Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τρόφιμα που εξαλείφουν τα εντερικά σκουλήκια με φυσικό τρόπο

Το ανθρώπινο σώμα μας είναι ο ιδανικός ξενιστής για πολλά επιβλαβή σκουλήκια και παράσιτα που αναπτύσσονται και ευδοκιμούν στο πεπτικό μας σύστημα και οδηγώντας το έντερο σε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Yπάρχουν εμβόλια και φάρμακα τα οποία είναι θανατηφόρα για αυτά τα παράσιτα, αλλά πολλοί προτιμούν φυσικές θεραπείες για να απαλλαγούν από αυτά. Εδώ έχουμε 15 φυσικά είδη διατροφής που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτά τα σκουλήκια:

1 σκόρδο
Το σκόρδο δεν είναι γνωστό ότι σκοτώνει τα επιβλαβή βακτήρια και παράσιτα μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Περιέχει ενώσεις όπως η αλικίνη και η αζοέν, οι οποίες είναι ισχυρές για τα βιολογικά αμοιβάδια που συνήθως προκαλούν πεπτικές διαταραχές. Επιπλέον, λίγο σκόρδο στην καθημερινή διατροφή μας βοηθά το σώμα να αποτοξινώνει και να σταματά την οξείδωση που προκαλείται από αυτά τα επιβλαβή τοξικά παράσιτα στο σώμα. Για να είναι αποτελεσματικό το σκόρδο, είναι καλύτερο να φάτε μερικές σκελίδες ακατέργαστου ή θρυμματισμένου σκόρδου κάθε πρωί ή να το πασπαλίζετε στο φαγητό

2 Αλόη Βέρα
Η αλόη βέρα δεν είναι μόνο καλή για το δέρμα. Έχει μια σειρά από φαρμακευτικά οφέλη και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ξεπλύνει τα επίμονα παράσιτα. Μπορείτε να καταναλώνετε αλόη βέρα σε μορφή ζελέ, χυμού ή σκόνης. Ωστόσο, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν καταναλώσετε αλόη βέρα, ειδικά εάν είστε έγκυος ή το χορηγείτε σε παιδιά.

3 ΚουρκουμάςΌλοι γνωρίζουμε ότι η κουρκουμίνη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ιδιότητες επούλωσης των πληγών. Αλλά ξέρατε ότι έχει και αντικαρκινικές ιδιότητες; Αυτό το μπαχαρικό είναι ένας εξαιρετικός καθαριστής αίματος ο οποίος εξολοθεύει τα βακτήρια και τις τοξίνες από τα συστήματα μας. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό κατά των παρασίτων. Καταναλώστε το με φαγητό ή γάλα και δείτε τη διαφορά.

4 θυμάρι
Αν έχετε μολυνθεί από εντερικά βακτήρια και παράσιτα, τότε το θυμάρι είναι η απάντησή σας καθώς έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Διεγείρει τον θύμο αδένα που ενισχύει την ανοσία και ενισχύει τον αμυντικό μηχανισμό του σώματός μας.

5 σπόροι κολοκύθας ακατέργαστοΟι ακατέργαστοι σπόροι κολοκύθας είναι γεμάτοι με μια ένωση που ονομάζεται curcurbitin η οποία έχει υψηλές αντιπαρασιτικές ιδιότητες. Παραλύει τα σκουλήκια στα έντερα και τις πεπτικές τροφές και διευκολύνει την απομάκρυνση τους από το σύστημα.

6 Παπάγια
Οι σπόροι αυτού του τροπικού φρούτου είναι θανατηφόροι ενάντια σε όλα τα είδη των παρασίτων και των τοξινών που εισβάλλουν στις πεπτικές μας οδούς. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι σπόροι παπάγιας είναι ιδιαίτερα θανατηφόροι απέναντι στα παρασιτικά σκουλήκια, όπως ένας ταινιοειδής. Καταναλώστε τους σπόρους με μέλι ή κόψτε τα φρούτα σε κύβους και ζυμώστε το με ξύδι μηλίτης (μήλου) για μια ημέρα και το τρώτε.

7 φύλλα NeemNeem ή ινδική λιλά είναι ένα δέντρο στη Νότια Ασία. Ενώ τα φύλλα του είναι δημοφιλή για τη θεραπεία των δερματικών παθήσεων και τη βελτίωση του δέρματος, είναι επίσης ένας αντιπαρασιτικός παράγοντας. Η γεύση των φύλλων neem είναι απίστευτα πικρή, αλλά τα οφέλη για την υγεία ξεπερνούν τη γεύση του. Διατηρεί το έντερο ασφαλές, βελτιώνει την πέψη και καταστρέφει τα κακά βακτηρίδια στην περιοχή του εντέρου. Θα πρέπει να πάρετε είτε ένα συμπλήρωμα neem ή βράστε τα φύλλα στο νερό και πιείτε το διάλυμα.

8 ΤζίντζερΤο τζίντζερ έχει την ικανότητα να επιταχύνει την παραγωγή οξέος στομάχου, το οποίο επίσης καταστρέφει τα παράσιτα κατά μήκος του δρόμου και κρατά το έντερο από κάθε είδους εσωτερική βλάβη. Το τζίντζερ έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι καλό για την υγεία του στομάχου.

9 σπόρους αγγουριούΤα σκουλήκια ταινίες είναι πολύ επικίνδυνες καθώς προσβάλλουν τα έντερα και τα πεπτικά τμήματα του σώματος. Μπορούν ακόμη να ταξιδέψουν στη βάση του εγκεφάλου. Οι σπόροι αγγουριού, είναι γνωστό ότι αποτελούν αποτελεσματική θεραπεία έναντι αυτών των σκουληκιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλέσετε τους σπόρους σε σκόνη και να το χρησιμοποιήσετε σε ένα υγρό ή μιλκσέικ.

10 ΓαρύφαλλοΤα γαρίφαλα είναι γνωστά για τη θανάτωση μικροσκοπικών παρασίτων και παρασιτικών προνυμφών και των αυγών της. Περιέχουν την ευγενόλη, τον πιο ισχυρό παράγοντα θανάτωσης που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη θανάτωση βακτηρίων που σχετίζονται με την ελονοσία, τη φυματίωση και τη χολέρα.

11 Cayenne
Δεδομένου ότι η πιπεριά καγιέν έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες, ως εκ τούτου, έχει την ικανότητα να σκοτώνει όλα τα είδη μυκήτων, βακτηρίων ή παρασίτων που μπορεί να απειλήσουν τα έντερά μας. Επιπλέον, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και φέρνει μια λάμψη στο δέρμα. Μην καταναλώνετε πιπέρι καγιέν αν υποφέρετε  από γαστρικά προβλήματα.

12 πράσινα φλούδα από μαύρη καρυδιάΤα πράσινα εξωτερικά τσόφλια του καρυδιού περιέχουν τανίνη και juglandin που είναι θανατηφόρα για όλα τα είδη παρασίτων μέσα στο σώμα μας. Απλώς οξυγονούν το αίμα και σκοτώνουν όλους τους τοξικούς οργανισμούς μέσα.

13 ΗλιόσποροιΟι ηλιανθόσποροι είναι ισχυροί φυσικοί αποτρεπτικοί παράγοντες για την επιτυχή βλάστηση και διείσδυση οποιουδήποτε είδους τοξικών παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο φιλοξενεί πολλά επικίνδυνα βακτήρια, σκώληκες και μύκητες.

14 Καρύδα και κρεμμύδιαΟι καρύδες και τα κρεμμύδια είναι αμφότερα εφοδιασμένα με ενώσεις που ονομάζονται φλαβονοειδή που μειώνουν ή σκοτώνουν τα παράσιτα. Η καρύδα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ενάντια στα εντερικά παράσιτα. Πρέπει να καταναλώσετε τη σάρκα των σκληρυμένων καρυδών για να είναι αποτελεσματική. Η καρύδα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στους σκώληκες.

15 Ζυμωμένα τρόφιμαΟποιαδήποτε σειρά ζυμωμένων τροφίμων είναι γεμάτη από προβιοτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά στο να απαλλαγούμε από τοξίνες στο έντερο μας και να τα αντικαθιστούμε με καλά βακτήρια. Αυτά τα είδη περιλαμβάνουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα που τρέφονται με χόρτο, το λάχανο και οποιοδήποτε άλλο ζυμωμένο λαχανικό, το οποίο έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα των πλούσιων σε ίνες συστατικών. Σε περίπτωση παιδιών, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν δώσετε σε ένα παιδί κάποιο από αυτά τα συστατικά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια