Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Anita Pallenberg 1944-2017, Μούσα των Rolling Stones

Γέννηση: 6 Απριλίου 1944, Ρώμη, Ιταλία
Απεβίωσε: 13 Ιουνίου 2017
Η Ανίτα Πάλενμπεργκ, μούσα των Rolling Stones και ηθοποιός της ταινίας Barbarella πέθανε σε ηλικία 73 ετών.
Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.
Η ηθοποιός, Στέλλα Σνάμπελ επιβεβαίωσε την είδηση στο Instagram, σύμφωνα με το Harper’ s Bazaaar.
«Δεν έχω γνωρίσει ξανά γυναίκα σαν εσένα Ανίτα» έγραψε η Σνάμπελ. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σε αυτό το σύμπαν σαν εσένα, κανείς δεν με έχει καταλάβει ποτέ τόσο καλά.
Μού έδειξες τη ζωή και τον εαυτό μου και πώς να μεγαλώσω και να γίνω και να υπάρξω με όλα αυτά ... Σε ευχαριστώ για τα πιο σημαντικά μαθήματα επειδή είναι καθοριστικά. Όλοι τραγουδάμε για σένα, όπως σου άρεσε».

Η γκουρού του style, μούσα και ηθοποιός ήταν κεντρικό πρόσωπο της rock 'n' roll σκηνής τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70. Εργάστηκε κυρίως ως μοντέλο και ηθοποιός και είχε ρόλους στις ταινίες Barbarella και της Performance με τον Μικ Τζάγκερ.
Ήταν σύντροφος του κιθαρίστα των Rolling Stones, Μπράιαν Τζόουνς, αλλά τον άφησε για το άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον κιθαρίστα Κιθ Ρίτσαρντς. Η Ανίτα Πάλενμπεργκ και ο Κιθ Ρίτσαρντς απέκτησαν τρία παιδιά, τον Μάρλον, την Άντζελα και τoν Τάρα. Ο Τάρα πέθανε από πνευμονία 10 εβδομάδες μετά τη γέννησή του.
Οι Πάλενμπεργκ και Ρίτσαρντς αγωνίστηκαν με τον εθισμό στην ηρωίνη και απέφυγαν παρά λίγο τη φυλακή αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο Τορόντο. Αν και το ζευγάρι τελικά χώρισε, διατήρησε στενές σχέσεις. 
«Ήταν δύσκολο», δήλωσε ο Ρίτσαρντς το 2010 αναφερόμενος στον χωρισμό. «Παράλληλα, υπάρχει μια υποβόσκουσα αγάπη που ξεπερνά όλα τα άλλα πράγματα. Μπορώ να πω "Σ 'αγαπώ, απλά δεν θα ζήσω μαζί σου ". Και τώρα είμαστε υπερήφανοι παππούδες, κάτι που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα γίνει».

Η Πάλενπμεργκ πέρασε το τελευταίο διάστημα της ζωής της αναπτύσσοντας αγάπη για την τέχνη και την κηπουρική.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια