Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Δεσύλλας

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο, η είδηση θανάτου του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Δεσύλλα!
Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook, ο συνάδελφός του, Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του Μιχάλη Δεσύλλα και έγραψε: «Καλό ταξίδι Μιχαλάκη. Δεν θα σε ξεχάσουμε παλληκάρι μου».
Ο Μιχάλης Δεσύλλας γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Από μικρός έδειξε μεγάλη αγάπη για το θέατρο, ιδιαίτερα για την όπερα. Δεν έχανε παράσταση όταν στο νησί του έφτανε κάποιος θίασος. Σε όσες παραστάσεις έδινε ο κάθε θίασος, ο ίδιος ήταν παρών, για να μάθει το κάθε τι γύρω απ' το έργο και τους ηθοποιούς.
Έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, video-ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, τηλεοπτικά, θεατρικά, διαφημίσεις κ.α., ενώ έγινε ιδιαιτέρως γνωστός τη δεκαετία του 80’.
Φιλμογραφία:
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Αστερισμός της Παρθένου (1973)
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)
Οι βάσεις και η Βασούλα (1975)
Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976)
Ένα γελαστό απόγευμα (1979)
Οι φανταρίνες (1979)
Γεύση από Ελλάδα (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Καθένας με την τρέλλα του... (1980)
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
Άγριες κότες (1981)
Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος (1982)
Κέρατο στο κέρατο (1982)
Το παιδί του σωλήνα (1982)
Γύφτικη κομπανία (1983)
Ζωή (1995) 

Related Posts