Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η τεχνολογία 5G συνδέεται με τον θάνατο

Τα νέα συστήματα κυψελών 5G που σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν οι Verizon και AT & T σε άλλες πόλεις το 2018 [1, 3] θα χρησιμοποιούν μικροκύματα μικρότερου μήκους από τα υπάρχοντα συστήματα 4G (τέταρτης γενιάς). Τα κινητά τηλέφωνα νέας γενιάς θα μπορούν να επικοινωνούν με πύργους μικροκυμάτων 5G ή 4G για τη βελτιστοποίηση της συνδεσιμότητας.
Οι χάλκινες τηλεφωνικές γραμμές θα αντικατασταθούν με κεραίες 5G στέγης σε σπίτια και επιχειρήσεις. Αυτές οι κεραίες θα επικοινωνούν με πύργους κυψελών 5G και με ασύρματο εξοπλισμό σε σπίτια και γραφεία για την παροχή τηλεφωνικών και ευρυζωνικών υπηρεσιών.
5G θα είναι το θεμέλιο για τις “έξυπνες πόλεις” του μέλλοντος. [15]

Η ασφάλεια του 5G δεν έχει δοκιμαστεί
Οι συχνότητες μικροκυμάτων που χρησιμοποιούνται σε αυτό το σύστημα νέας γενιάς 5G είναι στο μήκος κύματος 1 χιλιοστών.
Οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι για την υγεία αυτών των σύντομων μικροκυμάτων δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς και η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών απλώς υποθέτουν ότι είναι ασφαλείς με βάση την έρευνα του 1996. [2, 16]
Νέα έρευνα αποκαλύπτει επιβλαβείς επιδράσεις των κυψελοειδών συστημάτων
Η έρευνα σχετικά με την ακτινοβολία συχνοτήτων μικροκυμάτων που διεξάγεται από το 1996 δείχνει ότι τα υπάρχοντα κυψελοειδή συστήματα 3G και 4G προκαλούν σοβαρή βλάβη στην ανθρώπινη υγεία.
Τα συστήματα 5G θα αυξήσουν το επίπεδο βλάβης στο επίπεδο όπου δεν μπορεί πλέον να αρθεί η ασθένεια και ο θάνατος. [16]
Τα επιβλαβή αποτελέσματα είναι σωρευτικά
Γνωρίζουμε τώρα ότι η ανάπτυξη του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, της νόσου του Αλτσχάιμερ και πολλών άλλων ασθενειών και των αναπηρικών συμπτωμάτων συνδέονται με τις σωρευτικές επιπτώσεις της μικροκυματικής ακτινοβολίας.
Τα κυψελοειδή συστήματα ωθούν την ακτινοβολία μικροκυμάτων στο σώμα και τον εγκέφαλό μας 24 ώρες την ημέρα, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούμε κινητό ή ακόμα και το δικό μας. [4, 5, 16]
Κεραίες και πύργοι κινητής τηλεφωνίας
Ένα εκατομμύριο ή περισσότεροι νέοι 5G πύργοι θα ανεγερθούν στις αμερικανικές πόλεις
Οι 5G πύργοι θα απέχουν περίπου 500 πόδια μεταξύ τους και θα είναι πολύ ορατά τα μάτια.
Οι πομποί “μικρών κυψελών” θα τοποθετηθούν πάνω από τους ηλεκτρικούς πόλους, τα δημοτικά κτίρια, τα σχολεία και τα αστικά πάρκα, πάνω από τις πινακίδες των δρόμων, τα καταφύγια των λεωφορείων και οπουδήποτε αλλού επιθυμούν εταιρείες τηλεπικοινωνιών.
Σε χαμηλές περιοχές που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ίσως χρειαστεί να φτιάξουν νέους πύργους υψηλότερους από τους ηλεκτρικούς πόλους χρησιμότητας για να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα ηλεκτρικά κιβώτια μεγέθους ψυγείου θα προσαρτηθούν σε κάθε πύργο μετάδοσης. [2, 9]
Εάν τυχαίνει να βρίσκεστε σε μια περιοχή με υπόγεια ηλεκτρική υπηρεσία, τότε θα φτιάξουν νέους πύργους που χρησιμοποιούν τις υπόγειες ηλεκτρικές γραμμές.
Αν ζείτε ή εργάζεστε σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή όπου οι ηλεκτρικοί πόλοι είναι πολύ κοντά στα κτίρια, τότε μπορεί να έχετε έναν πύργο κυψελών 5G που βρίσκεται λίγα μέτρα από τον τόπο εργασίας σας ή από την κρεβατοκάμαρά σας. [2, 9]
Εκτιμάται ότι η ημερήσια έκθεση στο φούρνο μικροκυμάτων που παράγεται από το σύστημα 5G θα είναι ισοδύναμη με τη ζωή μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων και θα φτάνει ψηλά και θα ψήνετε για 19 λεπτά την ημέρα. [2]
Εταιρείες τηλεπικοινωνιών Κρατήστε το ανώτερο χέρι στην τοποθέτηση πυργίσκων 5G
Οι κανονισμοί της FCC [11] καταστήσουν παράνομη την κυβέρνηση να προσπαθήσουν να καθυστερήσουν ή να σταματήσουν την εγκατάσταση κυψελωτών πύργων με βάση τους κινδύνους για την υγεία.
Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών μπορούν να μηνύσουν πόλεις και κράτη που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ανησυχίες για την υγεία για να παρεμποδίσουν τα σχέδια κτιρίων τους. [2]
Πόσο επιβλαβές είναι το 5G; Μπορούμε να το σταματήσουμε;
Το υπόλοιπο του παρόντος άρθρου παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία του 5G και εξηγεί γιατί οι δημόσιοι και κρατικοί φορείς δεν μπορούν να σταματήσουν την ταχεία ανάπτυξη του συστήματος 5G παρά τους τεράστιους κινδύνους για την υγεία.
Θα σας συνδέσει με τις προσπάθειες στην πολιτεία σας, όπου οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών επιδιώκουν να θεσπίσουν νομοθεσία η οποία θα καταργήσει όλα τα δικαιώματα για να αντιταχθεί στην τοποθέτηση κυψελών κυττάρων σε οποιαδήποτε βάση.
Για να μάθετε για την ιστορία της ασύρματης επικοινωνίας από τη δεκαετία του 1950 μέχρι σήμερα και πώς λειτουργεί η τεχνολογία, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο:

Τεκμηριωμένοι κίνδυνοι για την υγεία που συνδέονται με την ακτινοβολία μικροκυμάτων
Οι παρακάτω τρεις λίστες παρουσιάζουν τα συμπτώματα, τους δείκτες ασθένειας και τις ασθένειες που συνδέονται με την έκθεση σε συχνότητα μικροκυμάτων από πύργους κυψελών, πομπούς Wi-Fi και άλλες συσκευές παραγωγής μικροκυμάτων. [8, 12, 16]
Συμπτώματα βλάβης: Αυτά είναι μερικά από τα κοινά συμπτώματα που συνδέονται με την έκθεση σε μικροκύματα.
Συμπτώματα-ακτινοβολίας-ασθένειας-StetzerΚούραση
Χρόνια πονοκεφάλους
Αίσθημα παλμών της καρδιάς
Υψηλός χτύπος στα αυτιά
Ζάλη
Διαταραγμένος ύπνος τη νύχτα
Υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας
Κατήφεια
Ευερέθιστο
Αντικοινωνικότητα
Αίσθημα φόβου
Ανησυχία
Νευρική ένταση
Ψυχική κατάθλιψη
Μειωμένη μνήμη
Πόνος στους μύες και στις αρθρώσεις
Πόνος στην περιοχή της καρδιάς
Δυσκολίες αναπνοής
Αλλεργίες
Μολύνσεις ζύμης
Αιμορραγία του σακχάρου στο αίμα
Καούρα
Προβλήματα στο έντερο
Δυσλειτουργία του θυρεοειδούς
Ανωμαλίες βάρους
Εξανθήματα
Αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος
Ανορισμοί συμπεριφοράς

Δείκτες κρυμμένης ασθένειας: Αυτοί είναι μερικοί από τους δείκτες κακής υγείας που προκύπτουν από παρατεταμένη έκθεση σε μικροκύματα. Συνήθως δεν γνωρίζουμε αυτές τις απειλές για την υγεία μας.
Η φλεγμονή (που προκαλείται από την υπερβολική ισταμίνη στο αίμα)
Οξειδωτικό στρες
Αυτοάνοσες απαντήσεις
Μειωμένη ροή αίματος στην περιοχή του θαλαμού
Παθολογική διαρροή του αιματοεγκεφαλικού φραγμού
Μυελική βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα
Ανισορροπία ορμονών
Έλλειμμα στη μεταβολική διαθεσιμότητα μελατονίνης
Βλάβη του DNA
Μεταβολική δυσλειτουργία

Ασθένειες και βλάβες στο σύστημα του σώματος: Μερικές από τις ασθένειες και τις βλάβες του συστήματος του σώματος που προκύπτουν από πολυετή ακτινοβολία συχνότητας μικροκυμάτων περιλαμβάνουν:
Καρκίνος
Καρδιακή ασθένεια
Νευρολογική δυσλειτουργία
Διαβήτης
Καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος
Καταρράκτης των ματιών
Έλλειψη σπερματοζωαρίων
Απώλεια ακοής
Απώλεια όρασης
Γνωστική δυσλειτουργία
Αλτσχάιμερ
Καταθλιπτική ψυχική ασθένεια
Εμβρυϊκές ανωμαλίες

Η μακροχρόνια έκθεση στο φούρνο μικροκυμάτων ισοδυναμεί με ακραίες βλάβες
Η κατώτατη γραμμή στην έκθεση ακτινοβολίας συχνότητας μικροκυμάτων είναι: “Όσο μεγαλύτερη είναι η έκθεση, τόσο πιο θανατηφόρα είναι τα σωρευτικά αποτελέσματα” [8].
Το 2011, ο καθηγητής Karl Hecht από το Διεθνές Κέντρο Έρευνας Υγιεινής και Οικολογικής Τεχνολογίας στη Γερμανία ανέφερε τρία διαφορετικά στάδια ασθένειας που προκαλούνται από ακτινοβολία μικροκυμάτων.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, διάρκειας έως 3 ετών, ο ζωντανός οργανισμός αγωνίζεται να αντιμετωπίσει και να αντισταθμίσει την έκθεση σε μικροκύματα. [8]
Μπορεί να εμφανίσουν πολυάριθμα συμπτώματα και μπορεί να έχουν επίγνωση των δεικτών ασθένειας, αλλά δεν είναι σε θέση να διορθώσουν τα προβλήματά τους εάν δεν σταματήσουν την έκθεση.

Έκθεση μικροκυμάτων 3 έως 5 ετών
Ο καθηγητής Hecht περιέγραψε τη βλάβη που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης της έκθεσης – 3 έως 5 έτη ακτινοβολίας μικροκυμάτων. Δηλώνει:

Κατά τη διάρκεια αυτής της δεύτερης φάσης, οι ασθενείς με χρόνια ακτινοβολία αναπτύσσουν ασθενώς ορατά, παθολογικά συμπτώματα νευρασθένειας με βαγονικιακές τάσεις αντίδρασης.

Αυτό σημαίνει υπερδραστηριότητα ή ευερεθιστότητα του πνευμονογαστρικού νεύρου, επηρεάζοντας δυσμενώς τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, του στομάχου και των μυών. Σημαίνει επίσης ότι το παρασυμπαθητικό αυτόνομο σύστημα είναι υπερδραστήριο, ενώ οι διαταραχές ύπνου και η κούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι κοινές.

Τα συμπτώματα από τη νευρασθένεια περιλαμβάνουν: κακή όρεξη ή υπερφαγία, αϋπνία ή υπερυπνία, χαμηλή ενέργεια και κόπωση, χαμηλή αυτοεκτίμηση, κακή συγκέντρωση, δυσκολία λήψης αποφάσεων και αισθήματα απελπισίας.

Στην πιο σοβαρή μορφή της, αυτή η φάση μπορεί να περιλαμβάνει μια χρόνια διαταραχή της διάθεσης που ονομάζεται δυσθυμία (καταθλιπτική νεύρωση) στην οποία μια καταθλιπτική διάθεση συνοδεύει τα άλλα φυσιολογικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται εδώ.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί εκατομμύρια Αμερικανοί χρειάζονται αντικαταθλιπτικά φάρμακα και παράνομα ναρκωτικά για να αντιμετωπίσουν τα καταθλιπτικά συμπτώματα που προκαλούνται από ακτινοβολία.

Με αυτό το τέλος αυτού του σταδίου, η συστημική βλάβη μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη, ακόμη και αν η έκθεση στην ακτινοβολία σταματήσει. [8]

5 ή περισσότερα έτη έκθεσης σε μικροκύματα
Σύμφωνα με τον καθηγητή Hecht, κατά την τρίτη φάση (5 ή περισσότερα χρόνια), ο οργανισμός εκφυλίζεται σε εξάντληση και σοβαρές καταστάσεις ασθενειών. Δηλώνει:

Αυτή η τελική εκφυλιστική φάση παράγει έντονα συμπτώματα νευρασθένειας με αυξανόμενες παθολογικές κατασχέσεις του συστήματος ρύθμισης, διαταραχές ύπνου, κούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας και γενική εξάντληση.

Οι άνθρωποι που έχουν προχωρήσει σε αυτή τη φάση υποφέρουν από μια δραματική αύξηση των χρόνιων ασθενειών και της αυξημένης συχνότητας εμφάνισης καρκίνου.

Μετά από 30+ χρόνια περιβαλλοντικής ακτινοβολίας Wi, ο πληθυσμός των χρόνιων ασθενών της Αμερικής σίγουρα ταιριάζει με αυτήν την περιγραφή.

Μια μελέτη του 2016 από ερευνητές του Πανεπιστημίου Emory επιβεβαιώνει ότι πάνω από το ήμισυ του ενήλικου πληθυσμού των ΗΠΑ είναι τώρα χρόνια άρρωστος: «Η υγεία των ατόμων προσδιορίζεται ολοένα και περισσότερο από την πολυπλοκότητα και την πολλαπλή νοσηρότητα, τη συνύπαρξη δύο ή περισσότερων χρόνιων παθήσεων . “

Ωστόσο, κανένα από το ένα εκατομμύριο δεν θα υποθέσει ότι η θνητή δυστυχία του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, της νόσου του Αλτσχάιμερ και ακόμη και της καταθλιπτικής ψυχικής ασθένειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα έτη κρυμμένης ακτινοβολίας που έχουν παραδοθεί από χειροκροτητές κερδοσκόποι που έχουν γελάσει μέχρι τους θολωτούς θησαυρούς τους. [8]

Οι ρωσικές μελέτες αποκάλυψαν ότι τα μικροκύματα βλάπτουν πολύ πριν η FCC υιοθετήσει τους κανονισμούς της
Ο καθηγητής Hecht αξιολόγησε σχεδόν 900 μελέτες από ρωσικές πηγές, οι οποίες κατέδειξαν τις βλαβερές συνέπειες της τεχνολογίας μικροκυμάτων.
Η ρωσική έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1960 και 1996 – πολύ πριν κατασκευαστούν τα κυψελωτά συστήματα 3G και 4G. [8]

Βίντεο Εξηγήστε τις βλάβες των 3G, 4G και 5G
ConsumerWatch: 5G κινητά τηλέφωνα πύργους σήματος ανανεωμένες ανησυχίες για τις επιπτώσεις στην υγεία – YouTube:

Δεν θέλουν να το δείτε αυτό !! – Πύργοι κινητής τηλεφωνίας που εκτίθενται!– YouTube:

Η FCC λέει ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε
Αυτή είναι η λογική που ακολουθείται από την FCC για να διασφαλιστεί η ασφάλεια – όσο η μετάδοση κυψελών δεν υπερβαίνει τα επίπεδα ακτινοβολίας μικροκυμάτων που έχουν θέσει και τα κινητά τηλέφωνα δεν υπερβαίνουν τα πρότυπα της FCC, τότε οι πύργοι και τα τηλέφωνα είναι ασφαλή.
Έχουν δηλώσει ότι οι πύργοι 3G και 4G λειτουργούν σε ασφαλή επίπεδα, επομένως, οι νέοι 5G πύργοι είναι επίσης ασφαλείς, επειδή χρησιμοποιούν λιγότερο ισχυρούς πομπούς.
Η FCC δεν λαμβάνει υπόψη την εγγύτητα των πομπών και τις βιολογικές επιδράσεις των μικρότερων κυμάτων. Είναι σαν να πιστεύουν ότι ένας πύργος που βρίσκεται 30 μέτρα μακριά από ένα άτομο είναι λιγότερο επιβλαβής από έναν πύργο που βρίσκεται 20 μίλια μακριά.
Είναι σαν να πιστεύουν ότι πολύ σύντομα μικροκύματα στην περιοχή gigahertz είναι λιγότερο επιβλαβή από τα μακρύτερα μικροκύματα στην κλίμακα megahertz.

Και οι δύο πεποιθήσεις είναι ψευδείς!
Αντί να επικεντρώνεται σε μακροχρόνιες και σωρευτικές επιδράσεις της έκθεσης στην ακτινοβολία μικροκυμάτων, η FCC συνεχίζει να μιλάει για τις επιπτώσεις θέρμανσης των κινητών τηλεφώνων. [6, 7]
Δεν είναι η θέρμανση του ιστού του σώματος που πρέπει να είναι το κύριο μέλημά μας. Είναι η 24ωρη – 7 ημέρες την εβδομάδα – 365 ημέρες την έκθεση σε ακτινοβολία συχνότητας μικροκυμάτων που είναι κυριολεκτικά ο δολοφόνος. [8]

Οι δημόσιες οντότητες που καθυστερούν την εφαρμογή 5G μπορούν να κατηγορηθούν
Οι κανονισμοί της FCC του 1996 επιτρέπουν στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών να μηνύσουν οποιοδήποτε δήμο ή κράτος που απαγορεύει την εφαρμογή κυψελοειδούς υπηρεσίας με βάση την υγεία.
Οι νέοι κανονισμοί της FCC που εγκρίθηκαν το 2017 έχουν αποδυναμώσει περαιτέρω την ευκαιρία να αντισταθούν στα σχέδια των εταιρειών τηλεπικοινωνιών να εφαρμόσουν ασύρματα συστήματα για άλλους λόγους.
Ο Πρόεδρος Trump έχει υπογράψει ακόμη μια εκτελεστική εντολή που επιτρέπει στους πύργους 5G σε δημόσια εδάφη για να εκπληρώσει την εθνική προτεραιότητα της κατασκευής του ταχύτερου κυψελοειδούς συστήματος στον κόσμο. [10]
Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών σχεδιάζουν να εφαρμόσουν το σύστημα 5G σε κάθε μεγάλη πόλη της Αμερικής έως το τέλος του 2020. Όπως συμβαίνει τώρα, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν ανεξάρτητα από τις ανησυχίες για την υγεία.

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών ζητούν κρατικούς κανονισμούς για να τους δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία!
Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών εργάζονται επί του παρόντος στα περισσότερα κράτη για να θεσπίσουν κανόνες που θα τους παρέχουν πλήρη ελευθερία για την εφαρμογή των συστημάτων τους 5G.
Θέλουν μια κρατική νομοθεσία που θα εμποδίσει τις τοπικές κυβερνήσεις ή τα συμβούλια σχεδιασμού να καθυστερήσουν το οικοδομικό πρόγραμμα των 5G λόγω αισθητικών ανησυχιών ή συνθηκών χωρισμού.
Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών θέλουν απλώς να ενημερώσουν τους δήμους για τα σχέδιά τους και στη συνέχεια να ξεκινήσουν να βάζουν πύργους κυψέλης. [2, 9]

Ορισμένα κράτη δεν σπρώχνουν προς την Telecom
Δεν καταστρέφονται όλα τα κράτη και παίζουν νεκρά. Μερικοί προσπαθούν να διατηρήσουν κάποιο επίπεδο εξουσίας σε σχέση με την ανάπτυξη 5G.
Δυστυχώς, ωστόσο, το θέμα της υγείας είναι χαμηλή προτεραιότητα, λόγω πιθανών αγωγών από εταιρείες τηλεπικοινωνιών.
Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε τι συμβαίνει στην πολιτεία σας. Διαθέτει μια ενημερωμένη περίληψη των θεμάτων με μια λίστα νομοθετικών πράξεων που εκκρεμούν ή έχουν περάσει σε πολλά κράτη.
Περίληψη: Είναι οι τεχνολογικές εξελίξεις όπως τα Αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και οι Στιγμιαίες Λήψεις Κινηματογραφικών Ταινιών πιο αξιόλογες από τις Αύξησεις της Νόσου και τον Πρόωρο Θάνατο;
Πιστέψτε το ή όχι, κάποια έρευνα συνεχίζει να δείχνει ότι τα μικροκύματα είναι ακίνδυνα. Μια μελέτη 2017 έδειξε ότι όταν ανθρώπινα δερματικά κύτταρα σε μια καλλιέργεια εκτέθηκαν σε ποικίλες συχνότητες μικροκυμάτων για 3 ώρες, 70 ώρες και 96 ώρες δεν υπήρξαν αλλαγές. [14]
Αυτά είναι τα είδη ανόητων μελετών που χρησιμοποιούν οι εταιρείες FCC και Telecom για να αποδείξουν την ασφάλεια 5G.
Θα είχαν παρατηρήσει ζημιά αν οι επιστήμονες είχαν εξετάσει τα σωστά είδη κυττάρων. Τα Τ-κύτταρα και τα Β-κύτταρα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και πολλά θα πεθάνουν μετά από 8 ώρες έκθεσης σε μικροκύματα. Επίσης, θα μπορούσαν να βρουν βλάβη αν έβλεπαν πολύ προσεκτικά το DNA στα κύτταρά τους. [16]
Το σύστημα 4G εξακολουθεί να βελτιώνεται και να βελτιώνεται ακόμα και όταν το σύστημα 5G εγκαθίσταται και προωθείται. Είναι αμφισβητήσιμο εάν το νέο σύστημα 5G θα προσφέρει περισσότερο όφελος στον μέσο καταναλωτή από το τρέχον σύστημα 4G. [13]
Το κόστος της υπηρεσίας 5G δεν πρέπει να μετράται από τα δολάρια που επενδύουν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών για την κατασκευή των συστημάτων τους.
Πρέπει να μετριέται όσον αφορά την καταστροφή της ανθρώπινης υγείας.
Είναι οι υποσχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις όπως τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και οι άμεσες λήψεις ταινιών πιο πολύτιμες από την εμφάνιση ασθένειας και πρόωρου θανάτου που θα προκαλέσουν αυτά τα συστήματα;

«Πότε θα γίνει η Αμερική αρκετά άρρωστη για να καταλάβει ότι το κινητό Διαδίκτυο στην τσέπη δεν αξίζει να σκοτωθεί και να πεθάνει;» [16]

References
[1] AT&T to Introduce 5G Wireless Service in 12 U.S. Cities in 2018, 2/21/2018. http://www.eweek.com/mobile/at-t-to-implement-first-5g-service-in-12-u.s.-cities-by-end-of-2018
[2] California is Fighting 50,000 New 5G Cell Towers Linked to Cancer Risk – Bills in THESE States Will Permit Their Installation in YOUR Backyard, AltHealthWorks.com, 2/12/2018. https://althealthworks.com/15057/california-is-fighting-50000-new-5g-cell-towers-due-to-cancer-risk-bills-in-these-states-will-permit-their-installation-in-your-backyardyelena/
[3] “Verizon to launch 5G residential broadband services in up to 5 markets in 2018,” Bob Varettoni. http://www.verizon.com/about/news/verizon-launch-5g-residential-broadband-services-5-markets-2018
[4] “ConsumerWatch: 5G Cellphone Towers Signal Renewed Concerns Over Impacts on Health,” YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=61h_vuBujw0
[5] “They Do NOT Want You See This!! – Cell Phone Towers Exposed!” YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=ii82I1IzFRY
[6] “Wireless Devices and Health Concerns,” Federal Communications Commission, Retrieved 3/16/2018. https://www.fcc.gov/consumers/guides/wireless-devices-and-health-concerns
[7] “Radio Frequency Safety,” Federal Communications Commission, Retrieved 3/16/2018. https://www.fcc.gov/general/radio-frequency-safety-0
[8] “Antenna Sickness 2017,” Wi-Cancer, Retrieved 3/16/2018. http://www.wi-cancer.info/antenna_sickness.aspx
[9] “5G Cell Service Is Coming. Who Decides Where It Goes?” Allan Holmes, The New York Times, 3/2/2018. https://www.nytimes.com/2018/03/02/technology/5g-cellular-service.htm
l[10] “5G wireless pits cities against telecoms and their friends in the FCC,” Allan Holmes, Center for Public Integrity, 3/9/2017. https://www.publicintegrity.org/2018/03/02/21475/5g-wireless-pits-cities-against-telecoms-and-their-friends-fcc
[11] Peter M. Degnan, Scott A. McLaren & Michael T. Tennant, “The Telecommunications Act of 1996: 704 of the Act and Protections Afforded the Telecommunications Provider in the Facilities Sitting Context,” 1997. http://repository.law.umich.edu/mttlr/vol3/iss1/1
[12] “New 5G Cell Towers and Smart Meters to Increase Microwave Radiation – Invade Privacy,” John P. Thomas, Health Impact News, 7/7/2017. http://healthimpactnews.com/2017/new-5g-cell-towers-and-smart-meters-to-increase-microwave-radiation-invade-privacy/
[13] “What is 5G? & How 5G will Change the World!” Singularity Prosperity, YouTube, 5/31/2017. https://www.youtube.com/watch?v=LhECDSuXRDs
[14] Yaekashiwa N, Otsuki S, Hayashi S, Kawase K; “Investigation of the non-thermal effects of exposing cells to 70-300 GHz irradiation using a widely tunable source,” J Radiat Res, 12/21/2017, PMID 29281029. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29281029
[15] “Smart Meters: Countdown to a National Crisis of Illness and Death,” John P. Thomas, Health Impact News, 7/16/2017. http://healthimpactnews.com/2017/smart-meters-countdown-to-a-national-crisis-of-illness-and-death/
[16] “Overview of Wi-Cancer – (home page),” Retrieved 3/20/2018. http://www.wi-cancer.info/home.aspx
https://gegonotstomikroskpio.com/
https://healthimpactnews.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια