Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

50 χρήσεις με Μηλόξυδο για θεραπεία 🍎🍎🍎

.

Λίστα για 50 χρήσεις για τον μηλίτη Apple Vinegar-

Οδηγίες για το πώς να το καταναλώσετε
Το ξίδι από μηλίτη είναι ένα πολυλειτουργικό μηχάνημα για κάθε νοικοκυριό
Έχει χρησιμοποιηθεί για θεραπείες για έναν αριθμό διαφορετικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιών, για κοινά κρυολογήματα και λοιμώξεις, πέτρες στα νεφρά, υψηλή αρτηριακή πίεση, αρθρίτιδα και πολλά άλλα.
Το 400 π.Χ., ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής, χρησιμοποίησε αυτή την καταπληκτική φυσική διαδικασία καθαρισμού, θεραπεία και ενεργοποίηση της ιατρικής οι Σαμουράι, οι Ρωμαίοι στρατιώτες και οι παραστρατιωτικές ομάδες σε όλη την ιστορία έχουν χρησιμοποιήσει το μηλόξυδο για αυτές τις ίδιες ιδιότητες, ως αντισηπτικό, αντιβακτηριακό και ως τονωτικό.
Πάντοτε, να δίνετε προσοχή στην ετικέτα του μηλόξυδου  όταν θέλετε να το αγοράσετε πρέπει να είναι βιολογικό.
Παρά το γεγονός ότι είναι όξινο από τη φύση του, πραγματικά βοηθά να ισορροπήσει τα επίπεδα του pH σας, βοηθά στην υποστήριξη ενός υγιούς σώματος, μείωση της χρόνιας φλεγμονής και να αποκρούσει την ασθένεια. Αυτό το άρθρο δίνει μια λίστα με τις 50 πιο κοινές χρήσεις

Καούρα
Κάθε φορά που αισθάνεστε τα συμπτώματα καούρας, διαλύστε ένα κουτάλι σούπας σε λίγο νερό. Εάν είναι πάρα πολύ δυσάρεστο για να μπορείτε να καταπιείτε, προσθέστε λίγο ακατέργαστο μέλι για να δοκιμάσετε.

Ξηρό δέρμα
Ενυδατώστε με μηλόξυδο το πρόσωπό σας για να μειώσει την λιπαρότητα. Αυτό θα βοηθήσει επίσης τις ουλές από ακμή.

Αντιμυκητιασικά
Εφαρμόστε μηλόξυδο τοπικά στην πάσχουσα περιοχή. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να βάζετε κομπρέσες σε 1 μέρος ξύδι μήλου-μηλίτη, 5 μέρη νερού, για 30 λεπτά την ημέρα, αν είναι δυνατόν.

Πόνο στους μυς
Τρίψτε μηλόξυδο απευθείας πάνω από τους πονεμένους μύες ή αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας με νερό και πίνετε για την ανακούφιση του πόνου.

Αντικνησμικές
Μερικές τοπικές κομπρέσες θα είναι μεγάλη βοήθεια για να απαλλαγούμε από τη φαγούρα.

Ευαισθησία στην Ινσουλίνη
Τακτικά χρησιμοποιούν ξύδι μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα ισορροπημένα.

Ιγμόρεια
Μια βουλωμένη μύτη μπορεί να είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Προσπαθήστε να πίνετε ένα φλιτζάνι, αναμιγνύεται με νερό. Αυτό θα λειτουργήσει ως αντιβακτηριακό στο λαιμό σας και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση και διάλυση της βλέννας.

Λέμφου
Η καθημερινή χρήση του μηλόξυδο θα σας δώσει τα οφέλη στην απεξάρτηση και θα σας βοηθήσει να οικοδομήσουμε την ανοσία. ½ κουταλιά αναμειγνύονται σε κάποιο τσάι ή λεμόνι νερό κάθε πρωί θα χρειαστούν για να επιτευχθεί ο στόχος.

Ώθηση της ενέργειας
Προσθέστε λίγο, δεδομένου ότι έχει μια ισχυρή γεύση, σε ένα φρέσκο ​​χυμό ή smoothie το πρωί.

Τονωτική Λοσιόν
Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο σε λίγο νερό και απλώστε στο πρόσωπο με ένα κομμάτι βαμβάκι. Ναι, η μυρωδιά είναι έντονη, αλλά διαλύεται γρήγορα και θα βελτιώσει το δέρμα σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία σε καθημερινή βάση για καλύτερα αποτελέσματα.

Ηλιακό έγκαυμα
Μηλόξυδο βοηθά το δέρμα να αισθάνεται μαλακό και δροσερό, καθώς αποκαθιστά το pH. του δέρματος ένα φλυτζάνι ή δύο από μηλόξυδο σε ένα μπάνιο και να μουλιάσει για δέκα λεπτά.

Λεύκανση ΔΟΝΤΙΩΝ
Εφαρμόστε απευθείας στα δόντια και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό, αλλά να αποφύγει να γίνετε αυτό συχνά, καθώς μπορεί να σπάσει το σμάλτο των δοντιών. Για μια πιο ήπια προσέγγιση, αραιώστε με νερό και χρήση ως στοματική έκπλυση.

Για καθαριστικό
Κάνοντας το δικό σας καθαριστικό είναι ένας φανταστικός τρόπος για να απαλλαγούμε από περιττές χημικές ουσίες στο σπίτι σας. Είναι διπλή ζύμωση και ένα εξαιρετικό αποτοξινωτικό. Ανακατέψτε 1 μέρος νερό, 1 μέρος ξύδι μήλου και 2-3 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο μαζί σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.

Οσμή αφαίρεσης
Apple ξίδι μηλίτη διασπά τις πτητικές ενώσεις και σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν τις δυσάρεστες οσμές γύρω από το σπίτι. Ετοιμάστε αφαίρεσης οσμή σας σε αναλογία 1 μέρος νερό και 1 μέρος ξύδι μήλου σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και χρήση σε χώρους όπου μια κακή οσμή είναι παρόν

Ζιζανιοκτόνα
Διαφορετικές συνταγές κάνουν χρήση του μηλίτη ως ζιζανιοκτόνο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του, αναμειγνύεται με απορρυπαντικό πιάτων, νερό, αλάτι και / ή χυμό λεμονιού.

Πιτυρίδα
Αναμείξτε ίσα μέρη νερό και ξύδι σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε τα μαλλιά μετά το λούσιμο, αφήστε το στα μαλλιά για 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία για λίγες ημέρες μέχρι η πιτυρίδα να εξαφανίζεται εντελώς. Καλό θα είναι να επαναλάβουμε αυτή τη θεραπεία μία φορά την εβδομάδα, έτσι για τη συντήρηση.

Πονόλαιμος
Εχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που το καθιστούν εξαιρετικά κατάλληλο για κρυολογήματα και τέτοιες ασθένειες. Συνδυάστε μια κουταλιά της σούπας, 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν και 3 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.Το Μηλόξυδο και το μέλι έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στην επιτάχυνση της ανάκαμψης και την καψαϊκίνη σε πιπεριές ,ζεστό θα σας βοηθήσει να απαλύνει τον πόνο.

Την κακοσμία των ποδιών
Ρίξτε μηλόξυδο πάνω από τα πόδια σε μια πλαστική σακούλα και κάλυψε τα τη διάρκεια της νύχτας Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα αποσμητικό μασχάλης.

Έγκαυμα
Το συντομότερο δυνατό, εφαρμόστε Μηλόξιδο στο έγκαυμα για να σας βοηθήσει να απαλύνει τον πόνο και την τόνωση της επούλωσης, καθώς και να τα απολυμαίνει εύκολα. Αλλά σημειώστε ότι ποτέ δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ανοιχτές πληγές.

Μώλωπες
Ζεστάνετε ένα φλιτζάνι ξύδι μήλου και ανακατεύουμε σε μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Απλώστε το μείγμα στην μελανιά σαν κομπρέσα.

Κακή αναπνοή
Για να απαλλαγείτε από την κακή αναπνοή, αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο σε ένα φλιτζάνι νερό και κάνετε γαργάρες για 10 δευτερόλεπτα.

Ξύρισμα Θεραπεία
Αναμείξτε ίση ποσότητα της σούπας μηλόξυδο και νερό και εφαρμόστε στο δέρμα για ένα χαλαρωτικό aftershave.

Φυσικό για αέρια και Δυσκοιλιότητα
Ξύδι διεγείρει τα πεπτικά υγρά, που βοηθά στη διάσπαση της το σώμα σας. μια κουταλιά της σούπας σε ζεστό τσάι και πιείτε αυτό το μείγμα πριν από το γεύμα.

Ψύλλοι Απωθητικό (κατοικίδια ζώα)
Εάν δεν γνωρίζετε το γεγονός αυτό, το μηλόξυδο κάνει μια τρομερή φυσική απωθητική ουσία σε ψύλλους, η οποία δίνει φανταστικά αποτελέσματα! Απλά εφαρμόστε τοπικά στο δέρμα του σκύλου σας ή βάλτε σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε πάνω από την γούνα και στο κρεβάτι τους σκύλους.

κρεατοελιές, μυρμηγκιές
Ενυδατώστε ένα κομμάτι βαμβάκι με λίγο ξίδι, θέστε το πάνω από στο δέρματος, ή κρεατοελιά και ασφαλίστε με έναν επίδεσμο. Αφήστε το κατά τη διάρκεια της νύχτας και πλύνετε την περιοχή μετά την αφαίρεσή του. Επαναλάβετε κάθε βράδυ μέχρι τα κονδυλώματα να έχουν φύγει.

Καρύκευμα
Φτιάξετε καρυκεύματα χρησιμοποιώντας το ξύδι μήλου. Δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο σε σάλτσες, μαρινάδες και vinaigrettes. Ανακατεύουμε με χυμό λεμονιού για μια μεγάλη veggie dressing.Mix αυτό το ξύδι με λίγο ελαιόλαδο και φρέσκα μυρωδικά για ένα ντρέσινκ για το κρέας ή σαλάτα.

Ανακατεύουμε με χυμό φρούτων
Προσπαθήστε να αναμίξετε μια μικρή ποσότητα της σούπας μηλόξυδο με σταφύλια ή παρόμοιο είδος χυμού, αλλά να είστε προσεκτικοί για να χρησιμοποιήσετε φρέσκα Είναι ένας εύκολος και γευστικός τρόπος για να πάρετε μια ημερήσια δόση του.

Σούπες
προσθέσετε μια γουλιά στην σούπα σας

Προϊόντα αρτοποιίας
Προσθήκη στα ψημένα ψωμιά  και σε μικρές ποσότητες, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αισθητό.

Οσμή ούρων σε Ρούχα
Προσθέστε ½ φλιτζάνι σε πλυντήριο για να πάρει την μυρωδιά των ούρων από τα ρούχα.

Στομαχικές διαταραχές
Οι αντιβιοτικές ιδιότητες και η πηκτίνη στο ξύδι μήλου είναι ένα καταπραϋντικό του στομάχου. Συνδυάστε 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο, 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​τζίντζερ σε νερό, 1 κουταλιά φρέσκο ​​χυμό λεμονιού, 81 γρμ ανθρακούχο νερό και λίγο μέλι για τη γεύση, να προετοιμάσετε ένα καταπραϋντικό του στομάχου κοκτέιλ. Πάρτε μια γουλιά σε ένα ποτήρι νερό όταν αρχίσετε να αισθάνεστε φούσκωση ή πρησμένο.

Σταματήστε το μάσημα των κατοικίδιων από τα πράγματα σας
Τα περισσότερα ζώα μισούν την μυρωδιά του ξιδιού. Αναμφίβολα, θα αποφύγετε το μάσημα πάνω σε καλώδια, καναπέδες, κλπ ψεκάσετε μηλόξυδο μία φορά την εβδομάδα. και δεν πρόκειται ποτέ να κατουρήσει εκεί και πάλι.

Detox Bath
Προσθέστε 1 φλιτζάνι ξύδι μήλου στο μπάνιο σας μαζί με ⅓-1 φλιτζάνι Epsom άλατα και 5-10 σταγόνες αιθέρια έλαια. Η προσθήκη με θαλασσινό αλάτι, το τζίντζερ και μαγειρική σόδα είναι επίσης μεγάλες επιλογές για περαιτέρω χαλάρωση και αποτοξίνωση.

Κράμπες
Για να αισθάνεσθε ανακούφιση, τρίψτε άμεσα στην περιοχή που είναι οι κράμπες.

Μαλλιά Λάμψη Ενυδατική Θεραπεία Ανανέωσης
Αναμίξετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού με νερό και ξύδι μήλου σε αναλογία 1: 1 και ψεκάστε στα μαλλιά κατά το χτένισμα.

Το συμπέρασμα; Μην μπείτε στον κόπο να πίνετε μηλόξυδο για να χάσετε κιλά ή να αποτοξινωθείτε. Δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δεν υπάρχει κάποια έγκυρη μελέτη που να υποστηρίζει ότι αυτό το προϊόν επηρεάζει το μεταβολισμό και οδηγεί σε απώλεια βάρους. Και φυσικά δεν θα βρείτε πουθενά στην επιστημονική βιβλιογραφία κάτι που να αναφέρει ότι αν πίνουμε μηλόξυδο θα κάψουμε λίπος. Επίσης οι ερευνητές αναφέρουν πως είναι καλό να αποφεύγουμε την κατανάλωση του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντίθετα εάν θέλουμε να πίνουμε μηλόξυδο να το κάνουμε για μικρό χρονικό διάστημα και κατόπιν ιατρικής συμβουλής, υπάρχει κίνδυνος υπερδοσολογίας. Συγκεκριμένα μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλά επίπεδα καλίου, να ερεθίσει τον οισοφάγο και το στομάχι και να φθείρει το σμάλτο των δοντιών. Τέλος δεν συστήνεται η κατανάλωση του σε έγκυες, θηλάζουσες και σε άτομα που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή.

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.
www.bioathens.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια