Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν αρχίζουν να σας ερωτεύονται

Κριός: Όταν ο Κριός αρχίζει να ερωτεύεται, «καταδιώκει». Ενδιαφέρεται στο μέγιστο βαθμό για τη ζωή σας και σας βομβαρδίζει με ερωτήσεις γιατί θέλει να μάθει τα πάντα για σας. Είστε το αποκλειστικό αντικείμενο πόθου του κι αυτό ούτε θέλει ούτε και μπορεί να το κρύψει.
Ταύρος: Σας φλερτάρει και σας τεστάρει παράλληλα. Κι όσο προσπαθεί να σας γοητεύσει στρώνοντας το δρόμο για ένα μυθιστορηματικό ρομάντζο, άλλο τόσο δείχνει να μη σας εμπιστεύεται. Και δεν σας εμπιστεύεται. Ένας Ταύρος είναι επιφυλακτικός μέχρι να του δοθεί ένας σοβαρός λόγος να μην είναι.

Δίδυμοι: Είναι ξεκάθαρα ερωτευμένος μαζί σας. Δεν είναι ούτε ψυχρός, ούτε ψύχραιμος και ξεμυαλίζεται ακαριαία. Το καλό είναι ότι προσκολλάται, ειδάλλως ο έρωτας θα του περνούσε σαν αστραπή. Αν υποψιάζεστε ότι ένας Δίδυμος ενδιαφέρεται για σας, μάλλον έχετε δίκιο. Αφού πάρει μια μικρή επιβεβαίωση για τα δικά σας αισθήματα, θα σας το ξεφουρνίσει.

Καρκίνος: Προσπαθεί να σας κάνει να γελάσετε. Μπορεί να είναι ξετρελαμένος μαζί σας αλλά είναι και προσεκτικός. Αυτό του σούπερ συναισθηματικό ζώδιο αγαπά πολύ κι ανησυχεί ακόμα περισσότερο. Φοβάται μην του ραγίσετε την καρδιά, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει πισινή όταν τα αισθήματά του είναι υπερβολικά ισχυρά. Όταν ένας Καρκίνος αρχίζει να σας ερωτεύεται, θέλει να περνά άπειρο χρόνο μαζί σας, να είναι ο πιο κοντινός σας φίλος, ο πιο δικός σας άνθρωπος και ο σύντροφός σας, και αλλάζει τα δικά του σχέδια προκειμένου να σας κάνει τα χατίρια.

Λέων: Είναι προστατευτικός απέναντί σας. Ο Λέων έχει μεγάλη εντύπωση για τον εαυτό του, γι΄αυτό όταν αρχίσει να σας ερωτεύεται, θέλει να είστε δική του και μόνο δική του. Αν δεν έχετε ακόμα σχέση, θα δείξει ότι είστε δική του εκφράζοντας τη χαρά του που είστε μαζί ή βάζοντας το χέρι του στον ώμο σας δημοσίως. Αν ένας Λέων σας ερωτευτεί, θα σας κάνει να νιώσετε πως δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο πιο κατάλληλος για σας.

Παρθένος: Ο Παρθένος είναι παράξενος. Παριστάνει τον τελείως αδιάφορο. Όταν είναι ερωτευμένος αλλά δεν ξέρει ακόμα πόσο «ασφαλές» είναι αυτό το αίσθημα για την ευαίσθητη καρδιά του, το παίζει αδιάφορος, σαν να μη δίνει δεκάρα για σας. Όσο πιο «περίεργα ψυχρός» είναι μαζί σας, τόσο πιθανότερο είναι ότι την έχει πατήσει. Φοράει μάσκα για να προστατευτεί αλλά με την πάροδο του χρόνου, όταν νιώσει ασφαλής, θα σας πει πώς αισθάνεται. Τον τρομοκρατεί αυτό, αλλά θα το κάνει.

Ζυγός: Ο Ζυγός γίνεται αναποφάσιστος. Είναι ο εραστής του ζωδιακού, αλλά είναι και λάτρης της ισορροπίας. Όταν ερωτεύεται, ο κόσμος του όλος ανατρέπεται, και τότε γίνεται επιφυλακτικός και ζυγίζει όλες τις δυνατότητες πριν αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί από τον έρωτα. Θέλει να σιγουρευτεί ότι ο Άλλος αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός: Είναι πιστός και κτητικός, «μαρκάρει την περιοχή του». Παρόλο που το παίζει εντελώς ψυχρός, το «ραντάρ» του δουλεύει στο φουλ. Είναι κρυφά ξετρελαμένος για σας, ανησυχεί όμως ότι εξακολουθείτε να βλέπετε τον πρώην σας ή ότι δεν είστε στον ίδιο βαθμό ερωτευμένη μαζί του όπως εκείνος. Επειδή αφοσιώνεται απόλυτα στον άνθρωπο που αγαπά, μετατρέπει σε μεγάλη δοκιμασία τη φάση που προηγείται της σχέσης. Κι αυτό συμβαίνει γιατί τα θέλει όλα ή τίποτα.

Τοξότης: Θέλει να κάνει τα πάντα μαζί σας. Ένας ερωτευμένος Τοξότης θα σας ζητήσει να πάτε ένα ταξιδάκι, θα σας πάει σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ, θα προσπαθήσει να σας κάνει να γελάσετε. Θέλει να τσεκάρει αν μπορείτε να γίνετε συνένοχός του στις περιπέτειες, επειδή ολόκληρη η ζωή του είναι δράση, δεν μένει λεπτό ήσυχος. Όσο περισσότερο θέλει να μοιράζεται εμπειρίες μαζί σας, τόσο περισσότερο ενδιαφέρεται.

Αιγόκερως: Σας ρωτά για το μέλλον. Ο Αιγόκερως καταστρώνει τα πλάνα του και θέλει να είναι ρεαλιστής και προσγειωμένος ανά πάσα στιγμή. Δεν του αρέσει να μην ξέρει πού βρίσκεται και πού πατά, και χάνει το ενδιαφέρον του για μια σχέση αν ξέρει πως αυτή δεν βγάζει πουθενά.

Υδροχόος: Όταν ο Υδροχόος ενδιαφέρεται πραγματικά για σας, θα αφήσει τα μεγάλα σχέδιά του λίγο πίσω προκειμένου να είναι μαζί σας. Ακόμα κι αν σας πει, ότι δεν του επιτρέπεται αυτό το διάστημα η πολυτέλεια της διασκέδασης, δείτε απλά τις πράξεις του και αγνοήστε τα λόγια του. Οι πράξεις του είναι εκείνες που θα σας αποκαλύψουν το ενδιαφέρον του.

Ιχθείς: Γράφει στιχάκια για σας και ρίχνει μαύρο δάκρυ. Όταν ο Ιχθείς αρχίζει να ερωτεύεται, ερωτεύεται απόλυτα και αμέσως. Πλημμυρίζει δυνατά συναισθήματα, τα οποία σας εκφράζει χωρίς καθυστέρηση. Ακόμα κι αν δεν είναι δημιουργικός –πράγμα σπάνιο- θα αναγνωρίσετε το ενδιαφέρον του επειδή θα είναι ολοφάνερο πως τον εμπνέετε ακόμα και σε ζητήματα της καθημερινότητάς του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια