των γέρικων ποντικών στα νεαρά ποντίκια. Αποτέλεσμα; Τα γέρικα ποντίκια ξανάνιωσαν κι έζησαν σχεδόν τη διπλάσια διάρκεια ζωής *(περίπου 1000 μέρες!), ενώ τα νεαρά με τη γερασμένη επίφυση πέθαναν μέσα σε 500 ημέρες.
ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ βλάπτει την επίφυση σημαίνει γήρας και ασθένεια.
Σε αυτή την κατηγορία βλαβερών παραγόντων ανήκουν:
  • η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση (electrosmog),
  • το φθόριο, (σε πολλές χώρες και πόλεις του κόσμου γίνεται φθορίωση του νερού εδώ και δεκαετίες, φθόριο επίσης υπάρχει σε τρόφιμα, αλλά και στις οδοντόπαστες)
  • τα ψυχοτρονικά όπλα, (* που βρίσκουν ευρεία εφαρμογή κατά τη διάρκεια των εκλογών... ειδικά στην Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη... προκειμένου να δημιουργούνται προβατάκια...)
  • τα chemtrails
  • οι συχνότητες TEDDY BEAR των 80 Hz
  • τα χαμηλόσυχνα ηλεκτρομαγνητικά κύματα
  • άλλες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και συχνότητες,
  • οι "κακοί" άνθρωποι με το αρνητικό πεδίο που εκπέμπουν
αλλά και:
  • η κακή διατροφή με φαστ φουντ
  • η έλλειψη πνευματικής άσκησης
  • η ραφιναρισμένη, λευκή ζάχαρη και το λευκό αλεύρι
  • οι έτοιμες ή κατεψυγμένες κοτομπουκιές, που λόγω μιας κατεργασίας που υφίστανται εμφανίζουν ιδιαίτερα μεγάλες συγκεντρώσεις φθορίου
  • τα αναψυκτικά και τα ποτά που περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα
  • η λήψη ασβεστίου από συνθετικά σκευάσματα που καταλήγει στην επίφυση, αντί για τα οστά μας...
Ωστόσο ανάμεσα σε όλα τούτα το φθόριο ως στοιχείο που προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για την επίφυση διότι έχει την ιδιότητα να το συγκεντρώνει και να παρουσιάζει έτσι τα μεγαλύτερα ποσοστά φθορίου στο σώμα...

Αποκαθιστώντας ΜΟΝΟ τη λειτουργία της επίφυσης αυξάνει το προσδόκιμο ζωής ήδη κατά 35 χρόνια!!!
Για να γίνει αυτό σημαίνει πως πρέπει:
  • να αποκαταστήσουμε την κρυσταλλική της δομή,
  • να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό, πετώντας το φθόριο αλλά και κάθε άλλο βλαβερό στοιχείο που συσσωρεύτηκε στον οργανισμό μας,
  • να αποφύγουμε όσο το δυνατόν κάθε είδους βλαβερή ακτινοβολία
  • να ενεργοποιήσουμε εντός μας την Πίστη και τη Βεβαιότητα των κβαντικών μας ικανοτήτων!
Ποιες λύσεις έχουμε άμεσα διαθέσιμες;
@Οι ινδικοί χουρμάδες ή αλλιώς ταμάρινδος ή ταμαρίνδα σε φρούτα ή πάστα. Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ανακάμψει ο αδένας της επίφυσης. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η ταμαρίνδα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απομάκρυνση των φθοριδίων από το σώμα και ακόμη και στην κινητοποίηση του φθορίου που έχει αποτεθεί στα οστά. Αυτό δεσμεύεται και απεκκρίνεται στη συνέχεια με τα ούρα. Σαν καρπός περιέχει
@Το βορικό οξύ (borax) είναι ένας άλλος πολύ γνωστός καθαριστής του οργανισμού από φθοριούχες μολύνσεις με ΠΡΟΣΟΧΗ εννοείται να είναι πεντακάθαρη σκόνη για πόσιμη χρήση ή χάπι. Υπάρχει ως συμπλήρωμα διατροφής. (Επίσης καλό είναι να πάρετε και την ιατρική συμβουλή από τον προσωπικό σας γιατρό, ειδικά εάν πάσχετε από κάποια νόσο ή λαμβάνεται φαρμακευτική αγωγή )
@Επίσης η αποτοξίνωση του ήπατος είναι ζωτικής σημασίας για τη σωματική και ψυχική μας ευεξία. Ο καλός καθαρισμός του ήπατος μπορεί να αφαιρέσει βαρέα μέταλλα και πολυάριθμες τοξίνες, συμπεριλαμβανομένου του φθορίου, από το σώμα μας. Αυτό που μπορώ να συστήσω επιπλέον είναι ένα κλύσμα καφέ ή ένα πλύσιμο εντέρων με καφέ ΜΕΤΑ την αποτοξίνωση, διότι αλλιώς επιστρέφουν οι αποκολλημένες τοξίνες πίσω στην κυκλοφορία του αίματος.
@Η σάουνα ή η σαμάνικη τελετή ιδρώτα λειτουργεί πολύ καλά για την αφαίρεση φθορίου και άλλων τοξινών από το δέρμα καθώς αποβάλλονται μέσω του ιδρώτα. Σε αυτή την περίπτωση, σκουπίστε συχνά τον ιδρώτα για να αποφύγετε την επαναπορρόφηση και να πιείτε πολύ νερό. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική αν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο.

Μετά από όλα αυτά...
που πιθανόν θα χρειαστεί ίσως να τα μελετήσετε και μια δεύτερη ή τρίτη φορά...
Εύχομαι να κατανοήσατε τη μέγιστη ανάγκη αποκατάστασης της επίφυσης και των επιπέδων της μελατονίνης σας.... αλλά και την ενεργειακή, ηλεκτρομαγνητική σας ευθυγράμμιση...
Εύχομαι ειλικρινά να κάνετε ότι είναι απαραίτητο, ώστε να απολαύσετε μακροζωία και ευζωία, επιτρέποντας στα 12 πολύτιμα σώματα σας να δράσουν κοινωνώντας πληροφορίες υγείας και ανάτασης στα κύτταρα σας!
Για τους γερμανομαθείς ενδιαφέρον παρουσιάζει το σχετικό βίντεο με τη συνέντευξη του καθηγητή Dr. Edinger στην εκπομπή Welt im Wandel
ΙNAKARB / Διεθνής Ακαδημία Ρυθμιστικής Ιατρικής και Έρευνας Συνείδησης
Καθηγητής * Dr. nauk * Dr. med. Enrico Edinger (* ΒΕΚΚ - Μόσχα)
Μελατονίνη παρουσίαση του Δρ Έντιγκερ στη γερμανική γλώσσα
Επίφυση παρουσίαση του Δρ έντιγκερ στη γερμανική γλώσσα
Εννοείται πως οι προτάσεις υγείας είναι των εν λόγω επιστημόνων. Καλά θα κάνετε να πάρετε όμως τη συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού για τη δική σας μοναδική περίπτωση και να κρίνει ανάλογα με το ιστορικό σας.
Εμείς εδώ απλά μεταφέρουμε και γνωστοποιούμε χρήσιμες πληροφορίες.
Σας εύχομαι μια υγιή επίφυση και
πολλά πολλά χρόνια Σωματικής και Ψυχοπνευματικής Υγείας!
Με αγάπη και δύναμη!
της Βίκυς Χρυσού
 https://vickytoxotis.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια