Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άρης Μακρής

Ο Άρης Μακρής γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1990
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι το τρίτο παιδί στην οικογένεια του.
Η πρώτη του επαφή με τη σκηνή, έγινε στα 17 του χρόνια, όταν με συμμαθητές του δημιούργησαν το συγκρότημα "S.A.G.G.A." και αφού συμμετείχαν σε κάποιες εκδηλώσεις, δήλωσαν συμμετοχή στο μαθητικό φεστιβάλ Schoolwave όπου και εμφανίστηκαν ζωντανά στην τριήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι καθώς επίσης σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας . 
Στη διάρκεια αυτής της πορείας αλλά και αργότερα, ο Άρης εκανε μαθήματα φωνητικής και κιθάρας.
Στις αρχές του 2012, εμφανίστηκε σε μουσικές εκδηλώσεις της πόλης, αλλά και εκτός αυτής. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ "Kazarma" που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα καθώς επίσης συμμετείχε στο πρόγραμμα του ροκ μουσικού χώρου “RED Club”. Την άνοιξη του 2013 δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μουσικών ταλέντων “Amita Motion Positive Group” όπου επιλέχθηκε από τους Playmen μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη και Βαγγέλη Κακουριώτη για τον σχηματισμό του group “Boys and Noise”.

Στον διαγωνισμό αυτόν ανακηρύχτηκαν νικητές, υπέγραψαν συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία “Panik Records” και συμμετείχαν στην ετήσια συναυλία “Amita Motion Energy Day” στο Ο.Α.Κ.Α καθώς και σε συναυλία της Panik Records στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα maxi single με τίτλο "Έχω εσένα" το οποίο μέσα σε λίγους μήνες έγινε χρυσό.

Συμμετείχαν στο show "The ace of hearts tour" με τον Σάκη Ρουβά και συνεργάστηκαν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο.

Στα βραβεία Mad VMA οι Boys and Noise ήταν υποψήφιοι σε δύο κατηγορίες, πρωτοεμφανιζόμενου και pop video clip, και βραβεύτηκαν και στις δύο.

Από το Νοέμβριο θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Fever μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Demy. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο ολοκληρωμένο album των Boys and Noise.

Ο τραγουδιστής και πρώην μέλος του συγκροτήματος Boys & Noise αποκάλυψε, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, πως του έχουν συμβεί ακραία περιστατικά με θαυμάστριες.
«Υπήρξαν κορίτσια που έπεσαν μπροστά στο αυτοκίνητο μου για να μη με αφήσουν να φύγω».

Οι εμφανίσεις του στο YFSF 4: 
Γιάννης Γιοκαρίνης - Ευλαμπία
Nancy Sinatra (These boots are made for walkin’)
Luciano Pavarotti
Ozzy Osbourne (Black Sabbath)
Elton John με το “Can you feel the love tonight”
Metallica με το «Enter Sandman»
Τόλης Βοσκόπουλος με το «Ανεπανάληπτος»
PINK με το “So What”
Steve Balsamo «Gethsemane»

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια