Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θοδωρής Μιχόπουλος 1952-2018

1952 - 14/1/2018
«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες άφησε την τελευταία του πνοή στις 03:30 ξημερώματα Κυριακής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που βρισκόταν.
Μέχρι πρόσφατα ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.
Επίσης ήταν από τους στυλοβάτες της ελληνικής τηλεόρασης. Εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση, αλλά και την ΕΡΤ, ενώ διατελούσε και αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Εποχή».
«Αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος»
Αφοσιωμένο αριστερό, σπάνιο δημοσιογράφο και υπέροχο άνθρωπο, χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον Θοδωρή Μιχόπουλο, που «έφυγε» από τη ζωή.
«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Συλλυπητήρια από την Ντόρα Μπακογιάννη
Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».
Παππάς: Αντίο φίλε...
Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, έγραψε για την απώλεια του Θοδωρή Μιχόπουλου: «Αντίο φίλε Θόδωρε, ήσουν πολύτιμος».
«Υπήρξε σύντροφος, φίλος και συνεργάτης»
«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε σύντροφος, φίλος & συνεργάτης, με διαχρονική συνεισφορά στην υπόθεση της Αριστεράς. Μεγάλη η θλίψη για την απώλειά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια