Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018. Οι ιδιαιτερότητες και για την Ελλάδα

Το ξεχωριστό σημείο που συνοδεύει το 2018 είναι η πολύμηνη παραμονή τριών προσωπικών πλανητών σε διαφορετικά ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων , Σκορπιός και Υδροχόος).
Επειδή είναι πλανήτες της καθημερινότητας αυτό δείχνει ότι το διάστημα της διέλευσης θα υπάρχει ένταση και αλλαγές στον καθένα μέσα σε γοργούς ρυθμούς.
Οι αλλαγές και οι δυσκολίες θα έχουν ως επακόλουθο να μην προλαβαίνουμε να διαχειριστούμε τα συμβάντα που δεν θα έχουν αναγκαστικά αρνητικά γεγονότα.

Ο Σταθερός Σταυρός είναι η σταθερότητα των αλλαγών.
Είναι σε δύσκολη θέση κάθε φορά που δέχεται αλλαγές, αντιδρά, αλλά αργότερα γίνονται σταθερές και ουσιαστικές.
Ο Άρης ο πιο δύσκολος προσωπικός πλανήτης ξεκινά την πορεία του από το τις 12/05 έως και τις 12/08 θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Είναι το διάστημα της επίθεσης για την αλλαγή. Είναι και το διάστημα όπου η Ελλάδα θα διαπραγματεύεται για την " έξοδο από το μνημόνιο " οπότε το καλοκαίρι του 2018 θα είναι πολύ ανατρεπτικό όσο αφορά τα διαζύγια, τις αντιδράσεις, τις απαιτήσεις των αντρών και την διαχείριση της καθημερινότητας.
Τα ζώδια του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου καθώς και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι, Σελήνη και όσοι έχουν τον Άρη στον Υδροχόο θα δεχτούν την " φωτιά " της σταθερής αλλαγής άλλοτε με ακραίο και άλλοτε με δυναμικό θετικό τρόπο.
Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι και για την Ελλάδα δεν θα είναι το καλύτερο διάστημα με επιβολή νέων μέτρων και μία διάχυτη νευρικότητα.
Πρέπει να ετοιμάζεστε κυρίως τα παραπάνω ζώδια και ωροσκόποι για αυτή την διέλευση όπου θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα είναι ένα διάστημα " αφιερωμένο " στην Θάλασσα.
Οι Υδροχόοι εν μέρει, και οι Δίδυμοι και Ζυγοί αν ενεργήσουν με την θετική δυναμική του Άρη θα έχουν απολαβές ισχύος κυρίως σε επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα.
Στην ζωή μας κάθε αλλαγή μας φαίνεται πάντα ως " σκοτεινό γεγονός " αφού θεωρούμε το τώρα ως το παν. Αν γυρίσουμε πίσω θα δούμε πόσες φορές μας " ζητήθηκε " να προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή την αρνηθήκαμε με αποτέλεσμα είτε να χάσουμε εμείς είτε η αλλαγή να έρθει με το " έτσι θέλω " χωρίς εμάς, με αποτέλεσμα την απότομη διαταραχή της ζωής.
Οπότε κάθε διέλευση και ιδιαίτερα του Άρη που δίνει το " άναμα " είναι απαραίτητη για τους " έτοιμους " και τους " καρτερικούς ".
Δύο άλλοι Πλανήτες που θα μας απασχολήσουν εντός του 2018 είναι ο Ερμής και η Αφροδίτη.
Είναι και οι δύο προσωπικοί πλανήτες που σημαίνει ότι θα μας απασχολήσουν προσωπικά και στην διαχείριση της καθημερινότητας.
Ο Ερμής θα βρίσκεται εντός του 2018 για αρκετό καιρό στο ζώδιο του Λέοντα από τις 29/06 έως και τις 05/09.
Είναι και το διάστημα όπου θα σημάνει και ένα επικοινωνιακό διάστημα που μέσα στο καλοκαίρι φέρνει θετικά ως ένα σημείο όταν ο Ερμής βρίσκεται σε ορθόδρομη πορεία και ένα μπλοκάρισμα κατά την αναδρομή του.

Αυτό το καλοκαίρι μετά τον Άρη που εξετάσαμε στο πρώτο μέρος έχουμε άλλο ένα Πλανήτη να μην μας επιτρέπει να έχουμε ένα ήσυχο καλοκαίρι.
Αυτό το διάστημα θα υπάρχει επιβάρυνση σε όλα τα επίπεδα, με αυξημένη κινητικότητα, λόγια μόνο λόγια, ενασχόληση με επικοινωνιακά επαγγέλματα και λόγια κυρίως αντρών με υπερβολή.
Για να δώσουμε το ρυθμό αυτού του διαστήματος επειδή ο κ. Τσίπρας είναι Λέων και έχει ένα διάστημα όπου θα θέλει να " μιλήσει " για την περιβόητη ανάπτυξη θα έχει έντονο λόγο και μία σκοπιμότητα σε αυτά που θέλει να πει. Είναι και το επίμαχο διάστημα όπου θα γίνεται η διαπραγμάτευση με την τροϊκα. Έχοντας όμως και τον Άρη σε αντίθεση με τον Ήλιο ο θυμός του και οργή του για τις απαιτήσεις του θα έχει αντίκτυπο και στην δική μας ζωή εκείνο το χρονικό διάστημα.

Το δεύτερο επίμαχο διάστημα είναι όταν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στα ζώδια του Σκορπιού και του Ζυγού.
Είναι το διάστημα που οι σχέσεις, ο γάμος, οι συνεργασίες και τα οικονομικά θα βρεθούν μπροστά σε δύσκολες στιγμές.
Οι σχέσεις θα δοκιμαστούν, ο θυμός και η ζήλεια θα τις περιβάλλει, καινούργια πρόσωπα θα εμφανιστούν, προηγούμενοι έρωτες θα επανέλθουν και οι επιλογές θα είναι πολλές μεν αλλά και δύσκολες.
Τα οικονομικά θα έρθουν μπροστά σε μία περίοδο που θα υπάρξει κάμψη, οι απατήσεις των άλλων θα αυξηθούν και οι συνεργάτες θα ζητήσουν ένα καινούργιο " μοίρασμα της πίτας ".
Είναι και το διάστημα όπου οι γάμοι είναι απογορευτικοί οπότε όσοι σχεδιάζετε κάτι σοβαρό στην σχέση σας αφήστε το για αργότερα.

Το 2018 είναι απαιτητικό, καθώς παράλληλα με την μετακίνηση του Ουρανού και του Κρόνου δίνουν το έναυσμα για μία παγκόσμια αλλαγή και οι προσωπικοί πλανήτες την προσωπική μας διαχείριση και αλλαγή.
ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια