Πολάκης: Ο κ. Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑμεΑ, όχι εγώ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η επίθεση, μέσω Facebook, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). ΝΤΡΟΠΗ και ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης και άρχισε ένας «πόλεμος» σχολίων των χρηστών του Facebook, με χαρακτηρισμούς για «βούρκο» και εκφράσεις όπως «ο κόσμος θα σας στείλει εκεί που πρέπει».
Υπενθυμίζουμε ότι η ανάρτηση του κ. Κυμπουρόπουλου που προκάλεσε την επιθετικότητα του κ. Πολάκη ανέφερε: «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε σε αρκετά από τα σχόλια, εμμένοντας στις αρχικές του απόψεις για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, την αναπηρία του και τον διορισμό του στο νοσοκομείο «Αττικόν» με την ειδικότητα του ψυχίατρου.

«Ντροπή είναι η δήλωση εκ του ασφαλούς αφού έχεις χρησιμοποιήσει την ορθώς υπάρχουσα ευεργεσία του νόμου, να δηλώνεις πως δεν θες επιδόματα και χάρες», «ο κ. Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑμεΑ, όχι εγώ» ήταν μερικές από τις απαντήσεις του κ. Πολάκη στον διαδικτυακό διάλογο.

Related Posts